reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Ja sobie kupie jeszcze nabrzuszkowe i ze 2 pary leginsów:))
Hope mi też przeszkadza wszystko na brzuchu i mnie uwiera i od razu zaczyna mnie boleć:O
Z Gabi też tak miałam,a teraz już przestałam się mieścić w normalne spodnie.
Jak byłam w poprzednich ciążach to się pytali czy bliźniaków nie mam:)))

reklama
No więc tak... przeważnie cykle mam 28 dniowe w porywach do 31.. ostatni cykl trwał 26 dni..i dziś mam właśnie 26 dc..... :happy: i dlatego zrobiłam testa. Ale powoli zaczynam żałować bo kreska jest bardzo blada... ale bardzo bardzo... i będę ryczeć jak @ przyjdzie bo kiedyś też tak miałam:unsure:

No więc tak... przeważnie cykle mam 28 dniowe w porywach do 31.. ostatni cykl trwał 26 dni..i dziś mam właśnie 26 dc..... :happy: i dlatego zrobiłam testa. Ale powoli zaczynam żałować bo kreska jest bardzo blada... ale bardzo bardzo... i będę ryczeć jak @ przyjdzie bo kiedyś też tak miałam:unsure:
niee rycz kochana... bedziesz miala termin na 18 maja:tak:z tego co pamietam jak ci liczylam;-) umow sie do ginka... i niech potwierdza ciaze :-)

Witam Kochane majóweczki:happy:
Ja właśnie zjadłam śniadanko:happy:
Co do brzusia to też bym chciała żeby szybko wyskoczył:happy::happy:
Dzastina trzymam mocno &&&&&&

Kamcia pomysł z poduszką niezły:-p

Mnie strasznie sutki bolą już powoli nie wiem jak sie do spania układać:szok: Do tego mam już jasne rozstepy na piersiach, kupiłam sobie krem i zaczne stosować. Fissan sie nazywa podobno dobry.

Życze Wam Miłego dnia:happy: Dzisiaj troche nauki przede mną bo we wtorek egzamin:baffled::no:

Witam dziewczyny Was takim delikatnym i nie pewnym krokiem,
Zrobiłam właśnie test - ta druga kreska wyszła taka ledwo widoczna. Mam nadzieję że jestem w ciąży, test powtórze za dwa dni. Strasznie się denerwuje bo od grudnia się staraliśmy ponownie....

Witam dziewczyny Was takim delikatnym i nie pewnym krokiem,
Zrobiłam właśnie test - ta druga kreska wyszła taka ledwo widoczna. Mam nadzieję że jestem w ciąży, test powtórze za dwa dni. Strasznie się denerwuje bo od grudnia się staraliśmy ponownie....
tryzmam &&& miejmy nadzieje ze do nas dolaczysz, choc ja to juz jestem pewna:-D

misia... jak sie brzucha nie ma to cos trzeba kombinowac...:-D
ostatnio mi sie pytali czy nie mam tej ciazy urojonej:-D:rofl2:

No trzeba trzeba ale na pewno powyskakują nam duuuuże brzuszki:happy::happy::happy: bo w końcu majowe nie??:-)

Lady87 trzymamy tu mocno &&&&&&&&

Dziewczyny kisiel moge spokojnie jeść truskawkowy??? Bo mnie strasznie na kwaśne bierze:szok:

Dzastina ,lady jutro na betke i się nie będziemy denerwować bo do gina jeszcze za wcześnie:))

Misia ten krem jest suuper!! ,Możesz

Kamcia w 2 ciąży brzuszek rośnie szybciej i większy;))

reklama
Do góry