reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Kamcia mała śmieszka z tej Twojej Vi.:-)

Hope to faktycznie cud,takie maleństwa są najsłodsze:):) Mój psiak w Wigilię był jakiś nerwowy, myślałam,że coś mi powie o północy,ale spał :dry:

reklama
Vika super maluch ,pewnie daje Ci popalić:-Dmoje dziewczyny sa sporo starsze ale momętami to się boje jak to będzie jak pojwai się malszek ,im dzieci starsze tym więcej kłopotów!!
Ale się rozpisałyście ,musze nadrobić czytanie:eek:

Vi sliczna dziewczyna!!

A ja zapomniałam bo podobnie jaku Hope u nas też stał się cud!! Króliczka w wigilię urodziła ok 10 ślicznych króliczków:-D
Jeżeli są chętni...:-)
21 003.jpg A to nasza Gabi na prezencie od Mikołaja:-)

A mój M się pochorował :-( Ma gorączkę 38,5 i bardzo boli go brzuch. Wczoraj jadł orzechy i to chyba po nich ten ból, tylko od czego ta gorączka? Strasznie się męczy biedaczek mój :-(

Vika super maluch ,pewnie daje Ci popalić:-Dmoje dziewczyny sa sporo starsze ale momętami to się boje jak to będzie jak pojwai się malszek ,im dzieci starsze tym więcej kłopotów!!
Ale się rozpisałyście ,musze nadrobić czytanie:eek:
hehe no co Ty :-)
własnie jest nadzwyczaj grzeczna:tak::-p
czasem tylko dobija mnie jak mói mama to mama tamto mama tu mama cio to :-D
i tak cały dzień ...
ale jest w stanie sama sie bawić np:tak: choć nie zawsze;-)
no i swoje tam ma.. haha zawsze coś zbroi:-D ale tak mają dzieciaczki:tak:

Vi sliczna dziewczyna!!

A ja zapomniałam bo podobnie jaku Hope u nas też stał się cud!! Króliczka w wigilię urodziła ok 10 ślicznych króliczków:-D
Jeżeli są chętni...:-)
Zobacz załącznik 312233 A to nasza Gabi na prezencie od Mikołaja:-)

\\poziomki Gabi śliczniusia.. i prezent też ... pokaże Ci coś ;-)
Vi na swoim prezencie gwiazdkowym:-D
DSCF5795.jpg
Yra możliwe że o innej osobie czytałam (bo to było 2 lata temu)ale dotyczył takiego samego przypadku więc bez różnicy :sorry2:
chociaż kto wie ile te polskie dzieci lat mają.. bo może to i te same...:-D

Ostatnia edycja:
Hejka babeczki :-)

U Nas Święta minęły miło i rodzinne, żarełka jeszcze trochę zostało więc też luzik bo nie trzeba od razu przy garach stać :-p:tak:

Yra,Kamcia i Poziomka- śliczne te Wasze dzieciaczki :-)

VIKamcia nic straconego pierwsze spokijne to drugie bedzie szalone:-D:-Dbynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawała:-Di zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)

VIKamcia nic straconego pierwsze spokijne to drugie bedzie szalone:-D:-Dbynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawała:-Di zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)
moja jak miała 7 to chodziła to nie mogłam jej odgonić od niczego najbardziej ją interesował telewizor od tyłu i wogóle wszystko co elektryczne:-D
dobrze że klamek jeszcze nie sięga:-p
no ale nie to że była niegrzeczna i dała popalić , nabiegać się za nią musiałam ale to wiadomo jak jest jak dziecko chodzi:-D
kazda mama to przeżywa;-)

reklama
Do góry