reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam Kochane:happy2:

Ja chyba nie mam żadnych postanowień :happy2: Z Miśkiem tylko musimy dożyć do tego by forum wyszło i ze spółką bo od tego wszystko zależy no i czekamy na Nasze Maleństwo:-)

Na 18 lecimy na usg i już nie moge sie doczekać. Mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze, ale Maluszek cały czas mnie boksuje także musi być, ale chcielibyśmy poznać płeć:happy2:

Teraz zjadłam śniadanko i lece pranie wstawić:happy2::-p

karolka tesciowa powinna uszanowac to, ze jestes wybranka serca swego syna i ugryzc sie w jezyk tym bardziej, ze jest u ciebie w twoim domu i powinna szanowac ciebie i twoje zasady, jak cos ma to niech to powie albo orosto w oczy albo u siebie

ja ogolnie postanowien nie mam ale postanawiam sobie jedno; nie zarzżeć sie jak wieloryb i na lipiec wygladac tak jak w zeszle wakacje czyli tak, aby nie wstydzic sie wyjsc w minioweczce z synkiem na spacer :-D

Futrzaczek ślicznie wyglądałaś na Sylwka:)

A ja od wczoraj walczę ze strasznym katarem, aż mi oczy łzawią i boli mnie już cały nos od smarkania. W piątek jedziemy do Łodzi na usg połówkowe i muszę się wykurować. Znacie jakieś sposoby na pozbycie sie tego cholerstwa.

Futrzaczku sliczna kiecka i pieknie wygladasz! fajnie, ze wstawilas cale fotki, bo bardzo ladne :)
ja zapomnialam napisac marzenka, ze czytajac Twoj opis sylwka po cichutku Ci zazdroscilam tak wspanialej imprezy :) przypomnial mi sie nasz sylwek pare lat temu w Zakopcu, wzielismy wtedy pokoik u goralki i po prostu byczylismy sie, szwedali po Krupowkach, wieczorkiem w knajpkach pili grzane winko i miod przegryzajac oscypkiem z grilla, a w Sylwestrowy wieczor wyszli z ekipa na niewielkie wzgorze skad podziwialismy fajerwerki Zakopanego :) pieeeeknie!

melia nie zazdroszcze emocji w No name, bylam tam rowniez w ciazy z Aleksem, ale na ostatkach, fajnie tam grali, ale po paru godz. musielismy wiac, bo od dymu z fajek rozbolala mnie glowa :( ale dzis juz zdaje sie nie wolno palic w takich miejscach? (na szczescie!)

wisienko jakbym widziala moich dawnych znajomych z nami na Sylwestra (dzis juz po nich ani sladu, w sensie pary, rozstali sie w koncu), u nas bylo tak, ze Adas byl baaardzo rozrywkowy, a Aga troche sztywna i histeczyka, no i siedzieli naprzeciwko siebie przy stole i podczas otwierania szampana On w euforii oblal Ja niechcacy tym co trysnelo z butelki, nie bede opowiadac co sie dzialo, w kazdym razie polamali drzwi w swoim pokoju i wyjechali nastepnego dnia z pensjonatu, bo kazala sie odwiezc do domu.

karolka jestem z Toba! przykro mi, ze musialas uslyszec jakies cuda na swoj temat, a z drugiej strony bedziesz wiedziala jak postepowac z ta Pania. Ma kobita tupet mowic zle o Tobie, w Twoim domu! najwazniejsze, ze Twoj ukochany jest za Toba i tylko to sie liczy! Buzka!

reklama
ale to chyba nie jest prawdziwe dziecko na ty filmiku?!?!
Ja tak obejrzalam piate przez dziesiate bo nie moglam na to patrzec... masakra jakas. Wogole co za idioci maja takie pomysly?!!

Do góry