reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Paula chyba jechał z głową w chmurach!!!!
Tylko nie przy wszystkich ją ściskaj bo wiesz ona już jest duża ;-):-D
Pochwal się pochwal domkiem:)

reklama
paula jak nie macie sąsiadów to super:-D;-) Teraz możecie sobie wybrać:-D pozapraszać fajnych ludzi a debili prądem odstraszyc:rofl2:
jolek a Ty czego gratulujesz? :-p u nas trójki w produkcji, nie mam siły już mu w paszcze zaglądać, bo znów nic nie je i jojczy

Jaipur chodziło mi o to że Tobie też się nic nie chce :-D

Paula brak sąsiadów...jaka cisza i spokój :):)

Qrde głowa mnie zaczęła nawalać aż mi się na wymioty zbiera:/

Basiek, upiekłam jogurtowe z wiśniami i czekoladowe z wiśniami (u teściowej sezon na wiśnie;-)). Jak spróbuję to dam znać czy dobre:-D
Paula, Alex, gratuluję działek i domków. My działkę mamy, ale o budowie możemy zapomnieć na razie ze względów finansowych:-(

Kto ciacho daje, słyszałam coś o wiśniach i czekoladzie, ja ja ja ja :laugh2:

Jolek no jak to co chodzi z tym jabłkiem, a kto pisał że dzieć nerwus po mamie:-D

Gratuluję nowych zęboli, współczuję nowych zęboli, zazdraszczam nowych zęboli :laugh2:

No i to tyle babeczki.

Witajcie bbabki,
ale mi Was brakowało...
nie nadrabiam teraz, bo mam ful roboty, ale

joluś - współczuję bólu głowy, pewnie na tą pogodę :/
jaipur - skończyło się zen - ząbkowanie??
paula - super z tymi perspektywami na domek, u mnie jak u madzik - nawet widoków brak :baffled:

no. pojawiły się dolne czwórki, tzn. są w trakcie wyrzynania i nie jest ciekawie, oj nie:baffled:. Zośka jeszcze nigdy nie zachowywała się tak paskudnie, chwilami tracę cierpliwość... do tego okazuje się, ze jest chora, dostała dziś antybiotyk. Marudzenie, płacz-ryk i wyciąganie rączek są ostatnio u nas na porządku dziennym...

to tyle, robota wzywa

reklama
Madzik uwielbiam ciasta z wiśniami- rzuć przepisem kochana:tak:. A co upiekę niech idzie w boczki:-D.
Uff jeszcze 20 minut i finito na dzisiaj:-).
Brak mi pomysłów na obiad dla dziecia na jutro:baffled:.

Do góry