reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ja nawet obiadu nie robiłam:-D mąż zrobił rybke w cieście:tak:

a ja co dzisiaj zrobiłam... hmmm
makijaż... haha
aaa pochowałam zabawki małej które porpzrzucała po swojej sypialni..
znaczy powrzucałam do jej kufra:-p
osz co za wysiłek:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A my wybyczyliśmy się rano, zjedliśmy śniadanie, popstrykaliśmy po tw z solennym postanowieniem, że zaraz ogarniemy chałupę i zaczęliśmy oglądać film, potem kompciu i wypad po zakupy i prezenty na śląsk więc zmęczyłam się nawet maszerowaniem po sklepach. Kupiliśmy prezenty dla Pauliny i oszczędziliśmy na nich jakieś 50 zł. kupując w realu a nie obok w smyku :D Tam zdzierają! Jakbyśmy chcieli kupić jeszcze kolejne pudełko kolejki Tomka (nie kupiliśmy bo nie mamy zwrotnicy i nie byłoby jak podpiąć) to oszczędzilibyśmy kolejne 100 zł. W realu 99 a w smyku 199

No tak, pierogi ugotowane, mrożą się, ciasto na pierniki dojrzewa, aukcja śpioszka wygrana, co by tu robić... Nic a nic nie chce mi się spać, tradycyjnie (co się dziwić, wstałam o 13). Może się przygotuję na jutrzejsze USG, a nóż widelec lekarz będzie bezczelny :-p:-D

napewno dziecko:-D

hope powidzenia na jutrzejszych badaniach:tak:

poziomki mi się przypomniało , pisałas raz o 2 tematach żywieniowych , ja wcześniej łączyłam 2 ale jak pisąłas to szukałam i nie znalazłam .. Tobie chodziło o te co już zostały połączone??
czy inne jakieś a ja slepa jakas jestem???:-p

reklama
Dzień Dobry Złotka :)
Witam porannie, ale z nienajlepszym humorkiem, bo potwornie mnie mdli. Może jak zjem śniadanie to mi przejdzie. Naprodukowałyście stron to do śniadania poczytam i nadrobię :)

Uff nadrobiłam :)

Alex wszystko będzie dobrze z dzidzią, nie martw się i bądź dobrej myśli, trzymam kciuki tak jak reszta majóweczek :) I ściskam mocno :)

Dziewczyny, czy Wy spać nie możecie? :-D Ja o 21.30 to już często śpię, a na pewno leżę już w łóżku i czekam na sen :-)

Dziś na 16 mam USG połókowe i zaczynam się mocno stresować. Od kilku dni naxhodzą mnie jakieś głupie myśli i jeszcze M się też stresuje i mi to wcale nie pomaga :dry:

Muszę odgruzować pokój bo po weekendzie to można się zabić idąć do łazienki. Ja nie wiem jakim cudem w sobotę było ok a dziś jest jak po wybuchu bomby jakiejś. Prasowania jak zwykle mam górę, ale to gdzieś w międzyczasie porobię, najpierw ten cholerny syf w pokoju. Jakieś pobojowisko tu mam :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry