reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witajcie
Weekend szybko zlecial i mezus jutro do pracy znowu musi isc:-( Ja jak narazie czuje sie dobrze oprocz zmeczenia.Piszecie ze bola was brzuszki a napiszcie mi czy w jakims specjalnym momencie?Ja zauwazylam ze jak dlugo chodze to zaczyna mnie bolec i nie wiem czy to normalne.To moja trzecia ciaza a panikuje gorzej jak w pierwszej:szok:
Ja powiedzialam juz tesciom i rodzicom o fasolce.Chcialam im zrobic niespodzianke jak pojedziemy do Polski na swieta ale bylismy z M zmuszeniu powiedziec.Razem z tesciami mielismy jechac w przyszlym roku do Chorwacji na wakacje .Z racji tego ze tesciowie juz zalatwiali zakwaterowanie i wszystko, musielismy im powiedziec ze nie bedziemy dali rady jechac.Oczywiscie o powod sami sie domyslili:-D.Tesciowa teraz tylko mysli czy jak bedziemy w grudniu to czy bedzie mozliwosc aby dowiedziec sie plec:laugh2: Mama takze sie ucieszyla juz nawet zapowiedziala mi ze w maju przyjedzie do mnie aby mi pomoc:tak:.Ja jeszcze na szczescie mieszcze sie w swoje spodnie.Chociaz powiem wam ze wieczorem to pewnie bylby problem bo brzuch mam jak w 5 miesiacu:szok:

reklama
Mnie na szczęście podbrzusze pobolewa dużo mniej, czasem tylko, sporadycznie, co jakiś czas zakują jajniki i spokój mam :-) Za to piersi... :szok::baffled:

Zazdroszczę senności, ja jestem bez energii i życia cały dzień a potem nie mogę spać po nocach :no: Do 1, 2 w nocy gapię się w tv ...

Hope ja to samo.. nic w domu nieporobione..zero energii:/

Kama mnie pobolewał szczególnie po chodzeniu, tak się napinał. Lekarka przypisała duphaston i kazała więcęj leżeć niż chodzić.

Hope ja też w domu sajgon nic mi się nie chce...echhh na nic nie mam siły i tv jest moje do 1 nocy:/
Mnie też piersi bolą właściwie zaczeły tak na prawde ze 4-5 dni temu no i ta zgaga eeeeeeeeeeeeee

Hope ja to samo.. nic w domu nieporobione..zero energii:/

Kama mnie pobolewał szczególnie po chodzeniu, tak się napinał. Lekarka przypisała duphaston i kazała więcęj leżeć niż chodzić.

Teraz dalas mi do myslenia i zaczynam sie martwiec:-( Wieczorami wlasnie mnie nie boli tylko jak duzo pochodze a z moim synkiem niestety duzo mamy chodzenia.W londynie niestety nie przepisza mi zadnych lekow na podtrzymanie i to jest najgorsze.Juz sama nie wiem co robic:-(

Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie...
Nie mogę patrzeć na ten bałagan i zaległości które mi się zrobiły ale nie mam siły się za to wziąć... Najchętniej zakopałabym się do gawry i wyszła na wiosnę... I ciągłe wyrzuty sumienia, że coś, kogoś znowu zaniedbałam...

Kama siedź i leż kiedy tylko możesz... Odpoczywaj przy każdej okazji. Ja niestety często się pokładam, to najlepszy sposób, że pobolewanie przeszło.

dzastina , ja bym tyle nie wytrzymala:-p podziwiam...

kama zrob no fotke tego 5-miesiecznego brzucha:-D bo nie uwierze;-)

wogole , ja nie wiem ale mi jeszcze nic nie uroslo:no: cycki tez nie bola:sorry2:

co do balaganu ja bym sie tam nie przejmowala... ja nie sprzatam bo mnie glowa czesto boli, a za mnie sprzata D:-p wiec na szczescie balaganu nie ma.. hehe
jak mam sile to czasem cos tam ogarne:-D

dzis jestem padnieta bo mialam spotkanie z forumowymi mamami z ie :tak:
byl grill i ciasta.... pychaaa a w drodze do domu wszystko zwrocilam:zawstydzona/y::sorry2:
ide sobie polezec... odpoczac troszke :-)

Bede odpoczywac i poczekam do konca tygodnia,Jak nic sie nie zmieni to pojde do ginekologa polskiego tutaj prywatnie.Napiszcie mi jeszcze czy duphaston jest na recepte?Moze rodzina moglaby mi kupic i wyslac tutaj:sorry2:Strasznie sie boje ze strace fasolke.Nie wiem czy przezyla bym to drugi raz:-(

reklama
kama, lepiej idz prywatnie do pl gina, niz mialabys niepotrzebnie sie fasszerowac duphastonem...
wiadomo nie zaszkodzi , no ale jak nic ci nie zagraza...
nie wiem ale to moje zdanie....

Do góry