reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Ja w wyliczeniach na 28 dc mam termin an 30 kwietnia... A biorąc pod uwage długość Moich cykli to gdzieś 10 maja najwcześniej.
Także wszystkie zostajemy:-p

Jak sie czujecie dzisiaj? Bo ja cały czas śpiąca jestem i co jakiś czas brzuch ciśnie... a poza tym wydeta strasznie:szok:

reklama
No jasne, że nie oddamy ani jednej dziewczyny, gdzie wam będzie lepiej niż na majówkach!

Ja też się muszę zacząć rozglądać za czymś wygodnym na tyłek... Została mi jedna dobra para spodni, do tego dzisiaj na grzybach umordowałam je po kolana i zanim wyschną, będę z gołym zadem biegać. Teraz mści się kupowanie dopasowanych ubrań :-D A jeszcze muszę ukrywać swój stan przed rodziną.

Ale grzybobranie miałam udane. Nie pamiętam kiedy tyle i takich grzybów złowiłam... Podgrzybki, prawdziwki, maślaki, krawce, kozaki, rydze, kurki... suszę, duszę, pachnie aż mi się ciągle jeść chce :-D

Z tej okazji znowu pożarłam mozzarellę z pomidorami, z toną pieprzu, papryki i soli. Wy też tak wszystko musicie na ostro?

Poziomki a te jeansy to... ciążowe? :-)

Ciążowe jak najbardziej tylko to jest typ podbrzuszkowy;)) Mają gumki (to te granatowe przy kieszeniach)wstawki itd,są na prawde wygodne:)))

ehhhhhh
napisalam posta i mi sie skasowal :wściekła/y:

wiec na szybko..
ja wogole nie kuowalam ciuchow ciazowych bo miescilam sie w te z przed ciazy :-)
a pozniej musialam kupic mniejsze bo jeszcze schudlam - po ciazy oczywiscie...

no i teraz tez nie bede kupowac ciazowych , tylko zwykle ale rozmiar wieksze jakbym sie w cos nie miescila bo tamte sa juz w pl...:sorry2:

To ja sobie jeszcze pomyśle, czy wolę takie nabrzuszkowe czy podbrzuszkowe spodnie :-) Póki co bardzo drażni mnie dotykanie podbrzusza, mam jakąś fizyczną przeczulicę w tym miejscu.

Kamcia to ja jednak wolę mieć brzuszek i mieć się czym chwalić ;-) Z resztą mi płaskość nie grozi ;-)

hope masz racje... lepej miec brzuszek... juz na poczatku pisalam ze mi bylo z tym zle ze dopiero mi wyszedl w 8 miechu... bo nawet nie moglam sie nikomu pochwalic i w sumie nie mam fajnych zdjec z tego czasu jak mialam brzuszek bo ostatni miesiac to juz nerwy i zmeczenie... i nie chcialam sie fotografowac..
ale juz przywyklam.. widac taki moj urok... zobaczymy teraz jak bedzie :-)

jak co to sobie poduszke wsadze pod bluzke no i bede sie chwalic :-D

Witajcie kochane...

No zrobiłam test i dalej nic nie wiem...bo jest blady ślad drugiej kreski..ale tak blady że się zastanawiam czy ja jej oczami wyobraźni nie widzę... muszę odczekać parę dni i znów powtórzę, no chyba że @ przyjdzie. Trzęsę się cała calutka... piję słodką herbatkę z cytryną... brzusio mnie pobolewa i mam wrażenie że zaraz mi sutki odpadną...:szok::szok: tak mnie szczypią i swędzą....dziwne.

Witajcie kochane...

No zrobiłam test i dalej nic nie wiem...bo jest blady ślad drugiej kreski..ale tak blady że się zastanawiam czy ja jej oczami wyobraźni nie widzę... muszę odczekać parę dni i znów powtórzę, no chyba że @ przyjdzie. Trzęsę się cała calutka... piję słodką herbatkę z cytryną... brzusio mnie pobolewa i mam wrażenie że zaraz mi sutki odpadną...:szok::szok: tak mnie szczypią i swędzą....dziwne.
MOJE GRATULACJE jestes w ciazy:-)

ja przy pierwszej ciazy tez mnialam blada kreske....:laugh2:

reklama
Chachacha Kamia jeszcze nie słyszałam, żeby ciężarna nosiła poduszkę, żeby ciążę było widać :-D:-D:-D

Dzastna a który masz teraz dzień cyklu? Ja robiłam test dwa dni przed @ i nie wyszedł. Dopiero w dniu @ pojawiła się blada kreseczka. Dzisiaj zrobiłam ostatni i jest równy z kreską testową :tak::-)

Do góry