reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

my też tylko rodzicom moim, teściowie hmmm nawet nie myślę, wiadomo mały ma 6 miesięcy a tu dzidzia kolejna w drodze.

reklama
a u mnie znow odwrotnie... do tesciiow zadzwonilismy ostatnio , a mojej mamie to nie wiem kiedy powiem :-p
nie dlatego ze bedzie zla bo ona to sie cieszy na kazdego kolejnego wnuka:-D
tylko dlatego ze pwoie mojej siostrze i wszystkim dookola, a ja sama chce powiedziec wszystkim dookola , bo siostrze to wogole, sama zobaczy brzuch to bedzie wiedziala ze w ciazy jestem , inaczej nie ma opcji...

My na razie jeszcze nikomu nie mówiliśmy hihi
Mojej mamie chve powiedzieć osobiście a będzie dopiero u mnie na moje urodziny 20 października a wtedy będe w 11 tygodniu;/
A teściowa jak bedzie miała farta to się dowie:)

Kochane a to na poprawe humoru
Ciasto drożdżowe z serem białym kruszonką i lukrrrrem
S6301401.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja mama się zdziwi ,teściowa załamie a siostra ucieszy bo doszła do wniosku że nie chce mieć dzieci i żebym ja miała jak najwięcej to wtedy nikt jej nie będzie męczył żeby ona miała a ja jej na to ze nie ma sprawy tylko ona funduje studia dzieciom:))))))Będzie weterynarzem więc wyrobi:)))

A ja nie mam pojęcia, jak wszyscy zareagują. Ale wiecie, mnie to nie bardzo interesuje. W końcu to była nasza decyzja i nasze będzie dzidzi. A m chce powiedzieć wszystkim dziś... Ja to bym poczekała do drugiego trymestru...
W sumie jak byśmy powiedzieli moim rodzicom to moja mam by się trochę zajęła wikim a ja bym mogła więcej poleżeć... (mieszkam piętro wyżej nad rodzicami :-))

Dzień dobry Majóweczki:happy::happy:

My już powiedzieliśmy wszystkim najbliższym --> wychodzimy z założenia,że co ma być to bedzie a na pewno bedzie dobrze :-):-):-)
Dokladnie wszyscy jeszcze nie wiedza ale najblizsze otoczenie wie, nie potrafiliśmy tego ukrywać:happy:

reklama
Ja jeszcze nikomu z rodziny nie mówiłam, wiedzą tylko dwie przyjaciółki i oczywiście forum. Zapewne będę musiała szybko powiedzieć mamie, przed nią nic się nie ukryje i jak sama coś zobaczy to będzie bardzo zawiedziona, że nie dowiedziała się pierwsza ode mnie ;-) Zobaczymy, czy dochowa tajemnicy przez kilka najbliższych tygodni... Póki co czekam na pierwszą wizytę u gina i wieści, albo dobre, albo złe...

Drugi raz mam okazję dać pierwszego wnuka/wnuczkę...

Do góry