reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

my też tylko rodzicom moim, teściowie hmmm nawet nie myślę, wiadomo mały ma 6 miesięcy a tu dzidzia kolejna w drodze.

reklama
a u mnie znow odwrotnie... do tesciiow zadzwonilismy ostatnio , a mojej mamie to nie wiem kiedy powiem :-p
nie dlatego ze bedzie zla bo ona to sie cieszy na kazdego kolejnego wnuka:-D
tylko dlatego ze pwoie mojej siostrze i wszystkim dookola, a ja sama chce powiedziec wszystkim dookola , bo siostrze to wogole, sama zobaczy brzuch to bedzie wiedziala ze w ciazy jestem , inaczej nie ma opcji...

My na razie jeszcze nikomu nie mówiliśmy hihi
Mojej mamie chve powiedzieć osobiście a będzie dopiero u mnie na moje urodziny 20 października a wtedy będe w 11 tygodniu;/
A teściowa jak bedzie miała farta to się dowie:)

Kochane a to na poprawe humoru
Ciasto drożdżowe z serem białym kruszonką i lukrrrrem
S6301401.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja mama się zdziwi ,teściowa załamie a siostra ucieszy bo doszła do wniosku że nie chce mieć dzieci i żebym ja miała jak najwięcej to wtedy nikt jej nie będzie męczył żeby ona miała a ja jej na to ze nie ma sprawy tylko ona funduje studia dzieciom:))))))Będzie weterynarzem więc wyrobi:)))

A ja nie mam pojęcia, jak wszyscy zareagują. Ale wiecie, mnie to nie bardzo interesuje. W końcu to była nasza decyzja i nasze będzie dzidzi. A m chce powiedzieć wszystkim dziś... Ja to bym poczekała do drugiego trymestru...
W sumie jak byśmy powiedzieli moim rodzicom to moja mam by się trochę zajęła wikim a ja bym mogła więcej poleżeć... (mieszkam piętro wyżej nad rodzicami :-))

Dzień dobry Majóweczki:happy::happy:

My już powiedzieliśmy wszystkim najbliższym --> wychodzimy z założenia,że co ma być to bedzie a na pewno bedzie dobrze :-):-):-)
Dokladnie wszyscy jeszcze nie wiedza ale najblizsze otoczenie wie, nie potrafiliśmy tego ukrywać:happy:

reklama
Ja jeszcze nikomu z rodziny nie mówiłam, wiedzą tylko dwie przyjaciółki i oczywiście forum. Zapewne będę musiała szybko powiedzieć mamie, przed nią nic się nie ukryje i jak sama coś zobaczy to będzie bardzo zawiedziona, że nie dowiedziała się pierwsza ode mnie ;-) Zobaczymy, czy dochowa tajemnicy przez kilka najbliższych tygodni... Póki co czekam na pierwszą wizytę u gina i wieści, albo dobre, albo złe...

Drugi raz mam okazję dać pierwszego wnuka/wnuczkę...

Do góry