reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Posłusznie melduję, że małosolne wyszły przepyszne:-p
Basiek, przepisy wstawię tam gdzie trzeba;-)
Alex, ja jestem podobnego zdania jak dziewczyny. Ciasne, ale własne i daleko od starych:)

reklama
przestało lac, jest fajnie bo już jestem po wizycie na targu i mam duuużżżo jedzonka:-D:-D:-D
smażę dżemol z malin, wersja pikantniejsza-cynamon, goździk i imbir.

witajcie
basiek to się napracowałaś ja po przetwory typu korniszonki i kiszonki śmigam do instytucji zwanej "mamusia" :-)
u nas dziś chłodniej w końcu wyjdę na normalny spacer z łobuzami:tak:
no i nie wiem co napisać z głowy mi wyleciało:-)
zajrzę jak dzieć pójdzie spać bo narazie szaleją i piszczą aż łeb pęka:-)

Witam z kawusią i tylko z kawusią :-p

Hope ja znowu nie czaje do czego Ty pijesz??????? Chodziło mi o Twoje małosolne. O te ogórki pytałaś???

Basiekk super masz tą córcie. Widzisz żebyś nie zapomniała jak piesek robi :-D
To kiedy się wprowadzacie??

Alex którą chatę sprzedajecie?? I ja sprzedacie to do wybudowania domu/domów będziecie mieszkać ????

Jaipurka
co dobrego kupiłaś do szamania??

Madzikk życzyłabym smacznego, ale już po śniadanku jesteś :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzieć mi się zepsuł i od kilku dni kupę zamiast do nocnika wali w pieluchę !!!!!! Odzwyczaiłam się od wycierania ubrudzonego, usmarowanego doopska. Właśnie czuję,że mi coś zalatuję :/

Witam się tak na prędce,

Maju - pokasłuje, ale ona ogólnie rzadko kaszle, za rzadko, może Flegamina pobudzi ją do kaszlu, bo ma brzydki - mokry, choć może taki lepszy niż suchy...

joluś - wspólny urlop z M mamy od 23 lipca, 2 tygodnie

zazdroszczę Wam tych ogórasków, ja w tygodniu nie mam nawet gdzie kupić ;/, bo na bazarek mogę wyskoczyć dopiero w sb... a też za mną "chodzą", zwłaszcza jak wstawiacie takie zdjęcia (hope!)

teraz kończę, bo dziś zwalniam się o 13 i musze nadgonić robotę. Niania u lekarza, dobrze, że M ma popołudniówkę , a szefowa poszła mina rękę i mnie puści wcześniej.

Jolek jeszcze nie wiemy, które sprzedamy pierwsze. Ale raczej nasze bo jest mniejsze a na czas budowy zamieszkamy u moich rodziców. Już mieszkaliśmy z nimi przez rok po ślubie i nie było az tak źle, z reszta mojego taty od rano do wieczora nie ma, mojego M. tez całymi dniami nie ma. Tylko weekendy nam zostają. Więc jakoś damy radę. A jeśli chodzi o wspólna budowę z rodzicami to i tak to dla nas bez znaczenia bo teraz dzieli nas jedno piętro i tylko latamy po schodach jak wariaty. Wiem, ze nie jest dobrze mieszkać z rodzicami ale marzy nam sie domek a z jednego mieszkania nie damy rady wybudować się.

Witam i szybko spadam do kuchni. Nadia ma katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przegląd do poprawy ale z tym liczyliśmy się chcieliśmy tylko sprawdzić co dokładnie jest do wymiany a w ciągu 10 dni jak zrobimy to w tej samej cenie sprawdzają ponownie. Zgadzam się z dziewczynami ciasne ale własne.

Hej kochane
Ja tylko na chwilę, dzisiaj mam ważną kontrolę więc będzie mnie mało.
Chyba, że potem jeszcze wejdę.
Udanego dnia:-)

reklama
Laski co jest????? Gdzie jesteście?
Już po kontroli. Poszło zadziwiająco gładko :-)

Aha Joluś pytałaś kiedy się wprowadzamy. Otóż wersja mojego męża, a jednocześnie wersja optymistyczna jest taka, że na święta BN będziemy już na nowym <teraz mam Go bardzo mało w domu bo po pracy jeździ na budowę i coś tak działa>, a wersja moja i pesymistyczna w przyszłym roku na jesieni.
I jeżeli mam być szczera to chyba bardziej mi odpowiada moja wersja, tyle tu wytrzymałam to wytrzymam jeszcze kilka m-cy więcej, poza tym tu mam darmową nianię. I też nie chce się wprowadzać do niewykończonego domku bo będzie jeszcze pełno brudu i pyłu. Chciałabym, żeby był już wykończony i chociaż polbruk wokół ułożony.

Ostatnia edycja:
Do góry