reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć Rybeczki:)
Widzę,że co niektóre spać nie mogą, myślałam,że po wczorajszej drzemce też nie zasnę,ale padłam:)
Dziś pogoda do niczego stawiam na kolejny dzionek zamulania. Pada drobny gęsty śnieg i jest strasznie ciemno:(

TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jolek to może jakąś muzyczkę na pobudzenie sobie włącz :-)

Jeszcze tylko powiem, że wczoraj po kąpieli M zauważył u mnie pręgę od pępka w dół, ale ja się nie mogę tak wygiąć, żeby ją zobaczyć a w lustrze jej nie widać, bo jest w świetle niewidoczna. A jak zrobił mi zdjęcie to dopiero ją zobaczyłam :-)

Ja tą pręgę mam już od dawna i też mój M ją zauważył...ale miał radochę. Tylko,że ja u siebie ją w lustrze widzę.
Melia ja na pobudzenie wezmę sobie prysznic a potem zapodam sobie jakieś świąteczne rytmy dla lepszego klimatu:):)

witajcie w ten śnieżny dzień , nadrobiłam was bo przez weekend neta nie miałam :-( a więc tak trzymam za was kciuki za wizyty oczewiście żeby było ok , ja mam w środe i mam nadzieję że wkońcu dzidzi pokaże się czy jest chłopcem czy dziewczynka

Widzę,że tuż przed samymi świętami czekają nas same pozytywne informacje:):):)

Aha:) poczytałam sobie wątek "Pierś, butelka,...", ale się naśmiałam z tych ostatnich wpisów :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie Dziewczyny :)
tak tylko chciałam się przywitać, bo nie wiem, czy znajdę dziś czas na nadrabianie weekendu, bo mam niezły zapieprz w pracy. Dobrego dnia Wszystkim Majóweczkom :-D!!!

Oj ja na resztę wątków będę miała chwilkę dopiero wieczorem jak wrócimy od lekarza. Po wizycie idziemy jeszcze na zakupy i znalazłam taki sklep z ciuchami ciążowymi w centrum Wrocka i chcę się też tam wybrać, bo mają kiecki różne, a ja na Sylwestra nic nie mam, a to co przymierzałam do tej pory to sprawia, że wyglądam na jeszcze większego wieloryba niż w rzeczywistości jestem :-) Ciekawe czy ja jeszcze znajdę jakieś miejsce na makijaż w Sylwestra, bo ja to talentu do make-upu nie mam. Na co dzień to tylko podkład i rzęsy, od wielkiego dzwonu jakiś cień, ale nie potrafię jakoś tego nakładać, żeby to miało ręce i nogi.
Zabieram się za okno w pokoju (tylko od środka), bo mój cudny Borys jak siedzi na parapecie to jęzorem ciąga po szybie i wyślinił już caluśkie okno :-D

Jeśli chodzi o makijaż to ja też zaliczam sie do beztalencia, a to gł. dlatego, że na moich powiekach nic się nie chce za długo utrzymać, nawet jak jest baza - moja siostra kosmetyczka też się zawsze dziwi, że tak szybko mi sie robią tłuste, pomimo, że cery nie mam tłustej:baffled:
no i to mnie zraża do malowania powiek, bo nie będę stale poprawiać make-upu

Tak więc moja siostra zawsze jest pięknie wymalowana, a ja jak taki kopciuszek:baffled:, bo mieszkamy w różnych miastach

reklama
Cześć dziewczyny ja od poranku poniedziałkowego mam zły humor, odebrałam wyniki (te po 10 dniach od wzięcia antybiotyku) i dalej mam bakterie w moczu oraz szczawiany wapnia Dużoooo!!! Więc zaś piaseczek w nerkach - stąd miałam te kolki i bóle brzucha. Ciągle coś sie czepia! Dzwoniłam do lekarza i kazał mi przyjść w normalnym terminie na wizytę czyli za 10 dni to chyba nic groźnego skoro może czeka?!
Tez tak macie, że jak w nocy wstaniecie siku to potem problem z ponowym zaśnieciem - masakra a rano ból głowy z niewyspania!!!
Pozdrawiam i miłego dzionka

Do góry