reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

nelly-bell witaj na forum, mam nadzieję, że Ci się spodoba :-)

No tak filmik został nakręcony w Rosji i pojawiły się również filmy instruktarzowe jak rodzic powinien ćwiczyć z maleństwem jogę. Na filmiku jest jak najbardziej żywe dziecko :szok: Ja nie wiem, przecież to można kaleką zrobić tak małe dziecko po takich ewolucjach. Ten facet też jakiś nienormalny tak rzucać dzieckiem.

Kamcia to takie ogólne zmęczenie materiału czy coś Ci dolega?

reklama
melia bo on tez z rosji:-D

ale oni te dzieciaki to już ćwiczą na arenę do cyrku:-p tak jak do mam talent włażnie z 5 latką przyszli kiedyś taką wytresowaną:sorry2: mają naprawdę w tej rosji styl:dry:

a co do choroby to mnie zawiało ostatnio i mnie całe ucho bolało , a dziś boli ucho i jescze łamie w kościach:dry:

jolek jakie gołe tyłki??:-D

kamcia no dobra z tym tyłkiem to przesadziłam :-p tak to jest jak się bez czapki chodzi :-D

A ja mam coś apropo rutinoscorbinu... moja lekarka ogólna mówiła,żebym w ciąży nie brała bo on niby łożysko postarza :confused:

kamcia no dobra z tym tyłkiem to przesadziłam :-p tak to jest jak się bez czapki chodzi :-D

A ja mam coś apropo rutinoscorbinu... moja lekarka ogólna mówiła,żebym w ciąży nie brała bo on niby łożysko postarza :confused:

pierwsze słysze:szok:
poczytałam jeszcze na necie.. żeby się upewnić i nikt nie pisał nic na nie o rutinoscorbinie w ciąży ,
wręcz biorą też na popękane naczynka, na krawawienie z dziąseł i na krwawienie z nosa..oczywiście zalecane przez lekarzy
nawet dziewczyny majace zagrozoona ciążę dostawały rutinoscorbin, i nie szkodził w niczym...

Kamcia jak byłam przeziębiona w ciązy to gin kazała mi brac rutinoscorbin....

a propos szpitala....to ja tez mam daleko.... no i jak bede rodzić w godzinach szczytu to możemy postac w korkach.....osttanio rano na badania jechalismy z męzem prawie 2 godziny....hehhe, dlatego bede sie modlic o to, żeby zaczac rodzic miedzy 19.00 a 5.00 a najlepiej w weekend ;-) ale jesli zaczne rodzic w godzinach szczytu to chyba po prostu wezwę karetkę.....na sygnale szybciej dojedziemy do szpitala no i lepiej zacząc rodzic w karetce niż w naszym aucie...;-)

nelly-bell witam nową majówkę, 9 maja to dobra data wiem coś bo też się 9 maja urodziłam.
Co do rutinoscorbinu nie widzę przeciwwskazań i co więcej zawiera on rutynę która pomaga zapobiegać żylakom, więc raczej powinnyśmy brać zapobiegawczo tym bardziej te z nas które mają tendecje do żylaków, czy pękania naczynek.

No ja też chciałam brać na popękane naczynka i dlatego zapytałam czy mogę i usłyszałam o tym łożysku dlatego się wstrzymałam. Zapomniałam Wam o tym wcześniej wspomnieć czy któraś też może o tym słyszała.

reklama
Ja też nie słyszałam, ale osobiście to w to nie wierzę to jest tylko zbiór witamin z dodatkiem rutyny, może lepiej zapytać farmaceuty w aptece oni powinni wiedzieć.

Do góry