reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam popoludniowo, ja prawko zrobiłam w kwietniu tego roku i jeżdżę od maja a etraz mam auto w naprawie i zima i dziecko i nie bardzo mnie chcą w domu puszczać za kółko. Ale teraz moja teściowa robi prawko i we wtorek ma egzamin. Martini trzymam kciuki, na pewno zdasz :)

Ja juz się ciut lepiej czuję. Michał przywiózł mi z apteki Oscillococcinum czy jak to sie pisze i chyba zaczelo cos dzialac. Wcinam sobie teraz chipsy koperkowe mmmmmm mniamuśne :) A prasowania nie zrobiłam, może jutro zrobię coś.

reklama
Hej hej wróciłam włączyli mi neta ufff :-D;-)

U Nas Ok ! dzisiaj dzionek zakupowy był ale tylko żarełko póki co ;-)
a teraz mężulo robi przy akwarium , synuś w łóżeczku jeszcze ogląda Minimini ;-) a mama co ha na BB.

Poczytałam co się działo:
-witam nowe mamusie
- ahh te pieniążki niby szczęścia nie dają ale jednak żyć bez nich trudno
- cytologię miałam w ciąży na początku jakoś
- Misia fajnie że wróciłaś i oby zaczęło się wszystko układać z mieszkankiem
- a "chorowitkom" dużo dużo zdrówka

Zaraz otwieram Cheetosy ketchupowe naszło mnie hihihihi :-D

Witam się wieczorową porą, dziewczyny pysznych chrupków:-)
Jeśli chodzi o prawko to ja mam 10lat i też wszędzie śmigam,a od 4 lat a swój własny samochód i jestem przeszczęśliwa, nie muszę czekać i prosić sie kogokolwiek:-),jestem samowystarczalna:-)
Misia witaj z powrote
Trzymam kciuki za ciebie Mratini:tak:,dasz radę

Witaj Futrzaczku :) fajnie, ze juz odzyskałaś neta :) hehe chipsowe laseczki dzisiaj coś, tu keczup tu bekon i moje koperkowe :) a czekolada z chipsami jest rewelacyjna i ja zazwyczaj podjadam obie rzeczy jednocześnie :) ot taki smak i już.

Zbieram się do spania bo mnie już troszkę oko się zamyka, jeszcze tylko mi M przyniesie mleczko z miodem, kochany on jest, choć zawsze najpierw powie swoje trzy grosze, że ja to zawsze się obudzę, ze coś chcę z dołu, porobi miny, ale pójdzie kochaniutki :happy2:

Kurcze noo tak mi jakoś dziwnie dziś z tym brzuchem, że nie wiem juz czy to maluch się tak wierci czy co. Siedzę sobie normalnie po turecku na łóżku i piszę na lapku a tu jakieś kuksańce w lewe żebro :-) Jak tak do maja będzie koziołki fikał to ja dziękuję :-D

Melia no takie mieszanki są najlepsze, bo osobno czekolada osobno chrupki to nie:):) Mi mój M zawsze wieczorkiem robi ciepłe mleczko albo kakao :)

Jolek i Melia- ale rozpieszczają Was Ci Wasi mężowie :-) ale mój też jest "cacy" ;-)
quote_icon.png
Napisał wisienka87
Ale mi naobiłyście ochoty na te chetosy ketchupowe to moje ulubione chrupki:)
A dopiero co zjadłam całe opakowanie toffifee :zawstydzona/y:
Ha moje też i kochana oddałabym trochę ale nie mam już ani jednego :-p
a całej paczki toffifee to bym chyba nie pochłonęła :szok::biggrin2:

reklama
Ech dziewczyny jak my w takim tempie będziemy wcinać tofifi, cheetosy i inne czkolady to my na porodówki będziemy zawożone dźwigami :-D

Pyszne mleczko mąż zrobił :) dobry mąż :tak:

Do góry