reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Najpierw usprawiedliwię się za wczoraj :-p
Otóż w sobotę jednak nie pojechaliśmy na zakupy bo D wrócił o 19 tak więc zakupy przypadły na niedzielę. I tak jak wyszliśmy z domciu o 10 to byliśmy po 20 :rofl: a i tak nie wszystko kupione ciąg dalszy pewnie dziś. :tak:

Dzisiaj rano atakowałam sklepy mięsne bo w czwartek mamy wędzenie i musiałam kupić szyneczkę i udało się choć nie było łatwo bo wszędzie były płaty a ja chciałam kulkę. Kupiłam dwie będzie na Święta i Nowy Rok a mój d cudownie wędzi więc już mi ślinka cieknie! :-D
Mój łobuziak śpi a ja zacznę coś pichcić przygotuję już sobie rybkę po grecku i rybkę w occie no i obiadek w między czasie machnę.

poziomki- nie bardzo potrafię odczytać wiek Gabi z Twojego suwaczka :sorry2::confused:
ale fajnie że dzieciaczki są w podobnym wieku tak jak i dombar to zawsze coś będziemy mogły zaradzić
melia- zdradź co to za sklepik ? może i ja jeszcze cosik bym tam wypatrzyła

reklama
Cześć kochane :-)
Nie było mnie kilka dni - nie wiem jak nadrobię zaległości. Ale jakoś trzeba.
Miałam mega intensywne dni ostatnio. Musiałam szybko skończyć pisać pracę na studia podyplomowe więc wracałam do domu po pracy na 16 i siadałam przed kompem i tak pisałam do 23 lub 24. A w sobotę miałam obronę. Udało się obroniłam na 5 :-) i mam już święty spokój.
Na razie nie zaczynam kolejnej podyplomówki teraz mój czas ten który mi pozostanie czyli po pracy na etacie poświęcam dzidzi w brzuszku, mężowi i oczywiście sobie :cool2:
A od dzisiaj zaczynam przygotowania do świąt - trochę późno bo nie miałam jak wcześniej ale lepiej późno niż wcale. Miłego dnia wszystkim ;-)

Futrzaczku sklep Maternity Moda Ciążowa (nick na allegro MaternityWroclaw) ul. Oławska 18 i jeszcze gdzieś na Kościuszki jest podobno i też na allegro mają, ale coś ich nie mogę znaleźć. Tak coś mi się kojarzy, że jest gdzieś w okolicy placu Kościuszki, ale w tej ulicy gdzie D jeździ. Ale nie jestem pewna.

Motylku jak byłam dzieckiem to miałam wiecznie problemy z piaskiem ale jakoś to wszystko ucichło aż do teraz :-( Lekarz właśnie tak mi kazał brać no-spe w razie czego a potem da mi jakieś leki, nie dał mi teraz bo mówię 10 dni temu brałam antybiotyk i trochę tego byłoby za wiele, muszę zregenerować organizm.
Co do strzyżenia to kwestia wprawy ja jak zaczynałam to tylko jena długośc cała głowa a teraz cieniowanie al`a bekhamy itp idzie samo trzymam kciuki!

basiekkk- Gratulacje ! teraz już same przyjemności! miłych przygotowań do Świąt :tak:
melia- hmm to nie moje okolice bo ja ze Śródmieścia jestem ale daj znać jak coś będzie ciekawego :tak: a na allegro też spróbuje poszukać

reklama
Do góry