reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam ja dopiero teraz mam czas napisac. Dzisiaj zagonilam meza do sprzatania jego pokoju gier oczywiscie musialam to robic z nim. Jest tam olbrzymia wbudowana szafa, pelno w niej jego gratow poprostu wrzuconych ja tam chcialam tylko miejsce na deske do prasowania ale jak otworzylam to mi wszystko zaczelo wypadac. Wiec zmusilam go do sprzatania, oczywiscie musialam pilnowac aby odpowiedznia ilosc gratow trafila do smieci bo jemu wszystko moze sie przydac. W ten sposob trzymal 5 zepsutych napedow dvd i podobne glupoty. W pracy mamy zapierdziel ale odpukac narazie sie uspokoilo ale chyba zaczyna sie od nowa bo mi pacjent spadl na puls 40 wiec pewnie cisza przed burza. Lekarze sie pojawili ide pogadac. Niech ta noc sie skonczy.

reklama
Witam sie;)

Jolkaaa gratuluje;)

Jolek no 11,5 do 12 raz nawet jak byla trasa w gory to 12,5 godz. no i najgorsze ze zaczynamy na 6 to jestem padnieta bo jeszcze do malej wstaje raz albo dwa razy. no teraz tez ide sie szykowac ciekawe o ktorej dzis koniec;) Milego dnia zycze;)

futrzaczku noga lepiej dziekuję :* a co do przedszkola też się ciesze kurde no Vika taka chętna .. do tamtego chodziła nie marudziła a tu az się rwie żeby iść .. :-) więc jej się bardziej podoba... i sama widze że tu pani poświęca jej jak i innym dzieciom więcej uwagi z osobna :-)
pozwala dokończyć co zaczynaja .. nie zmusza do robienia tego co grupa .... montessori na tym polega u nas że dzieci maja rozwijać swoje zainteresowania
wiec jeśli dziecko chce się zająć czymś to się tym zajmuje , no i np ostatnio robili krowy grupowo ale Vi nie chciała to pani powiedziała żeby wybrała sobie czym chce się zająć i zajmowała się tym co ja interesowało :-p dla mnie to fajnie bo ani nie była zmuszana do robienia tego ani nie siedziała bezczynnie :-)
alex mnie też żab bolki już jestem na środę umówiona u dentysty :-p :-) i powiem zeby sam sobie wybrał z moich 4 popsutych zębów który jest do zrobienia na już :-p bo ostatnio nie miałam nawet czasu żeby iść do dentysty
karolq a o której wstajesz do pracy?? :-p-
jolkaaa witaj ponownie :-) i gratulacje :-)
milla wiaj ponownie :-)

lecę będę moze póxniej.. póki D w pracy :-D bo póx niej świętujemy rocznicę :-p

Witam:)
jolkaa, milla witajcie ponownie:)
Jolkaa wielkie gratki, ja tez juz bym chciała ale boje się wiadomo czemu, ale może za rok się odważę spróbować.
Jolek ząb pobolewa od czasu do czasu musze iść do dentysty koniecznie.

Oli wieczorem mi gorączkował obudził sie o północy strasznie rozpalony, mierzę mu tempke a tu 38,5, dałam mu czopka, i spadła mu do 37,5 i tak mu sie utrzymuje cały czas do teraz. Nie wiem co to możne być, bo ani kataru ani kaszlu, może to te zęby bo dwie czwórki mu wychodzą a kolejne sa chyba w drodze. a może to ta 3 dniówka nie wiem zobaczymy. tak więc jutrzejsze szczepienie odpada, może w środę wtedy pójdziemy.

Heloł Panienki:-)
Trzymajcie kciuki w poniedziałek (taką prośbę mam):tak:
My nadal zdrowe,czekamy aż ostatnie sprawy sie powyjaśniają i zaczynamy pakowanie.
Jaipur internet będe miała najprawdopodobniej od razu bo tam wynajmują chatki już ze wszystkim:tak:
Imperium Prezesa się rozrasta:-D
Joluś w miare możliwości odezwe sie jak najszybciej i na pewno o Was nie zapomne. Zdrowiejcie jak najszybciej
Milla witaj i współczuję problemów
Jolkaa kiedy masz wizyte?
Hope narobiłaś to masz:-D teraz sie ucz:-p ale szkołę masz fajną;-)
Styna mój tez taki zbieak,ale zapędzic go do sprzatania....:-D:-D:-D:-D:dry:
Vi super ze macie takie przedszkole to bardzo ważne:tak:
Alex​ zdrówka dla Oliego

Jolek czekam na prawo wykonywania zawodu, chciałabym pójść do pracy, póki jeszcze nie widać że jestem w ciąży.. wiadomo, pieniążki zawsze się przydadzą, z jednej pensji troszkę ciężko.
Ypra dokładnie nie wiem czy maj, czy czerwiec, ale podejrzewam że tak jak z Małą (20 maj), ponieważ ostatnią miesiączkę miałam w połowie sierpnia.
Hope planowana, choć nie myślałam, że tak szybko nam się uda, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się prawie dwa lata, musiałam brać specjalne tabletki, ponieważ miałam bezowulacyjne cykle.

Ostatnia edycja:
Witam przy poniedziałku :-)

kogo moje oczy widzą:szok:, jolka, milla - witajcie:-)!JOlka - moje gratulacje! Obyś szybko znalazła jakąś pracę:tak:
poziomki - &&&&&&&&&&:-)
hope - koniec tego dobrego i z @ i z siedzeniem w domu :-p. powodzenia!

na razie tyle, bo jak zwykle robota goni i piszę tego posta od godziny:confused2:

Ja też się witam. Z MEGA katarem i kaszlem:wściekła/y: Zaraz polecę do apteki po sudafed;-)
Poziomka &&&&&&&&&&
Milla, fajnie, że jesteś. Na pewno się wszystko poukłada, powodzenia.
Jolkaa, witaj z powrotem:) Gratulacje ogromne!!:)
Maja, współczuję akcji z kuchenką. Całe szczęście, że nic poważnego się nie stało.
Jaipur, zazdrościmy Prezesowi królestwa:-D

Basiek jeszcze nie wpadła dziś:) Kochana jak zajrzysz to dobrego dnia Ci życzę!:-)

Hejka :-)

Joluś- dziękuje dzieci już lepiej choć Filip jeszcze trochę zasmarkany ale ogólnie nie jest źle :-)
Jolkaa,Milla- witajcie z powrotem! :)))
Jolkaa- Gratulacje!!!! :))
Madzik- zdrówka ! :)
Karolqa- to się cieszę że ok choć wstawanie może męczyć z początku , ja dzień na dzień o 6 wstaję no czasami uda się w weekend dłużej ;-)
Poziomki- kciuki zaciśnięte! &&&&
Kamcia- spóźnione ale szczere życzenia rocznicowe! Sto lat kochani! :) i jak świętowaliście ???? :-p

Buziaki i miłego dnia :)

reklama
mój D po poracy przyjechał z kwiatami i czekoladkami nastepnie się uszykowalismy na wyjście bo kumple zabrali nam dziewczyny na 4 godziny :-)pojechaliśmy sobie na kolację i napić się winka , później nasz czas dobiegał końca:-p więc musieliśmy wracać do domu ale od razu uspiliśmy dziewczyny bo była już 21.30 i sami włączylismy sobie filmik i zjedlismy torcika którego sama upiekłam dla męża :-)
a jutro ma wolne i planuje nas wszystkie gdzieś zabrać jeszcze na cały dzionek :-)
o to mój torcik :-)

DSCF7869.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry