reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ogórki robię, małosolne, czy przesadzę jak rzucę się na słoik z samego rana?:laugh2:

To jest coś strasznego z zębami, u nas idą na raty, 2 tygodnie nie do wytrzymania a potem chwila oddechu i znowu to samo a zęby jeszcze nie przebite.Psują całą radość z dzieciństwa i z wakacji :nerd: Bez sensu to natura wymyśliła. Głupio jakoś.

Ze spaniem też robię kontroling, podobnie jak Styna i Futrzaczek. Dzięki temu o 20 mam Jagódź z głowy. Chwilami, bo się jednak budzi często.

Mijałam dzisiaj babeczkę, niosła fotelik a w nim takie malusie, miniusie bobo tyci pyci ach jaki rozkoszny jest taki maniuni człowieczek. A moje już takie duże, buuu...

Hope nie przesadzisz jak kilka rzucisz mi tych ogórasków :tak::-D

Ja ostatnio też widziałam takiego małego szkrab, mój Igi jak się urodził był większy. Pokazałam mu maluszka a młody się ucieszył i wołał "dzidzi" :-)

Ja raz też pokazałam taką dzidzię ale Nadia odrazy musi sprawdzać czy dzidzi ma oko.
Hope nie przesadzisz moja siostra już dwie godziny po zalaniu malosolnych się na nie rzuca.

Taaaaa...... my tez nie kladziemy sie zazwyczaj na tak pozna drzemke...
! Ale wlasnie przy ZĘBACH roznie bywa... to pojscie spac o godzinie 17tej bylo poprzedzone mega histerią i cycaniem - po drzemce tez nie bylo wesolo... do momentu zaaplikowania syropku przeciwbolowego.. potem byla zabawa - troszke lodów i bulka z pasztetem! Ha!
A teraz to juz Polka potworka smacznie spi od godziny. Uffff..!

Malosolne! Chce malosolne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Hope podzielisz siem ??? Pieczywem sie dzielisz.... :-p

hej laski,
pogoda piękna, gorąco ale jutro ma być lepiej:) Także zapewne wybierzemy się do zamojskiego zoo:-)
Hope daj trochę tych ogórasów:-) Ja 2 dni temu widziałam maleństwo mojej koleżanki, takie tycie:-) A mój na dwóch nogach, a niedawno glut leżał w gondolce... leci ten czas ojj.. leci. A P już przebąkuje,że trzeba się o drugie starać:confused:
Madzik ciacho...wyślij trochę:tak:
Jaipur niech te zęby wreszcie wyjdą i przestaną męczyć prezesa:tak:

i zapomniałam, nie wiem co przeczytałam:baffled: skleroza!!!!
u nas czwóki wyszły ZEN trójek nie widać.. dzieć wstał po 5, teraz śpi. Ja biorę się za czytanie ksiązki, bo strasznie mnie wciągnęła...
Pięknego dnia życzę:-)

U mnie tak jak i u Ainy pogoda śliczna:-)
Aina szkoda, że jestem w pracy:dry: wybrałybyśmy się z Wami do tego zoo:-(
Hope mnie też wzruszają takie maleństwa, Marti koniecznie musi każde spotkane dziecko pocałować. Nawet wczoraj był płacz w sklepie bo chłopczyk już spory około 7 lat nie chciał jej dać buzi:dry:.

Dzisiaj po pracy działam małosolne i korniszony:-)

Hejka :-)

maluszków się Wam zachciewa ;-) to do roboty do roboty! :-):-D

podrzucicie trochę tych ogóreczków ?

kurde dzisiaj mam dzień typu - nudy nudy i jeszcze raz nudy! codziennie praktycznie to samo ... bleeee :-( niby wszystko pięknie ładnie ale jakoś tak dziwnie mi czasami ...

reklama
u mnie ze spaniem tak samo jak u dziewczyn ... :-) do 16 spanko a później już nie :tak:

futrzaczku uszka do góry , może coś zorganizujcie fajnego , jakiś wypad ....

a mnie dzisiaj głowa boli na zmianę pogody .. ale jakoś przeżyję ... :/

Do góry