reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia mała śmieszka z tej Twojej Vi.:-)

Hope to faktycznie cud,takie maleństwa są najsłodsze:):) Mój psiak w Wigilię był jakiś nerwowy, myślałam,że coś mi powie o północy,ale spał :dry:

reklama
Vika super maluch ,pewnie daje Ci popalić:-Dmoje dziewczyny sa sporo starsze ale momętami to się boje jak to będzie jak pojwai się malszek ,im dzieci starsze tym więcej kłopotów!!
Ale się rozpisałyście ,musze nadrobić czytanie:eek:

Vi sliczna dziewczyna!!

A ja zapomniałam bo podobnie jaku Hope u nas też stał się cud!! Króliczka w wigilię urodziła ok 10 ślicznych króliczków:-D
Jeżeli są chętni...:-)
21 003.jpg A to nasza Gabi na prezencie od Mikołaja:-)

A mój M się pochorował :-( Ma gorączkę 38,5 i bardzo boli go brzuch. Wczoraj jadł orzechy i to chyba po nich ten ból, tylko od czego ta gorączka? Strasznie się męczy biedaczek mój :-(

Vika super maluch ,pewnie daje Ci popalić:-Dmoje dziewczyny sa sporo starsze ale momętami to się boje jak to będzie jak pojwai się malszek ,im dzieci starsze tym więcej kłopotów!!
Ale się rozpisałyście ,musze nadrobić czytanie:eek:
hehe no co Ty :-)
własnie jest nadzwyczaj grzeczna:tak::-p
czasem tylko dobija mnie jak mói mama to mama tamto mama tu mama cio to :-D
i tak cały dzień ...
ale jest w stanie sama sie bawić np:tak: choć nie zawsze;-)
no i swoje tam ma.. haha zawsze coś zbroi:-D ale tak mają dzieciaczki:tak:

Vi sliczna dziewczyna!!

A ja zapomniałam bo podobnie jaku Hope u nas też stał się cud!! Króliczka w wigilię urodziła ok 10 ślicznych króliczków:-D
Jeżeli są chętni...:-)
Zobacz załącznik 312233 A to nasza Gabi na prezencie od Mikołaja:-)

\\poziomki Gabi śliczniusia.. i prezent też ... pokaże Ci coś ;-)
Vi na swoim prezencie gwiazdkowym:-D
DSCF5795.jpg
Yra możliwe że o innej osobie czytałam (bo to było 2 lata temu)ale dotyczył takiego samego przypadku więc bez różnicy :sorry2:
chociaż kto wie ile te polskie dzieci lat mają.. bo może to i te same...:-D

Ostatnia edycja:
Hejka babeczki :-)

U Nas Święta minęły miło i rodzinne, żarełka jeszcze trochę zostało więc też luzik bo nie trzeba od razu przy garach stać :-p:tak:

Yra,Kamcia i Poziomka- śliczne te Wasze dzieciaczki :-)

VIKamcia nic straconego pierwsze spokijne to drugie bedzie szalone:-D:-Dbynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawała:-Di zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)

VIKamcia nic straconego pierwsze spokijne to drugie bedzie szalone:-D:-Dbynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawała:-Di zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)
moja jak miała 7 to chodziła to nie mogłam jej odgonić od niczego najbardziej ją interesował telewizor od tyłu i wogóle wszystko co elektryczne:-D
dobrze że klamek jeszcze nie sięga:-p
no ale nie to że była niegrzeczna i dała popalić , nabiegać się za nią musiałam ale to wiadomo jak jest jak dziecko chodzi:-D
kazda mama to przeżywa;-)

reklama
Do góry