reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hehe ja też ostatnio mamby kupiłam i zawsze żuję jak jestem w aucie mam jedną taką dużą pakę, no i 2 w salonie jak siedze podjadam:-p
ale to różne smaki mieszane , bo ja jednego to za długo nie mogę:-D

reklama
Melia mamba wiśniowa jest najlepsza:) Widzę,że trochę naprodukowałyście jak mnie nie było:)

A my z M byliśmy na spacerku z psiakiem i przy okazji spotkaliśmy znajomego, zagadaliśmy się i zmarzłam w nóżki. Teraz siedze i je mocze w ciepłej wodzie bo strasznie mi zimno:(

Za tydzień święta uwielbiam je na szczęście mam juz porządki zrobione i ogólne zakupy dzisiaj zaliczyliśmy ale jakos nie mam na nic siły .Tyle rzeczy miałam zrobić a nawet jeszcze domu nie postroiłam a choinka od dwóch dni stoi w kuchni i nawet nie mam ochoty jej ubierać !!ale lenistwo:confused:Na dodatek od 3dni strasznie zaczeła nam sie suczka lenić:wściekła/y: dosłownie szok pełno sierści odkurzam po 3razy a co zerkne to az mnie trafia ,pomocy może coś doradzicie pierwszy raz tak pies mi się leni!!!a ma dopiero rok.

heheh jandia chyba linieć cooooo;-)

a ja siedzę czytam gazetkę ... w między czasie zaglądam..a mój D..
nie zgadniecie.. maluje salon:sorry2:bo uznał że się ściany "zajechały" a malowaliśmy w marcu albo kwietniu

Kamcia bo Jandii pies leni się razem z nią ;-) :-)

Na sezonowe wypadanie sierści nie ma rady, trzeba kupić specjalne zgrzebło (zależy jaka sierść) i czesać codziennie aż przestanie gubić włos. A na wzmocnienie u weterynarza kwasy omega np. Efa Olie albo Gammolen.

reklama
Wczoraj zakończyłam, dziś się witam:):) (dlatego nie łączę postów):p Przez ból głowy nie mogę spać !!!!:(

Do góry