reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

marzena tak to jest świąteczne:tak: u nas w wlkp się podaje jako jedno z dań (nie wiem czy dopisałam na wątku świątecznym ;-)może zapomniałam
niektórzy tego nie lubią bo nie powinno sie za bardzo słodzić i jest trochę twardawe (wadomo jak to z kaszy jaglanej)
ale mi smakuje bardzo zamiast śliwek do środka zawsze robię sosik śliwkowy i polewam wtedy jest słodsze ihih

super te Twoje cudeńka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
przepis na same jagły to jeswt stronę wcześniej w poście moim na czerwono zaznaczony , więc się wyświetli , jedynie moge dodać na sos śliwkowy ,
bo ja nie łączę jagieł ze śliwkami tylko dlatego że ich nie lubię
więc robię sosik i zjadam z sosikiem:-D
a smaczne jest:tak:
nie wiem jak na kuskusie:-p ale myślę że też wyjdzie.. chyba jednak spróbuję wcześniej to zrobić ;-)

normalnie jak sobie czytałam to tak mi się zachciało tego twojego jedzonka Kamcia że nie pytaj ślinka mi cieknie prawie na klawiaturę :-D

Marzena kobieto ty robisz cuda tak mi się podobają że masakra

reklama
dzięki dziewczyny za dobre słowo :zawstydzona/y: Teraz robię w kolorze. Nie chcę agitować na forum więc tylko wspomnę, że tak, to na handel ;-)

Kamcia byłam ledwo co w sklepie i akurat rzuciła mi się w oczy kasza jaglana. Może Ci podesłać w paczce? :-) Ciekawa jestem tego Twojego dania. Może zrobię z połowy składników z ciekawości. U mnie w rodzinie to kutia z rzeczy na słodko.

Do góry