reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć dziewczyny widzę, że nie tylko ja mam dosyć tych Świąt. Ja niby nie najedzna jakoś na nic nie miałam ochoty. U mnie od dziś masakra - remontujemy kuchnie syfu co nie miara i na co było sprzatać na święta!!!! Ale za to bedzie ładnie na Nowy Rok!!!
Misia a tobie sie nic nie pomyliło, że masz wizytę 6 stycznia przecież to jest święto Trzech Króli i jest dniem wolnym od pracy od roku 2011!?

reklama
wklejam kilka fociaków mojej małej :-p ze świąt;-)2 przy kolacji

Załączniki

• DSCF5664.jpg
    DSCF5664.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 45
  • P231210_15.560002 - Copy.jpg
    P231210_15.560002 - Copy.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF5668.jpg
    DSCF5668.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 42
  • P231210_15.550002 - Copy.jpg
    P231210_15.550002 - Copy.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Witam się poświątecznie, chociaż u nas Święta trwają aż do końca tygodnia, TZ ma wolne, córka też, więc świętujemy :-)

Dzisiaj wyjęliśmy stare łóżeczko i pół dnia nie mogliśmy się połapać jak złożyć 4 elementy :-D:-D:zawstydzona/y: Dwie sieroty. Po oszlifowaniu i pomalowaniu będzie jak nowe, TZ ma zajęcie, zapalił się jak dzik na żołędzie :-D

Ale nie o tym chciałam... W tym roku w Wigilię miał u nas miejsce mały cud, przyszły na świat dwa, cudowne bąble :-):-):-)

DSC_0067-crop.jpg

Od kilku dni nie dosypiam, czuwam przy kluskach, mama niedoświadczona i czasem przygniata maleństwa, trzeba masować brzuszki przy kolkach ale czym to jest przy radości jaką niosą :-)

Viki śliczna córeczka :-)

reklama
Do góry