reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jesteśmy i my:-)
kawka czarna.jpg

BRYKA DOSZŁA!!! HURA!!! i już małe w niej śpią:-D
Wieczorem odtajnie o co chodziło z kciukami:tak:
Madzik zdrówka
Vi torcik wspaniały wszystkiego NAJ NAJ NAJ

Miłego dzionka,wpadne później bo siedzi jak na szpilkach:-p

reklama
Poziomko&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć kochane
Zapiernicz od rana. Wstawać mi się masakrycznie nie chciało:confused2:. Weekend super. Katar nadal mam, biorę Sudafed z rana od kilku dni i chyba pomaga, kaszlę też, ale da się wytrzymać, najgorzej bo Martysia się zaraziła od mnie i mąż:confused2:. Ale Marti psikałam nasivinem i już wczoraj jakby jej przeszedł, a mąż jest najgorszy- oczywiście umiera wręcz:-D.
Pogodę mam ładną słoneczko mi się przebija, humor też bo już 13, więc za 2,5 godz. koniec roboty i do domu:-D.

Madzik
dziękuję kochana, widzę, że i Ciebie pobrało, oby sudafed pomógł jak najszybciej, a jak tam Julka katarek? Lepiej? Podajesz mu już Sanostol? Mam nadzieję, że syn zostawił Wam coś w lodówce??:-D Ale Cie pytaniami zasypałam.

Poziomko super, że bryka doszła.
Kamcia wszystkiego najlepszego dla Was, syna Wam życzę :-D. Torcik śliczny.
Maja całe szczęście, że nic poważnego się nie stało, choć wierzę, ze się przestraszyłaś. Polcia widzę niezły łobuziak:) A teście niech spadają, też nie mają kiedy przyjeżdżać.
Jolkaaa gratulacje wielkie:)
Milla witamy ponownie, pisz śmiało:)
Futrzaczku a Ty kochana jak weekend spędziłaś??
Hope jak tam Jagodzia sobie radzi bez mamci? a jak mamcia bez Jagodzi?

Chyba wsio, moja córa jest nieprzeciętna:-D. Jak zostawała z moim bratem to nauczył ja wynosić swojego zużytego pamka do kosza, idzie, niesie tego pampka i przez całą drogę powtarza fuuuuuu:-D.

basieek zdrówka dla was.. no tak chory mąż to już tragedia na całej lini ! ambulans i na oddział :-p ;-)

nom synka to tak ...:-) dziękuje i mam nadzieję że sie spełni... ale gdzieś za rok :-D hahah jeszcze czekamy ;-)

Kamcia chcesz tą książkę "Kwiaty na poddaszu"?? Bo już wróciła do mnie, pożyczyłam ją mamie, mogę Ci pożyczyć, tylko adres mi na PW napisz.

Witajcie.
Przepraszam,że mnie ostatnio było mniej,ale znowu jak to czasem bywa u mnie,działo się. To znaczy-Gabi znowu się rozchorowała, dzisiaj byłam z nią u lekarza, bo kaszle. Na szczęście nie jest źle,więc może syropy pomogą.
Ja również bylam z sobą u lekarza, bo pobolewa mnie brzuch. No i mam podejrzenie wyrostka :/ Na szczęście nie jest źle. Dostalam tabletki, mam nie dźwigac-nawet mlodego! I jeść lekkostrawne rzeczy. A jakby ból się nasilił to do szpitala...:confused2:
Mój M miał teraz imieniny, więc od czwartku miałam zapierdziel w kuchni. Najpierw piekłam ciasta do jego pracy (bo taki mają zwyczaj), a potem przygotowywalam żarełko na imprezę domową.
Młodemu zrobilam przegląd buźki, no i wychodzą mu cztery czwórki na raz! Nie ma gorączki,ale kupy wali takie,że hooohooooo.... ;) Ponadto ostatnio zaczyna mi się wspinać po wszystkim, po czym się da!
W niedzielę mamy 6 rocznice ślubu. Jestem na zajęciach,ale niedługo,więc po południu powinnam być w domku.Zobaczymy czy M w ogóle coś zaplanuje....

Poziomki kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&& I co za pyszna kawusię z pisaneczkąnam tu pokazujesz,co?
Jolka witaj powrotem i GRATULUJĘ!!!!
Jaipur Prezes w takim królestwie dopiero może czuć się PREZESEM;)
Milla witaj powrotem i współczuję problemów.Mam nadzieję,żewszystko wyjdzie na prostą
Madzik zdrówka życzę. U nas Gabi znowu chora :/
Vi ale pyszny ten torcik.Sama pochłonęłabym go, bo jestemprzed @ i słodkiego mi się chce :p
Basiekkk zdolną masz córkę! Mój to tylko się klepie pokroczu jak ma kupkę i mówi z krzywą miną „Bleeeee” ;) Zdrówka wam życze
Hope życie studenckie nie jest łatwe, ale można z tym żyć.Jak to mówią: im więcej człowiek ma na głowie, tym jest bardziej zorganizowany :)
Styna jakbym czytała o swoim M. On też ma mnóstwo rzeczymogących „się przydać”, a ja mało miejsca w szafie :/
Alex zdrówka dla Olinka :*** I pędź do dentysty!
Karolq powodzenia w nowej pracy
Maja to ci Polka-Psotnica mała! Naszego łobuza teżinteresuje blat,tylko my mamy na gaz :/ A co do ząbków-witaj w klubie. U nasidą sobie na raz czwóreczki wszystkie cztery!
Jolek zdrówka dla was. A jak tam spotkanko ciociowe? ;)

widze że teraz czas na rocznice :-)
persefona zdrówka dla was :-)

dziękuję sama pochłonęłam tort bo jestem przed @ :-p hihih

a co do imienin u nas nie ma takiego święta obchodzi się tylko urodziny .. więc my świętujemy urodzinki..
moje za 2 tyg :-p

Witajcie !!!!!!!!!
Poczytuje troszkę od czasu do czasu ale jakoś tego czasu mało .Małego na moment nie można spuścić z oka bo wszędzie wylezie aż strach , najgorszy chyba czas nastał ....
mamy czwóreczki wszystkie
pogoda do bani .... blee
pozdrawiam Was wszystkie pa
i życzę dużooooooo zdrówka dla chorowitków ")

Hejka :-)

Gadek już śpi bo chłopina zmęczony dziś wybitnie więc szybciej dałam go do wyrka a Szymcio zaś u dziadków.
Mąż we Francji może już w Belgii i postanowione że po tym kursie (o ile będzie mógł a nie bedzie musiał dotrwać do pełnego miesiąca) rezygnuje z tej pracy wszystko jest inaczej niżeli miało być , więc będziemy szukać czegoś innego.
a weekend Basiekk hmm ciężki dlatego nic nie piszę ... :-p;-)

Poziomki- fajnie że bryka doszła! , to dawaj ten secret!!! :)))
Kamcia- to super dzionek mieliście :)))
Persefona- ojj zdrówka i spokoju , i mam nadzieję że małżowina się domyśli i zorganizuję coś na rocznicę :))
Matusia- a Ty kobietko gdzie ???? :)))
Marzenka- pojawiła się i nagle znowu ślad zaginął.... nie ładnie nie ładnie :-p
Basiekk- zdolniacha mała , ciekawe czego ją jeszcze wujek nauczy ;-)

i zdrówka dla wszystkich - choróbska precz!

reklama
Witam się ziewająco ;-)
Mały kolejny raz nie spał w dzień :no: Do południa było ok, nawet ciasto marchewkowe razem upiekliśmy a potem masakra. Wszystko złe, płacz i marudzenie. Myślałam, że szybciej go wykąpiemy i padnie na noc. A on po 18 padł i śpi do tej pory. Niedługo pewnie się obudzi do 24 będzie biegał :-(
jaipur czujemy się zaproszeni ;-)
kamcia wszystkiego naj z okazji wczorajszego święta. Super torcik. Miły mieliście wieczór :-)
poziomki no to w końcu wózek dotarł, hura :-) kciuki już trzymam, mam nadzieję, że jeszcze się przydadzą.
persefona współczuję wyrostka. Zdrówka Gabi oraz trzymam kciuki za rocznicę.
basiekk zdolna Mała. U nas to jest fuuuj, od momentu gdy po raz 1-y wydałam taki okrzyk gdy zaczął jeść pokarmy stałe :-D
futrzaczku trzymam kciuki za nową, lepszą pracę!

Do góry