reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jolcia tak mamy dwa mieszkanka, w jednym z nich mieszkają moi rodzice ale mieszkano juz przepisali na mnie:) W każdym razie zabieramy rodziców i albo wybudujemy im osobny mały domek albo zbudujemy dom z dwoma osobnymi wejściami. W przyszłosci to my zamieszkamy w tym domku co rodzice a w wiekszym jak zechce oczywiście Oliwierek ze swoją rodziną. Ale plany co heheh!!

Alex oj naiwności moje, synek mieszkający z żoną i dziećmi z Wami pod jednym dachem :-D To już lepiej zginąć za te ogórki :-D

Jolek a które konkretnie ogórki masz na myśli, tak przy okazji? :-D:-p

No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać.

Hej!
Otworzyłam dziś rano moje małosolne, skonsumuję do śniadania i dam Wam znać czy dobre wyszły:-p Jeszcze muszę po południu moje ciasta sfotografować:) Wyszły dobre, chociaż mam dwie lewe ręce do pieczenia:) A to czekoladowe - pycha:-D
Jaipur, zazdroszczę takiej roboty:-p
Jolek, szkoda, że Wam pogoda takie fajne plany pokrzyżowała.
Alex, powodzenia w budowie!
Futrzaczku, mam nadzieję, że lepiej się dziś poczujesz.
Miłego dnia wszystkim!

Alex prze****:-D:-D dla synowej, teściowa za płotem.Moi rodzice też mają dla nas- czyli mojej sis i mnie strych domu i całość. A takiego im:-D:-D:-D

poza tym u nas leje od rana:crazy: ogórków nie ma i serka korycińskiego, bo nie moge jechać na targ(bo z cukru jestem:laugh2:)

reklama
Witam

Ja już mam dość tych ogórków:rofl2:. Wczoraj do 24 robiłam korniszony:confused2:. A jeszcze jeden słoik strzelił mi podczas pasteryzacji i obudził damę. Zrobię jeszcze raz małosolne i raz sałatkę ogórkowo-paprykową i styka.
A wczoraj na obiad zrobiłam sobie fasolkę szparagową z bułką tartą mniam.

Madzik ponawiam prośbę o przepis na ciasta:-)
Alex ja też nie zazdroszczę synowej:-D. W ogóle to moje zdanie jest takie, że młodzi powinni mieszkać osobno stosunkowo daleko od rodziców i teściów. Tutaj mam teściową za płotem i chociaż ogólnie rzecz biorąc jest w porządku to jednak ja podziękuję. Dobrze, że się budujemy, w zasadzie to już się pobudowaliśmy zostało tylko wykończyć to ja już nie mogę się doczekać wyprowadzki:-). Będę po ogrodzie swoim własnym śmigać nago i siać zgorszenie:rofl2:. A tak na poważnie to z moimi rodzicami też nie chciałabym mieszkać.
Futrzaczku również mam nadzieję, że poczujesz się lepiej.
Joluś ja to Ci zazdroszczę tej nudy i tego, że możesz spędzać 100% czasu z ukochanym synkiem. Ale jak to mówią nie można mieć wszystkiego, więc już nie narzekam.

U nas ok Marti o 2 w nocy przez godzinę na przemian pokazywała mi jak szczeka piesek, jak dała mi spokój to podchodziła do śpiącego ojca i tańczyła z jego ręką:-D

Ostatnia edycja:
Do góry