reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hope oznak nie mam ale w srodku cos mi mowi taki wewnetrzny glos ze chyba raczej sie udalo. No ale nie nakrecam sie. Kurcze to nie bylo dawno ale nie pamietam kiedy z Nadia zaobserwowalam pierwsze oznaki. Pamietam ze to byl bol piersi. Strasznie bolaly. Zobaczymy.

reklama
Witam sie;)

Jolek ok postaram sie od dzisiaj juz pisac;P

Co do prawka ja zapisalam sie dokladnie 5 lat temu i u nas bylo 2 tyg teori codziennie po 3 godziny (30 godz razem) po tym egzamin wew jak sie go nie zdalo to nie jechalo sie na jazde powtarzalo sie do skutku. (moze zalezy jakie miasto?)

Maja U nas tez Zuza zasnela przed sama 22 ale dzisiaj ladnie o 8 wstala choc ja bylam nie przytomna

Styna kurcze nie moge sie juz doczekac kiedy mina te 2 tygodnie hehe;P 3mam kciuki i wierze ze sie udalo;) fajnie i zazdroszcze tez juz bym chciala sie starac;)

My wczoraj bylismy w parku krasnala ale bylo ekstra tylko ze ja zapomnialam naladowac aparatu;/ i zadnych zdjec;/ noooo ale jedziemy tez dzisiaj wiec pocykamy troche;)

Dziewczyny, doradźcie mi coś na obniżenie ciśnienia, albo ukojenie nerwów. Coś domowego, bo melisa nie działa. Serce mi kołacze co jakiś czas, czuję duszność w klatce a kilka dni temu przez 3 dni mrowiła mnie prawa częsć głowy, tak jakby mocno unerwiona była. Do tego bóle migrenowe. Pewnie skończy się lekarzem, ale to tylko od nerwów.

Witajcie. U nas zimno. Od rana byłam zaganiana. Teraz mam moment wytchnienia. Obiadek zrobiony: rosołek + schaby z ziemniaczkami z koperkiem i suróweczka z pekinskiej kapusty. A na deser - babka z majonezem :)
baba.jpg
Młody śpi, Gabi ostatnio pochlonięta rysowaniem. Maluje non stop :D

Hope witaj w klubie studiujących mam :) Dasz radę. A co będziesz studiować? I podejrzewam,że tak jak ja w systemie zaocznym?
jolek a ty kotuś kiedy zaczynasz? Bo też miałaś chyba jakąś szkołę zacząć,tak?
styna ale emocje! Mam nadzieję,że intuicja podpowiada prawdę.Ob się udało. A faceci...Oni zawsze się boją jakby sami mieli chodzić w ciąży i rodzić ;)
Matusia na obniżenie ciśnienia dobrze działa sok z aronii. Mój tata miał takie zalecenie od lekarza. No i dobrze tez działa zielona herbata.
karolq to już się nie zagłębiaj tylko pisz co u was :)
Maja oby Polce wyszła ta czwórka jak najszybciej i bez ekscesów
Kamcia a jak tam twoje panny?

Persefona a ja niestety nie zaczynam... Raz że rozglądam się za jakąś robótką dorywczą i to właśnie na weekendy, dwa nie wiemy czy M się uda wyjechać więc wtedy problem z młodym będzie więc niestety odpuściłam:sad:

Witam się,

Jolek zostanie głównie salon do umeblowania plus zakup TV do salonu i kuchni, ale to z czasem. A tak jeszcze kilka dodatkowych gratów kiedyś się kupi.
Matusia a może na uspokojenie jakieś delikatne tabletki ziołowe?
Alex zdrówka!
Mały ostatnio wstaje nie o 6 a 5:20-5:30, masakra jakaś. Dziś mężowi ok. 6 udało go się jeszcze ululać a tak on z nim się bawi, a ja staram się wstać. Co zrobić, żeby spał dłużej? :eek:
Dziś u Krzysia była 10 m-czna koleżanka, która go namiętnie podrywała a on bardzo nieśmiały, uciekał do mamy :-D Po paru godz. bardzo ładnie się bawili.

reklama
Witajcie,
ja tylko na moment, bo zaczyna się mój film - Czas honoru

przed chwilą doznałam szoku w wannie - wycisnęło mi się kilka kropel mleka, a od marca nie karmię:szok:, nie wierzyłam własnym oczom :-D przypomniało mi sie jak to było, tylko biust szczątkowych rozmiarów:sorry:

Jutro z rana zwalniam się z pracy i z Zochną do lekarza pomykamy, bo od pt ma katar i pokasłuje...

dobrej nocy wszystkim
do jutra

Do góry