reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej,
A mnie dzis zalatwili w przychodni... Wstalam o 6.30 szybkie myju myju,siusiu w kubeczek i jade do przychodni na badania. U nas sa od pn do pt miedzy 7 a 8 (teoretycznie). Ja juz zbieralam sie od 11 grudnia i ciagle mi sie nie chcialo wstac.... No a jak juz dzis sie wybralam to okazalo sie ze dzis laboratorium nieczynne, niby jakis tam kurier dzis mnie dojechal.... Tak wiec jutro z rana czeka mnie ta sama procedurka :-( mam nadzieje ze jutro kurier dojedzie. Tak to jest mieszkac na zadupiu...:sorry2:
Milego dnia wszystkim :)

reklama
Witam po swietach :)
widze ze w tym roku modnym prezentem dla dzieci byly konie na biegunach :D a i chyba o mamach Mikolaj pamietal ;)
sliczne te wasze dzieciaczki, normalnie napatrzec sie nie moge!
u mnie swieta minely spokojnie, aczkolwiek niestety niezbyt wesolo, z powodow zdrowotnych mojego taty.
do tego pekl mi na pol ekran w laptopie i troche ciezko mi sie teraz was czyta, a w kompie mojego Ł. zepsula sie ladowarka, tak wiec dwa kompy zalatwione naraz.

Vi sliczna dziewczyna!!

A ja zapomniałam bo podobnie jaku Hope u nas też stał się cud!! Króliczka w wigilię urodziła ok 10 ślicznych króliczków:-D
Jeżeli są chętni...:-)
Poziomki a te króliczki to już wypatroszone i bez sierści? :-p:-D:-D:-D

Byłam dzisiaj na kontrolnej wizycie i jak zobaczyłam ile przytyłam przez ostatni miesiąc, to mi włosy dęba stanęły (a długie mam). Święta mi bokiem wychodzą, albo raczej bokami :dry::zawstydzona/y:

prosiłam o nie pisanie zbędnych komentarzy:sorry2:
wiadomo że każdy kupi to co uważa za najpotrzebniejsze ale jak już pisałam to tylko wzór wyprawki z jednego z poradników...
jeśli macie inne wzorce to je wstawiajcie będzie z czego wybierać... i tyle ...

a rozmowy można prowadzić w innych tematach ,

to mamy wstawiać inne listy czy nie?

bo raz piszesz o niedopisywaniu komentarzy a drugim razem że mamy dopisywać swoje listy.

to że jesteś moderatorką chyba nie powoduje aż takiej władzy że będziesz rządzić co gdzie można pisać i o czym. bez przesady. ma być to fajna dyskusja na różne tematy. a nie jakieś zakazy i nakazy.

a obiecałam sobie nie reagować na ciebie i twoje posty ale czasami wyluzuj .

zresztą swoją drogą też prosiłam ciebie o nie komentowanie moich postów ale widocznie masz problem ze zrozumieniem tekstu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
yra prosiłam o nie wystawianie "zbędnych komentarzy" takich jak właśńie Twój powyższy
a lista jest jak najbardziej na temat

wiem ze jesteś czepliwa i nie tylko na "maj 2011" więc proszę cię o spokój
a jeśli nie byłoby tu jakiegoś porządku to by się nikt nie połapał w niczym
tu jest lista wyprawkowa i piszemy tylko wyprawki , żeby każdy mógł swobodnie poczytać co jest potrzebne
a temat na rozmowy już jest

mam nadzieję że już wszystko jasne

Ostatnia edycja:
reklama
widzę że faktycznie nie masz co robić skoro nawet śledzisz moje posty na innym forum, zastanawiam się gdzie znalazłaś moją wypowiedź na innym forum, że stwierdziłaś że jestem "czepliwa" masz tyle czasu to może znajdź i zacytuj co?

daruj sobie uwagi na mój temat, i proszę powtórnie abyś nie komentowała moich postów.

i nie dyskutuj bo tematu na tego rodzaju dyskusji tutaj nie ma Pani Moderatorko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry