reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
witam majóweczki:)

Kurde jak ja wam zazdroszczę:) ja nikomu nic nie powiedziałam nawet M nie wie.. 1 października mamy 5 rocznicę ślubu... i wtedy chciałabym mu dać np. maleńkie buciki lub smoczka:) nie mam @ ale brzuch mnie czasami pobolewa tak jakbym miała. A wcale nie mam i latam co chwilę sprawdzać czy przyszła..ja z testowaniem jeszcze poczekam. Dzwoniłam wczoraj do ginekologa i kazał poczekać jeszcze tydzień.. nie wiem czy wytrzymam... pozdrawiam was wszystkie:)

Dzastina może zrób test wcześniej??? Ja nie miałam takiej cierpliwości:))
Moja fasolka przyszła w moje imieniny:))

Brzuch boli jak na @ bo macica się powiększa i jest to odczuwane jak skurcze. Przy porodzie jest tak samo tylko że macica jest ogromna i boli 20 razy bardziej:))

Mnie też mniej na ogół łapie mnie wieczorem po całym dniu. Właściwie jest tak przez całą ciążę że brzuszek co jakiś czas boli

Ja już jestem żegnalska bo spać mi sie chce strasznie:-( Zmeczona jestem tylko nie wiem czym bo cały dzien siedze w domu...
Życze Wam i fasolką miłej nocy:happy::happy: Pogłaszczcie brzusie ode mnie papapa :*:happy:

U mnie raczej już wszyscy wiedzą. Szczególnie że od razu na l4, więc domyślili się.:-)

dzastina podziwiam za cierpliwość:) mnie brzuch też bolał, cały czas myślałam że dostanę okres. Na szczęście nie przyszedł ;)

poziomki 20 razy więcej? jak bym dała trochę więcej :p

Kurcze nie mieszczę się już w jeansy. Chodzę w legginsach, ale powoli musze pomyśleć o takich z gumą. Wczoraj w H & M były przecenione na 109 zł wszystkie ciążowe. Mam nadzieję że jutro jeszcze promocja będzie.

lilou w c&a kupiłam przecenione ze 159 na 59 warto tam też zajrzeć.Ja też się nie mieszcze w normalne spodnie;) hihi
Nie chce dziewczyn straszyć;))

reklama
Do góry