reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
heh dobre collin i bobek wam sie snia :p:p

Z tymi blizniakami to rzeczywiscie niezla niespodzianka :O :)
Ja natomiast znam inna historie, z moja mama na porodowce lezala kobieta ktora 'miala miec' blizniaki, wszystko, wyprawka, wozek, lozeczko kupione podwojne. Urodzila. Ojciec przyjezdza do szpitala i sie pyta jak dzieci a lekarz zdziwiony , bo bylo tylko jedno :)

Kurde tak sobie myślę,że gdyby moja praca nie polegała na staniu na nogach przez parę godzin w dodatku w przeciągu, do tego to częste schylanie to chętnie bym tam wróciła!!! Tęsknie za tymi znajomymi mordkami i klientami:(
ehhhhhhh ja to mam dzisiaj loty :(:(:(:(

No dziewczyny ja już po szkole. Chodzę do technikum więc dopiero w tym roku mnie matura czeka .... nie wiem jak to będzie matury w pierwszym tygodniu maja a ja termin na 11 . :):-) Zaraz muszę zaliczyć jeszcze wizytę u dentysty... jak tam przygotowania do świąt? wysprzątane już wszystko ? ;-)

witam nowa majóweczkę - co do porzadków to stopniowo powoli powoli i prawie wszystko mam wysprzatne jutro zakupy ostatnich prezentów i wsio

hej ale mi dałyście do czytania:szok: ale już wszystko nadrobiłam:tak: na szczęscie
zanka znalazłam cos takiego: Kalkulator urlopu macierzyńskiego - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl możesz obliczyc do kiedy będzie trwał twój urlop na podstawie daty porodu
wrzucę to do tematy z ważnymi to się może przydać jeszcze nie raz;-)
aha marzena jak chcesz to wstawiaj te swoje robótki na tematy co robimy w wolnym czasie;-) to sobie pooglądamy:-)

i witam nowe mamusie majowe

wogóle miałam wam opisać o Vi ale najpierw napiszę co mi mama dzisiaj na skype powiedziała:szok:
byłam w szoku dosłownie..
po 1 urodziło się dziecko nie wiem gdzie ale miało ponad 4 promile we krwi:szok:
od razu odebrali je matce
a 2 sprawa to 12-latka w pl jest w ciązy:szok::szok::szok: naprawdę ja to nie wiem czego się te dzieci w podstawówce ucza:szok:

a co do Vi to niemal dostałam zawału... miała lekko kaszelek , no i zapchany nosek , lekarze mówili że wsasystko ok ale jak mi w nocy zaczęła kaszleć to normalnie przestała oddychać na ok 30 sek jak nie dłużej:szok: ja ją pukałam po plecach i wogóle a ona nic... dopiero wsadziłam jej palec do gardła to sobie tak porządnie odbiła i wtedy jej smareczki wylecały nosem i zaczęła łapać powietrze, ja byłam normalnie roztrzęsiona, bo nie dośc że nie wiedziliśmy co robić to jeszcze była 1 w nocy a do szpitala od nas jest kawał drogi :-(
na szczęście dobrzed się wszystko skończyło... ale ja nie mogłam spać do 5 rano... :-(
później pojechaliśmy do lekarza o dostała antybiotyk no i do pl lekarza i powiedziała nam że małej dużo flegmy spływa z noska i ma powiększone migdałki i jej się tam w gardełku zakleiło:-(
do antybiotyku jeszcze dostała syropek na flegmę no i jej dajemy ale dosłownie wczoraj to pół dnia przepłakałam...
a do tego jak już mi nerwy puściły to mnie tak brzuch bolał że znów nie spałam pół nocy :dry:

Kamcia dziewczyno koszmar!!! Współczuję ci jak nie wiem co, ale dobrze że już wsio ok że mała już lepiej sie czuje!!!! O tej 12-sto latce oglądałam reportaż ojciec dziecka ma 16 lat też super co? W ogóle w tym reportażu było wiele nieletnich matek królowały 14-sto latki!!!:szok: Ale ważne że są gdzieś w ośrodkach a nie rodzą i rzucają do śmietników!

Przekopałam się przez biurko, dwie szuflady w szafce i połamałam pólkę. Taki jest bilans moich dzisiejszych prac domowych, nie wspominając o tej zafarbowanej pościeli. Mam w planie jeszcze szafki w łazience, ale krzyż mnie już boli i nie wiem czy dam radę.

Kamcia to mnie zaszokowałaś tymi newsami, nic takiego nie słyszałam ani w TV, ani w necie. Mam nadzieję, że Vi przejdzie po tych antybiotykach i już będzie lepiej :-)

Mariika nasze maluszki są w tym samym wieku :)

reklama
Do góry