reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie,

maju - mamy aktualny suwaczek: "1" i 2" już dawno całe wyrżnięte, wszystkie "4" w trakcie. czy wypoczęłam - hmm, psychicznie, choć nie do końca, bo mała była płaczliwa, marudna, nie oddalała się ode mnie na krok, poza tym pomagałam siostrze na działce zamiast leżeć plackiem... ale jestem zadowolona:tak:.

co do spania w dzień, to nam zdarza się, ze mała nie może zasnąć i padnie wreszcie ok. 17. zasypia wtedy na noc 20.30 - 21. Nadal potrzebuje 2 drzemek w dzień, ale wstaje 6-7, czasem później, tzn. przebudza się i jak nas widzi, że śpimy, to przysypia, ale max do 8 (rzadko, za rzadko!). Później drzemka około 10.

No proszę jak się wszystkie zabrały za produkcję ogórasków:-p

Witam się dziś późno bo M w domu i nie miałam czasu na kompa.

Madzik widzę zaginęła, pewnie kitra się gdzieś w kącie i ciacho wciąga :p

Futrzaczku głowa do góry, u nas te dni też takie same....ale ja kocham się "nudzić " z moim synkiem:)
Dziś umówiliśmy się na spacerek z kolegą Igorka o ile pogoda się nie zepsuje więc zapraszam :)

Aina Basiekk miałyście się spotkać przy kolejnej wizycie Ainy w Zamościu...to chyba teraz :tak:

Hope i jak ogóraski?????

Maja to jednak nie tak późno Polcia zasnęła:)

Lepi kiedy następny urlop?

Futrzaczku jakos u mnie podobne odczucia... nuuudyyyy, nudy..
.. i moze to okropne co powiem, ale czasami mam juz dosc biegania za małą.. :/

Wczoraj dwie burze, dzisiaj leje, chmurzy sie i wieje...
Pola znowu jeszcze nie zasnela na drzemke (ma 1 w ciagu dnia) - chyba po prostu za pozno wstaje - dzisiaj po 9.00. Ale ja tam rano lubie pospac! Wtedy mam najlepszy sen :))

Lepi
- no tak rozumiem jaki to 'wypoczynek' ... Ha, zapomnialam o suwaczku! Jakos nie zwracam na nie uwagi.. :confused:
Jak Zoska - pokasłuje jeszcze??

Ainka
- a co czytasz??
Wez Basiekk z Kluską do ZOO !! Mozecie w sobote sie wybrac np :tak::tak:

edit: Polcia wrocila ze sklepu z babcią - spiąca chrapiąca w wózeczku :happy:

Ostatnia edycja:
cześć laseczki,

ale pogoda jest extra:)))) upał boski, aż przykleja się wszystko:-D
nie skarżcie się na nude, bo ja mam dość atrakcji.Chociaz dzisiaj jedna fajna, z małżem wyskoczylismy na romantyczny obiad w pracy.I do niej nie wrócilismy:rofl2: tylko do domu.

Witam!!
Jaipur wy to macie dobrze, ja tez chce taka robotę!!
Hope małosolne uwielbiam mogłabym przysłowiowo zabić za takiego ogórasa!! hahaha

Dalej skleroza mnie wzięła i nie pamiętam co komu miałam jeszcze odpisać!

Co do projektu to na pewno się pochwalę! Mój M. ma teraz kilka dni urlopu może uda nam się jakieś działeczki pooglądać teraz! W ogóle to musimy iść do jakiegoś biura nieruchomości żeby zorientować sie jak wygląda teraz sprzedaż mieszkania bo musimy wystawić jedno żeby mieć kaskę na budowę.
U nas właśnie burza przechodzi.!
Buziole!

Witajcie kobitki
Córcia wycałowana oczywiście w domu do to przecież "starszyzna":-D,zadowolona szczęśliawa tylko trochę jakby brudna:-) musiała ją doszorować ale bardzo z siebie zadowolona
Futrzaczku zazdoszczę że się nudzisz :-) też tak chcę,albo dla zabicia czasu podrzucę ci moją "ekipę" do zabawy
Jaipur ale macie super robotę:-)

A apropos ogórków to zapraszam do siebie mam tyle:-)

Załączniki

• DSC02640.jpg
    DSC02640.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 23
reklama
No i ze spaceru z kolegą nici. Ubrani już do wyjścia a tu chmur nalazło i lunęło . Burza też się przypałętała. Byliśmy teraz wieczorkiem na małym dreptaniu koło domku.
Mój M usłyszał,że na forum kiszenie ogóra i się też napalił :-D

Majusia my z Igim też wstajemy około 9tej i na drzemki młodzian chodzi o 12tej :)

Jaipur
och super masz robotę i SUPER męża:)

Alex to Wy dwa mieszkania macie????

Paula ja poproszę dwa :tak::tak:

Mojeszczęścia pocieszę Cię,że u nas też nie ma dnia bez deszczu,a od jutra ma się pogoda jeszcze bardziej psuć :/

Do góry