Hope oznak nie mam ale w srodku cos mi mowi taki wewnetrzny glos ze chyba raczej sie udalo. No ale nie nakrecam sie. Kurcze to nie bylo dawno ale nie pamietam kiedy z Nadia zaobserwowalam pierwsze oznaki. Pamietam ze to byl bol piersi. Strasznie bolaly. Zobaczymy.
reklama
karolq8
Fanka BB :)
Witam sie
Jolek ok postaram sie od dzisiaj juz pisac;P
Co do prawka ja zapisalam sie dokladnie 5 lat temu i u nas bylo 2 tyg teori codziennie po 3 godziny (30 godz razem) po tym egzamin wew jak sie go nie zdalo to nie jechalo sie na jazde powtarzalo sie do skutku. (moze zalezy jakie miasto?)
Maja U nas tez Zuza zasnela przed sama 22 ale dzisiaj ladnie o 8 wstala choc ja bylam nie przytomna
Styna kurcze nie moge sie juz doczekac kiedy mina te 2 tygodnie hehe;P 3mam kciuki i wierze ze sie udalo fajnie i zazdroszcze tez juz bym chciala sie starac
My wczoraj bylismy w parku krasnala ale bylo ekstra tylko ze ja zapomnialam naladowac aparatu;/ i zadnych zdjec;/ noooo ale jedziemy tez dzisiaj wiec pocykamy troche
Jolek ok postaram sie od dzisiaj juz pisac;P
Co do prawka ja zapisalam sie dokladnie 5 lat temu i u nas bylo 2 tyg teori codziennie po 3 godziny (30 godz razem) po tym egzamin wew jak sie go nie zdalo to nie jechalo sie na jazde powtarzalo sie do skutku. (moze zalezy jakie miasto?)
Maja U nas tez Zuza zasnela przed sama 22 ale dzisiaj ladnie o 8 wstala choc ja bylam nie przytomna
Styna kurcze nie moge sie juz doczekac kiedy mina te 2 tygodnie hehe;P 3mam kciuki i wierze ze sie udalo fajnie i zazdroszcze tez juz bym chciala sie starac
My wczoraj bylismy w parku krasnala ale bylo ekstra tylko ze ja zapomnialam naladowac aparatu;/ i zadnych zdjec;/ noooo ale jedziemy tez dzisiaj wiec pocykamy troche
Matusia
Dziewczyny, doradźcie mi coś na obniżenie ciśnienia, albo ukojenie nerwów. Coś domowego, bo melisa nie działa. Serce mi kołacze co jakiś czas, czuję duszność w klatce a kilka dni temu przez 3 dni mrowiła mnie prawa częsć głowy, tak jakby mocno unerwiona była. Do tego bóle migrenowe. Pewnie skończy się lekarzem, ale to tylko od nerwów.
persefona
Witajcie. U nas zimno. Od rana byłam zaganiana. Teraz mam moment wytchnienia. Obiadek zrobiony: rosołek + schaby z ziemniaczkami z koperkiem i suróweczka z pekinskiej kapusty. A na deser - babka z majonezem
Młody śpi, Gabi ostatnio pochlonięta rysowaniem. Maluje non stop
Hope witaj w klubie studiujących mam Dasz radę. A co będziesz studiować? I podejrzewam,że tak jak ja w systemie zaocznym?
jolek a ty kotuś kiedy zaczynasz? Bo też miałaś chyba jakąś szkołę zacząć,tak?
styna ale emocje! Mam nadzieję,że intuicja podpowiada prawdę.Ob się udało. A faceci...Oni zawsze się boją jakby sami mieli chodzić w ciąży i rodzić
Matusia na obniżenie ciśnienia dobrze działa sok z aronii. Mój tata miał takie zalecenie od lekarza. No i dobrze tez działa zielona herbata.
karolq to już się nie zagłębiaj tylko pisz co u was
Maja oby Polce wyszła ta czwórka jak najszybciej i bez ekscesów
Kamcia a jak tam twoje panny?
Młody śpi, Gabi ostatnio pochlonięta rysowaniem. Maluje non stop
Hope witaj w klubie studiujących mam Dasz radę. A co będziesz studiować? I podejrzewam,że tak jak ja w systemie zaocznym?
jolek a ty kotuś kiedy zaczynasz? Bo też miałaś chyba jakąś szkołę zacząć,tak?
styna ale emocje! Mam nadzieję,że intuicja podpowiada prawdę.Ob się udało. A faceci...Oni zawsze się boją jakby sami mieli chodzić w ciąży i rodzić
Matusia na obniżenie ciśnienia dobrze działa sok z aronii. Mój tata miał takie zalecenie od lekarza. No i dobrze tez działa zielona herbata.
karolq to już się nie zagłębiaj tylko pisz co u was
Maja oby Polce wyszła ta czwórka jak najszybciej i bez ekscesów
Kamcia a jak tam twoje panny?
Witam się,
Jolek zostanie głównie salon do umeblowania plus zakup TV do salonu i kuchni, ale to z czasem. A tak jeszcze kilka dodatkowych gratów kiedyś się kupi.
Matusia a może na uspokojenie jakieś delikatne tabletki ziołowe?
Alex zdrówka!
Mały ostatnio wstaje nie o 6 a 5:20-5:30, masakra jakaś. Dziś mężowi ok. 6 udało go się jeszcze ululać a tak on z nim się bawi, a ja staram się wstać. Co zrobić, żeby spał dłużej?
Dziś u Krzysia była 10 m-czna koleżanka, która go namiętnie podrywała a on bardzo nieśmiały, uciekał do mamy Po paru godz. bardzo ładnie się bawili.
Jolek zostanie głównie salon do umeblowania plus zakup TV do salonu i kuchni, ale to z czasem. A tak jeszcze kilka dodatkowych gratów kiedyś się kupi.
Matusia a może na uspokojenie jakieś delikatne tabletki ziołowe?
Alex zdrówka!
Mały ostatnio wstaje nie o 6 a 5:20-5:30, masakra jakaś. Dziś mężowi ok. 6 udało go się jeszcze ululać a tak on z nim się bawi, a ja staram się wstać. Co zrobić, żeby spał dłużej?
Dziś u Krzysia była 10 m-czna koleżanka, która go namiętnie podrywała a on bardzo nieśmiały, uciekał do mamy Po paru godz. bardzo ładnie się bawili.
reklama
lepidoptera
Witajcie,
ja tylko na moment, bo zaczyna się mój film - Czas honoru
przed chwilą doznałam szoku w wannie - wycisnęło mi się kilka kropel mleka, a od marca nie karmię, nie wierzyłam własnym oczom przypomniało mi sie jak to było, tylko biust szczątkowych rozmiarów
Jutro z rana zwalniam się z pracy i z Zochną do lekarza pomykamy, bo od pt ma katar i pokasłuje...
dobrej nocy wszystkim
do jutra
ja tylko na moment, bo zaczyna się mój film - Czas honoru
przed chwilą doznałam szoku w wannie - wycisnęło mi się kilka kropel mleka, a od marca nie karmię, nie wierzyłam własnym oczom przypomniało mi sie jak to było, tylko biust szczątkowych rozmiarów
Jutro z rana zwalniam się z pracy i z Zochną do lekarza pomykamy, bo od pt ma katar i pokasłuje...
dobrej nocy wszystkim
do jutra