reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia to sie nie denerwuj bo pamietaj ze nie mozesz. Uspokoj sie i porozmawiaj na spokojnie Yrą bez nerwów. Ale najlepiej jutro jak nerwy opadną. Ja tu tylko napisalam ze Yra nie ma konfliktow na innych forach jak ktoras z Was tak napisała. Zamiast sie trzymac razem to sie klocicie. Na dodatek wszystkie w ciazy. Ja mysle tez ze Twoje kolezanki dolały troche oliwy do ognia. Jestes dorosla wiec wiesz co robisz. Masz swój rozum wiec porozmawiaj z Yrą i sobie wyjasnicie wszystko. Problemy trzeba rozwiązywac.

Pozdrawiam ciezarówki i nie denerwujcie sie tak

czarnuszka ja nie mam z nią o czym pisać, oczernia mnie tutaj że mam pełno konfliktów które są z palca wyssane , czepia się .. a spytaj nawet Jolki że mówiłam jej na pocżatku ze fajna dziewczyna , w naszym przedziale wiekowym i będzie się z nia można dobrze dogadywać .. a jednak się myliułam..

moje koleżanki nic nie dolały bo do dziś nie udzielały się w żadnym konflikcie który rozpoczynała Yra.... tylko dziś jak na mnie wszystkie bezpodstawnie naskoczyłyście..
Dziękuję ... to wszystko

reklama
Witajcie,
Nalot to robił Dywizjon 303 w czasie II wojny światowej :) Dziewczyny nie traktujcie naszych "odwiedzin" jako formy odwetu czy adwokatury dla yry (jak juz pokazała swoj jezyk ma), od co ciekawość ludzka. Ja tam nie wiem o co dokladnie tu chodzi, ale na serio dajcie sobie spokoj z tymi nerwami, bo forum jest po to zeby sie wspierac a nie wkurzac i robic NALOTY. A Polusie to tu ktoras z dziewczyn obrazila i to nie bylo wypowiadanie swojego zdania, niestety:(
Jesli chcecie odwiedzac marcowki2010 to zapraszamy ;)

Zgodnie z obietnicą spadam do wanny z piwem. Dajcie znać jak już skończycie. Swoje zdanie wyraziłam i nie zamierzam uczestniczyć w tych dyskusjach bo mnie bezpośrednio nie dotyczą.

Dobranoc

Kamcia jak dla mnie nie masz za co dziękować . Jejka ja też jestem praktycznie bez konfliktowa ale noo dzisiaj nie mogłam sobie darować bo to ewidentnie był atak i tam jedna z tych Marcóweczek że są zżyte ze sobą i dlatego się udzielają i że może My kiedyś też to zrozumiemy .... śmieszne bo przecież nie zostałaś sama bo niby z jakiej racji ma być atak kilku na jednego.

mysza- Ta Wasza Polusia obraziła Nas mówiąc o nas głupie , a jeśli jesteście ciekawskie to poczytajcie ale nie wypowiadajcie się i będzie gitara.

Ostatnia edycja:
no i teraz wszystkie uciekają..
marzenko miłego picia i lenienia się w wannie... wróc do nas... haha

futrzacxzku a my otwieramy nasze bezprocentowe.. haha co Ty na to??:-D

TO jest jakaś masakra!!!!!!!!!!

Mi mój M na uspokojenie kakao zrobił!!!!! Wiecie co ale ja się chyba przestane na ogólnym udzielać skoro tu jest aż taki wgląd!!!!!!!!! Ja jakoś na inne tematy się nie wpierniczam. Widzę,że co niektóre osoby boli,że nie mają wglądu na zamknięty i nie są do końca w temacie!!!!!!!!!!!!

To tyle z mojej strony!

Ostatnia edycja:
Kamcia jak dla mnie nie masz za co dziękować . Jejka ja też jestem praktycznie bez konfliktowa ale noo dzisiaj nie mogłam sobie darować bo to ewidentnie był atak i tam jedna z tych Marcóweczek że są zżyte ze sobą i dlatego się udzielają i że może My kiedyś też to zrozumiemy .... śmieszne bo przecież nie zostałaś sama bo niby z jakiej racji ma być atak kilku na jednego.

mysza- Ta Wasza Polusia obraziła Nas mówiąc o nas głupie , a jeśli jesteście ciekawskie to poczytajcie ale nie wypowiadajcie się i będzie gitara.

wiesz co przeczytaj mój pierwszy post - ja nie napisałam o nikim że jesteście głupie, to moja droga wichrzycielko napisała Czarnuszka. leć do okulisty i do ginekologa bo chyba ciąża na oczy Ci się rzuciła- teraz Cię obrażam jakbyś nie doczytała

Ale się dzieje:baffled:azstrach sie bać ,dobrze ze się nie widzicie w realu już to widze brzuchate baby na ringu:-D:-D:-Djednak hormony szaleją :-D
Dziewczyny zimny prysznicby sie przydał albo spacerek z psem i to szybki:-D

reklama
Dobrze, że już kończycie, bo zjadłam w międzyczasie 2 talerze płatków na mleku, dwie kromki razowego z serem i mi się skończyły pomysły na przekąskę do tego cyrku a i miejsca powoli nie mam :-D:-D:-p

Do góry