reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam i ja. Nadia już lepiej ja też mam nadzieje że małż nic nie podłapał. Marudny coś ostatnio jest mam wrażenie że boi się tego że zajdę w ciąże. Stwierdził że boi się ze nie będzie mógł pokochać kolejnego dziecka tak jak kocha Nadię. I boi się że będę marudna, no i że znowu będę rodzić kilka razy i że dziecko będzie chore i wiele takich wątpliwości ma. I ja już nie wiem jak mu tłumaczyć że da rade że my damy radę.
Alex Zdrówka :) Co do syropku powinno pisać na ulotce a jak nie to w lodówce do terminu ważności, ale ja i tak nie trzymam dłużej niż 4-6 miesięcy.

reklama
Witajcie,

Clemastinum dostaliśmy teraz na pogryzienia, dostawał rano i wieczorem.
Basiekk wow, ale zapasy. Chciałabym mić tak zaopatrzoną spiżarnię na zimę :-)
Persefona gratuluję 1-ej jazdy. U mnie na kursie była najpierw teoria, egzamin wewn., potem jazdy. I na 1-ej jeździe odrazu na miasto, wprost na tira :-D Byłam w szoku, że odrazu miasto, ja byłam kompletnie zielona - niestety w domu nikt nie miał prawka.
Styna trzymam kciuki, napewno potłuczona porcelana przyniesie szczęście. Mąż napewno pozbędzie się wątpliwości jak tylko zobaczy 2 kreseczki a potem bijące serducho na usg. Zdrówka dla Nadii!
Jolek super, że z Igim już lepiej.
Dobry pomysł z łaskotkami, napewno wypróbuję.
Wczoraj trafiłam koło domu na sklep z moskitierami, takie na 2-stronnej taśmie tylko 15 zł, a te na ramce nam wycenią.
Wczoraj odbieraliśmy szafki łazienkowej i 1-ej brakowało, pojechała w Polskę, będą wyjaśniać i przywiozą. Zawsze z przygodami ;-)

Bry :-)

Brak czasu ostatnio ale lukam lukam co tam u Was słychować:tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków, jesień nadchodzi, teraz tylko czekać na ataki gila i kaszlu :nerd:

Jeśli chodzi o Muchę, znielubiłam ją już wiele lat temu, za granie dziewczyny z plastyka ze Szczecina w Młodych Wilkach, wszystko w tym filmie było nie tak, to ja byłam z plastyka i wcale tak się w tym czasie tam nie żyło :-D Ale porodu jej nie zazdroszczę bo sama miałam wspaniały i nic mnie nie kosztował finansowo ;-)

Jaipur o pierniczkach to ja swego czasu się rozpisywałam, aktualnie przejadły mi się ;-)

To tyle. Miłego weekenda :-)

Hejka. Chyba przestanę wchodzić na forum bo same choróbska się tu roznoszą:p
A tak poważne to zdrówka dal wszystkich dzieciaczków i ich mamusiek:)

Persefona
słońce ja wcale nie maiłam Ciebie na myśli pisząc o nieznajomości znaków. Akurat w Ciebie wierzę i wiem że przed jazdami solidnie przewertowałaś materiały:)
Na katar to może psikadełka do nochala.

Styna oj nie dziwie się małżowi ja gdybym się starała o jeszcze jedną dzidzię, też bym miała takie wahania.

Hope teraz zajęta, to co to będzie od października...znielubisz nas do końca:(

Karolq
nudzi Ci się to czemu z nami nie piszesz???

Ypra to przeboje macie z tymi meblami:( Dużo Wam jeszcze zostało do umeblowania??

Maja ja nie mam TVN style:/

Alex a nie ma na etykiecie takiej informacji??

Ostatnia edycja:
Jolek tylko szkoda że on ma teraz takie wahania po owulacji, a przed starankami słowa nie powiedział. Teraz kiedy defakto może być już we mnie fasolinek to on się waha. Tzn. nie tyle waha co boi się. Ja tam boję sie tylko porodu ciąża mi nie straszna. Teraz wiem co znaczy poród.

Ty masz pisać co tam u Was a nie się wdrażać od początku Karolq :p

Styna no cóż... ja też najpierw postarałam się o dzidzię a potem zastanawiałam się czy podołam :p

Zapomniałam napisać co tam z tym zaglądaniem do paszczy. Dolne dziąsła bez problemu udaje nam się obejrzeć. Jak młodego jogurtem karmię i on się rozdziawia to widzę co i jak. Gorzej z tymi górnymi.Niedawno wzięłam wasz sposób łaskotałam ale jakoś nic widać nie było,za słabo buźkę otwierał:(

styna u nas się jeździ z literką L jeśli nie ma się prawka .. no i w sumie jak nie masz L to nie sprawdzają tak za bardzo jesli masz wszystkie opłaty zrobione za auto to nawet nie pytają o prawko :-D
haha futrzaczku no pewnie się zdziił tym bnarzdziej że ja mam problemy z zasypianiem a tu cisza w domu i wszyscy śpią :-p
alex zdrówka

a w pl co do teorii na prawko to ja pametam że miałam 2 godziny teorii ale już podpisane 4 bo pan poidpisywał podwójnie :-p i w miasto ...
z tym że ja jakies pojecie tam miałam na temat ruchu drogowego
ale resztę to mi instruktor dopowiadał z tym ze to było kupę lat temu ... teraz moze się pozmieniało

Co tam dziewczynki??
Spicie?

Ale mnie plecy bola :/

Zimno jak cholera! brrrrrrrrrrrrrrrr...

Polka poszla spac o 10, bo sie tak wyspala po poludniu ze hej, spala ciut ponad 3 godziny!
Wychodzi jej kolejna czworka, juz intensywnie sie przebija, wiec znowu wszystko lekko rozregulowane..

Ide zaraz sie wykapac i spac, zmeczona jestem, wczoraj byla u nas kolezanka - lat 6 .....daly czadu dziewczyny :rolleyes:, dzis tez wszystko jakies chaotyczne, a jutro rano msza za dziadka i zjazd rodzinny u babci na obiedzie - ale w nim chyba nie bede uczestniczyc tylko sie zmyje z Pola, bo przeciez musi trzasnac drzemke kolo poludnia ;P

Jolus - chyba za slabo laskoczesz mama:tak:;-)

reklama
Joluś ano ciężko będzie, już czuję zapach ogromu zajętości a inauguracja roku 2 października, więc zaraz, zaraz. Może będę brała lapka na uczelnię i w okienkach się wstrzelę na BB do ciotek :-) Póki co szykujemy się ogólnie do mojej niedługiej nieobecności w domu.

Styna
obawy każdy ma, lęki też, kobiecie łatwiej bo działa instynktownie i hormonalnie a mężczyzna umysł analityczny. Pewnie, że jakoś to będzie ale jakoś brzmi niepokojąco ;-) A czujesz już coś :-D Jakieś symptomy?

Do góry