reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja muszę młodemu podstępem zajrzeć do paszczy i oblukać co tam się dzieje:) Tylko że ciężko będzie bo on nawet lekarce nie dał zajrzeć do buzi, zacisnął usta i tyle w temacie:/

reklama
Nadia też do paszczy nie da zerknąć ale odkąd dostała łaskotek to jak ją łaskoczę to odchyla główkę i otwiera usta i górne mogę oblukać dołu nie da rady muszę jeszcze jakiś podstęp wymyślić na dół.

Jak to nie ma nic? ja ogladam na tvn style 'sekrety chirurgii' - pl. Nie wiem,,,:rofl2: ale podoba mi sie, juz 3 odc leci:-D

Styna my tez sie chichramy zeby zajrzec daleko w buziaka :tak:

Witam sie;)

Futrzaczek a no widzisz tak to jest jak sie nie odpisuje odrazu pozniej nie idzie sie wdrazyc;) Co chce cos odpisac to zaraz mysle kurcze jednej odpisze innym nie tak nie moze byc no i zostaje tylko czytanie:)

Co do pracy to wciaz czekam na licencje pozniej jeszcze czekac trzeba na pozwolenie na bron wiec moze do pazdziernika bede pracowala. Zuza w zlobku wiec siedze i nudze sie calymi dniami;P Ale niechce jej przerywac bo dopiero teraz sie przyzwyczaila:)

Witam się na moment,bo jestem sama w domku i muszę dziś ogarnąć wszystko. Życzyłam wam zdrówka, a moje dzieciaki się rozłożyły. Oboje zasmarkani..Ehhh... Co mogę podac młodemu na sam katar oprócz cebionu i wapna????Wie któraś? Bo wszystkie syropki co mam to po 3 roku życia są

A co do prawka. Spokojnie :) Ja znam większość znaków i sporo przepisów. Oczywiście nie wszystkie, ale jadąc, to instruktor tłumaczy mi po kolei co i jak. A książkę już prawie przestudiowałam :) Także jeśli chodzi o teorię to nie jest ze mną źle. A na pamięć nigdy się nie uczyłam (nawet na studiach), bo po prostu tego nie umiem. Muszę coś zrozumieć i przełożyć jak to mówią "na chłopski rozum". Inaczej nic z tego :)

Poza tym zimno....brrrr..... lecę :)

persefona nam pediatra poleciła Clemastinum syrop- wprawdzie to niby na alergię, ale leczy objawy a więc wysięk z nosa i przekrwienie śluzówki.Jak chcesz to zerknę ile tego dawaliśmy.

reklama
Witam!
Ja nadal chora, do bólu gardła doszedł jeszcze katar i ogólne osłabienie, obym tylko Oliwierka nie zaraziła. W każdym razie chodzę w maseczce w domu hehe.
my tez na katar braliśmy clemastinum, a tak na marginesie ile może stać taki syropek po otwarciu.
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i maluszki:)

Do góry