reklama
Vika super maluch ,pewnie daje Ci popalićmoje dziewczyny sa sporo starsze ale momętami to się boje jak to będzie jak pojwai się malszek ,im dzieci starsze tym więcej kłopotów!!
Ale się rozpisałyście ,musze nadrobić czytanie
poziomki
mama 00 08 11 13 15
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe no co Ty :-)Vika super maluch ,pewnie daje Ci popalićmoje dziewczyny sa sporo starsze ale momętami to się boje jak to będzie jak pojwai się malszek ,im dzieci starsze tym więcej kłopotów!!
własnie jest nadzwyczaj grzeczna
czasem tylko dobija mnie jak mói mama to mama tamto mama tu mama cio to
i tak cały dzień ...
ale jest w stanie sama sie bawić np choć nie zawsze;-)
no i swoje tam ma.. haha zawsze coś zbroi ale tak mają dzieciaczki
Vi sliczna dziewczyna!!
A ja zapomniałam bo podobnie jaku Hope u nas też stał się cud!! Króliczka w wigilię urodziła ok 10 ślicznych króliczków
Jeżeli są chętni...:-)
Zobacz załącznik 312233 A to nasza Gabi na prezencie od Mikołaja:-)
\\poziomki Gabi śliczniusia.. i prezent też ... pokaże Ci coś ;-)
Vi na swoim prezencie gwiazdkowym
Yra możliwe że o innej osobie czytałam (bo to było 2 lata temu)ale dotyczył takiego samego przypadku więc bez różnicy
chociaż kto wie ile te polskie dzieci lat mają.. bo może to i te same...
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka babeczki :-)
U Nas Święta minęły miło i rodzinne, żarełka jeszcze trochę zostało więc też luzik bo nie trzeba od razu przy garach stać
Yra,Kamcia i Poziomka- śliczne te Wasze dzieciaczki :-)
U Nas Święta minęły miło i rodzinne, żarełka jeszcze trochę zostało więc też luzik bo nie trzeba od razu przy garach stać
Yra,Kamcia i Poziomka- śliczne te Wasze dzieciaczki :-)
VIKamcia nic straconego pierwsze spokijne to drugie bedzie szalonebynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawałai zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moja jak miała 7 to chodziła to nie mogłam jej odgonić od niczego najbardziej ją interesował telewizor od tyłu i wogóle wszystko co elektryczneVIKamcia nic straconego pierwsze spokijne to drugie bedzie szalonebynajmniej u mnie tak było mlodsza jak miała 7msc to nie mozna jej było na chwile z oczu spuścić w kojcu tylko spała atak to pełzała po mieszkaniu ściągając wszystko co się dało ,wystarczyło ze tapeta gdzies odstawałai zostało jej to do dzis a skończyła 7lat:-)
dobrze że klamek jeszcze nie sięga
no ale nie to że była niegrzeczna i dała popalić , nabiegać się za nią musiałam ale to wiadomo jak jest jak dziecko chodzi
kazda mama to przeżywa;-)
reklama