reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
dzięki dziewczyny za dobre słowo :zawstydzona/y: Teraz robię w kolorze. Nie chcę agitować na forum więc tylko wspomnę, że tak, to na handel ;-)

Kamcia byłam ledwo co w sklepie i akurat rzuciła mi się w oczy kasza jaglana. Może Ci podesłać w paczce? :-) Ciekawa jestem tego Twojego dania. Może zrobię z połowy składników z ciekawości. U mnie w rodzinie to kutia z rzeczy na słodko.
hehe jak dojdzie do świat to moższ słać:-D
wiesz to danie to aż takie słodkie nie jest ale u nas to z tgymi jagłami jest tak że im więcej zjesz tym więcej pieniążków Ci wpadnie do kieszeni;-)
a ze słodkości oprócz tego jeszcze są makiełki , to makaron wymieszany z makiem cukrem i rodzynkami:tak:
jasne zrób połowę, ja dałam składnik na tyle akurat , ale sama robię mniej bo mój D to nie je ani jagieł za dużo ani makiełek;-) woli grzyby i ryby:-D więc zostaje dla mnie , a ja to tyle co ptak nadziobał:-p
ale teraz zapraszamy 2 znajomych więc zrobię z pół litra mleka i starczy:tak:

Witam się w ten brzydki niedzielny poranek. Pogoda taka fuuuuuj!!!!całą noc deszcz padał teraz śnieg,chlapa na całego aż się nie chce przez okno wyglądać. Ja znowu sama. Mój M po nocce kimnął się dwie godziny i go do roboty ściągnęli. Ciekawe do której tam posiedzi bo najprawdopodobniej znowu na noc będzie jechał.
Życzę miłego dzionka wszystkim :):):)

Ja również wszystkich witam.. Pogoda w trójmieście rzeczywiście beznadziejna.. ;/
Jolek współczuję Ci z tą pracą Twojego męża. My korzystając z okazji że mój mąż ma dzisiaj wolne wybierzemy się chyba na jakieś zakupy, bo w domu już pustki świecą ;)

Witam sie niedzielnie, leniwie bo jeszcze z cieplego lozeczka :)
W centrum pogoda tez do kitu, szaro, ponuro i deszczowo...
A ja chyba dzis wyciagne mojego P. na basen. Tak dawno nie plywalam. hmm swoja droga to ciekawe, czy sie w basenowy kostium zmieszcze :zawstydzona/y:

my bylismy wczoraj na zakupach, dzieki temu mam zapas mandarynek na kolejny tydzien :D
dzisiaj moze tez gdzies mojego wyciagne, na jakis dluzszy spacer z psem albo obiadek :)
marzena9 - sliczne bransoletki, masz moze jakas stronke, albo moze na allegro mozna by zobaczyc wiecej Twoich prac??

ja jak mam czas wolny to robie rozne rzeczy w decoupage, ale ostatnio jakos nie mam weny i cierpliwosci

Hej dziewczyny,
Co oprócz syropu *spam* mogę brać na przeziębienie?? *spam* jest ohydny, ten czosnkowy smak i zapach... A ja właśnie przez ciąże ani czosnku ani cebuli nie trawię... :(:(:( Gardło i uszy mnie strasznie bolą, wczoraj miałam 38,3 (niby nie dużo jak na ciężarną), cała się trzęsłam, dreszcze i zimno mi było :(:( Ale Prenalenu chyba więcej nie wypiję...Może za bardzo się martwię, ale wydaje mi się, że już się nie wykuruję, bo już drugi raz w ciągu miesiąca łapie mnie wirus, nie wirus..;/

Ja również wszystkich witam.. Pogoda w trójmieście rzeczywiście beznadziejna.. ;/
Jolek współczuję Ci z tą pracą Twojego męża. My korzystając z okazji że mój mąż ma dzisiaj wolne wybierzemy się chyba na jakieś zakupy, bo w domu już pustki świecą ;)
Wiesz nie mam co zbytnio narzekać, dobrze że jest ta robota bo ostatnio było dupowato. Ale już jest w domu bo jednak nie robią przez tą pogodę, jeszcze czekamy na wiadomość co z nocką.

ewunka ja bym Ci radziła podejść do lekarza tym bardziej,że gorączkujesz, na pewno coś odpowiedniego Ci poradzi.

Witam wszystkie mamusie.
Wczoraj wróciłam z urlopu wściekła jak diabli, bo mojego P zatrzymali na lotnisku ponieważ mu pękł róg dowodu osobistego, a paszportów nie braliśmy, bo po co. Więc jak tylko wróciłam przekazałam jego paszport kumpeli która ma mu go zawieść w środe. Dosłownie powiem wam ręce mi opadły. Teraz do czwartku jestem sama w domu. No ale nie wszytko było takie nie udane i od zeszłego tygodnia muszę się pochwalić jesteśmy oficjalnie zaręczeni.

reklama
Do góry