reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej LAski:-D
kawy.jpg do wyboru:-)

Kurcze taki wyjazd to masakrycznie dużo spraw do załatwienia.... Ciagle coś
Jestesmy zdrowe,i mam nadzieje że tak zostanie
Fura jeszcze nie dotarła,ma być w poniedziałek:wściekła/y:

Styna Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl. Współczuję wypadku i to jeszcze w miejscu publicznym ech ludziska od razu się gapią :dry: ZDRÓWKA
Jolek 13 lub 25 to się jeszcze zobaczy.Mamy na oku mieszkanko ale szukamy jeszcze czegoś bliżej centrum Kph.
Dobrze że już macie cieplutko ja już od 3 tygodni grzeje wieczorem. Wam również zdrówka
Madzik ZDRÓWKA
Basiekk ZDRÓWKA
Futrzaczek ZAZDRASZCZAM nocy z małżem.....:zawstydzona/y::-p ZDRÓWKA
Ypra gratuluję wyników usg i trzymam &&&&&&&& za córe
Hope ciesze sie że dobrze Ci się układa na uczelni:-)
Jolka1989​ GRATULACJE!!!!!

reklama
Wpadam na szybko,

dużo zdrówka dla wszystkic, jakieś wirusy tu panuja, oby przez bb nie przechodziło, sio sio bo u nas wszystko zdrowe.
Wymalowaliśmy poddasze dla juniorka, teraz ma pokój zabaw i sypialnię, normalnie jak na Prezesa przystało:-D

Gratuluje ypra(będzie parka!) i jolka
i miłych staranek tym co chcą powiększyc rodzinę(głównie dla styny ale może jeszcze ktoś tylko się nie ujawnia;)
poziomki ale będziesz miec net tam gdzie pojedziesz?;-)

Hej lasencje. Nas jeszcze trzyma ale jest już dużo lepiej. Musi być bo jutro mamy spotkanko z ciociusiami. Moja ciocia z kuzynką będą w przelocie w Gdańsku i chcemy się spotkać na kawkę:)

Jolkaa gratulacje i witaj w końcu mam nadzieję,że teraz będziesz zaglądać:):)
Co tam u Was? Uczysz się jeszcze?

Jaipur no co Ty Prezes się przeprowadził i ma swoją część chaty, ale mu zazdroszczę. Pochwal się nowymi kącikami Juniorka :)

Majusia oj trzeba uważać teraz z tymi naszymi maluchami, pomysłowi to są bardzo ostatnimi czasy:/ Dobrze że u Was skończyło się tak jak skończyło,i nie było gorzej. A nie ma jakiś blokad na kurki od maszynki????
Teście na inspekcję wpadli. No ja nie byłabym zadowolona jakby mi ktoś o 10tej rano wparował..bo my z Igim jeszcze w piżamach latamy o tej porze.

Poziomka tyle kaw... nie dam rady sama wszystkich wypić:p
Ech mam nadzieję,że nie zapomnisz o nas zagramanicą!

Lepi u nas dzisiaj sporo osób na krótki rękaw śmigało a ja opatulona. Masz rację ogrzewaj się,żebyś nie zachorowała. A to że ktoś patrzy...niech się buja.

Karolq
a po ile godz. dziennie pracujesz??

Alex jak tam nocka, jak tam ząb?? Mam nadzieję,że już lepiej ?

Futrzaczku
jak tam weekend u Was. Chłopaki już zdrowe???

Ostatnia edycja:
Witam się i ja.
Bardzo dawno nie pisałam, ale czytam na bieżąco, nie wiem jakoś ciężko mi się wbić :zawstydzona/y: U nas zmiany, w tej chwili jesteśmy w ciężkim hmmm jak to nazwać punkcie, jeszcze mieszkamy na opolszczyźnie ale w planach powrót do ukochanego Świnoujścia (niesteyt ze względów problemów rodzinnych cały czas przesuwany) Mój A. szuka pracy za granicą więc dołącze do kobitek futrzaczka maji poziomek:-(
jolka ypra ogromne graytulacje!!! Mój A cały czas mnie namawia ale ja nie czuję się gotowa.
Nasza Olcia rozrabia starszliwie, ale jaka opiekuńcza jest w stosunku do kuzyna 4 miesięcznego smoczka mu daje, butelke, buziaki słodko to wygląda.

Zdrówka chorowitkom i miłego wieczorka:tak:

Milla witaj. Kochana współczuję problemów rodzinnych:( Mam nadzieję,że wszystko poukłada się po Waszej myśli. Trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie :-)
jolek super, że już macie cieplutko, niech już Wam całkowicie już chorowanie przychodzi. Miłego spotkania :-)
maja ale przygoda :no:, dobrze że tylko tak się skończyło. Trzymam kciuki za zębola!
jolkaa gratulacje!!! :-) Znowu maj czy już czerwiec? U nas ma być 9 kwiecień, chyba że się pospieszy jak braciszek.
poziomki trzymam kciuki za wszystkie sprawy. A kawy wyglądają przepysznie.
jaipur ale Prezesik ma super. Teraz tylko urządzać imprezki :-D
milla witaj, trzymam kciuki by się wszystko poukładało. Poczujesz kiedy będzie właściwy moment na powiększenie rodziny, nic na siłę.

Jolkaa a pracujesz czy siedzisz w domu z małą?????

Ypra albo się wstrzyma i przyjdzie na świat w urodziny braciszka :tak:

kurczę no, fajnie mieć tak znów majówczątko, maj to najlepszy miesiąc na urodziny.Wiem to po sobie:-D bom z 21 :-D

milla trzymam kciuki aby mąż znalazł pracę i żeby przeprowadzka doszła do skutku.
ypra następna bibkę robimy u nas:-p

reklama
Bry :-)

Zameldowuję się :-)

Gdyby ktoś pytał, czy uczelnie artystyczne to kilkuletnie wakacje, wyprowadzam z błędu, weekendy spędzam na odrabianiu zadań, tak jak dziś, nie wspomnę już o godzinach w jakich mam na to czas :dry:

Ypra u nas gin wykrył płcię w 12 tygodniu i jak miała być dziołcha tak jest :-) Podobno z chłopcami więcej pomyłek.

Jolkaa gratulacje! Planowana wpadka? :-D;-)

Zazdraszczam ciepłych kalafiorów, idę zobaczyć czy mój ciepły... :szok: Tak... :szok::-D

Na tą okoliczność chciałam napisać, że ostatni bastion padł... Dostałam @ :-( Ostatni @ miałam w sierpniu 2010 ostatni miesiąc bez @ sierpień 2012. Jaki żal. Buuu...

Do góry