reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

spoko jesli odpisze to się nic złego nie narobi..
wkońcu napisała ze nas czyta.. więc przeczyta napewno...

a ja chce tylko zeby było jasno i klarownie... :tak:

yh mała mi się przebudziła, ale na szczęście D wrócił z pracy to się nią zajął:-)
a ja mogę posiedzieć chwile...
i pomyślec że po południu pisałam ze chcę posiedziec wieczorem w spokoju...

reklama
Nooo różne niespodzianki przynosi Nam los niestety ale takie to jeszcze nic.
spoko jak mówisz to niech tak będzie
a z małą współczuję bo wiem co to znaczy mój łobuz już od dawna przesypia całe noce jest super :tak: ale nie długo to się skończy ;-) to nic bo przecież warto! :tak:

Nooo różne niespodzianki przynosi Nam los niestety ale takie to jeszcze nic.
spoko jak mówisz to niech tak będzie
a z małą współczuję bo wiem co to znaczy mój łobuz już od dawna przesypia całe noce jest super :tak: ale nie długo to się skończy ;-) to nic bo przecież warto! :tak:

hoooo kochana moja przesypia cąłe noce od 3 miesiaca życia :-D
ale się przebudziła jak D wparował do domu :-p więc musi ją usypiać :-D

aaaa to luzik masz myślałam że budzi się w nocy jeszcze malutka ale jak z niej taka dzielna babeczka to pogratulować a męzusio może stęsknił się za córcią i specjalnie obudził aby wycałować :-)

wiem wiem śmieję się :tak:

Dobra kochane ja już uciekam na bank bo właśnie D wszedł do pokoju po kąpieli i mówi " wiesz gdzie mnie znaleźć" więc chyba coś się kroi :-D:-p
papa do piatku prawdopodobnie chyba że u siorki uda mi się zajrzeć :-)

Wykąpałam się jednak z Gabi:zawstydzona/y:
Placki z jabkami usmażone i wystarczy dla całej kliki (przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać;))

Futrzaczek wrrrrrrrr

wylazlam z wanny a tu sms od A, że jeszcze od kumpla nie wraca bo grają na PlayStation w F1... dzieci. Tak więc z nudów znów wpadam tutaj. Zeżarłam już talerz czosnkowej (resztka, odparowana więc i i ostra i słona), spać pójdę dzisiaj z butelką wody. Myślę co by tu jeszcze wpieprzyć... Albo spać iść? Mój lokator też coś chyba drzemie bo nie daje znaków... No ale o 24 to już dawno nie szłam spać więc chyba wpadnę na allegro obejrzeć staniki do karmienia :D

Acha, piwa do wanny zapomniałam. Ale żeby nie było to ja karmi miałam na myśli :D

reklama
Do góry