reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ech blondynka nie skumałam :-D:-D:-D

Edit.

Uciekam pod prysznic i spać. Dobrej nocki kobitki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie, pauze mialam ;-)

Ha! Tez odkrylam wczoraj zębola u Polki - Futrzaku jak u Was - dolna lewa dwojeczka, ufff, nastepna prawa idzie, i trojki u gory..
Gratki zębowe dla reszty ekipy!

Kamcia
- jerunkaaaaa,,,,,,, moze do lekarza sie wybierzcie? bo sie nigdy nie wykurujecie! Zdrowka!
Jaipur - trzeba bylo Prezesa czekoladowym ciasteczkiem uczyc smarowac?!:rofl2: Masz babo placek .. :-D:-D

Aina - super, ze lot udany! :*** A to mieliscie przesiadke w Wawie?? Ja ciemniok myslalam, ze nad morze lecicie, a potem na Wschod dopiero..

Basiekk
- ale Marti dorasta! Panienka nasza :**

Paula
- nareszcie, a co sie dzialo, ze tak dlugo Cie nie bylo?? Super, ze z dzieciaczkami wsio OK :))
Koncert - mega sprawa! A rowerzysta:eek: - to chyba na cyku pedałował.......

Styna - to fajnie, ze znowu zawitacie do PL :)) Jak tylko bedziemy takze to sie spikniemy, pewnie! Choc marze, zeby sie nad morze wyrwac, choc na pare dni ....

Madzik
- zazdraszczam, tez bym sie ztrzaskala! ..ale komarow niet..!

...i urwala mi sie memory........ Agacio zdjecie, zdjecie bitte!!!

Ostatnia edycja:
Hej!
Zachmurzone dziś u nas.
Wczoraj po robocie zakisiłam słój ogórasów, upieklam dwa ciasta, ciekawa jestem czy coś z tego wyjdzie:)
Kamcia, witaj. Współczuję przebojów w domu.
Agacio, a Ty babo gdzie się podziewałaś?! Fotkę prosimy koniecznie:)

Hejka :-)

Gadałyście ostatnio o naleśniorach na dziecięcym więc dziś ja robię , już ciasto leżakuje :tak: zrobiłam też serniczek na zimno :-)

Maja
- to gratki gratki! u Nas poszło bezboleśnie i oby tak dalej czego i wam i wszystkim życzę :-)
Kamcia- z Szymcia przedszkolem :tak::-D zapisałam go do tego z fundacji ale na pełne 8godzin z wyżywieniem . :-)
Agacio- u la la super :-) a jak tam dietka ? masz jakiś patent ciekawy ? :-)
Madzik- super ! pewnie że wyjdzie :-)

wiecie co muszę się przyznać że ja nigdy w życiu nie robiłam jeszcze żadnych przetworów :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd jak nic! ale zawsze można to zmienić i właśnie szperam w necie i postanowiłam że coś zrobię . :-)

Edit: pustki także zmykam smażyć te naleśniory :-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane
Ciąg dalszy ślicznej pogody u nas :-).Nie chce mi się pracować tradycyjnie i na ciasteczko mam ochotę:-D.
Madzik przybijam piątkę, też wczoraj kiszone robiłam, w środę korniszony działam. Pochwal się jakie placki upiekłaś?
Kamcia współczuję choróbsk. Czekamy na aktualne fotki Twoich pociech bo dawno nie widziałyśmy.
Maja, Futrzaczku gratki dwójek. My dwójeczki już mamy, czekamy na ostatnią czwórkę.

Hej kochane!
Ale naskrobałyście dawno tak nie pisałyście.
U nas wszystko ok. Ja cały czas szukam działki i jakiegoś fajnego projektu na necie.
Gratki wszystkich nowych ząbków
Kamcia, Agacio witajcie!

cześć kochane
Kamcia witaj po przerwie
Maja ach życie pisze różne scenariusze,czasami trafia się ciąg nieprzyjemnych i nieprzewidwywalnych zdarzeń i tak przez ostatnie dwa miesiące było u nas w domu,ale na szczęście wszystko teraz pomału idzie w dobrym kierunku:-)
Gratulujemy nowych ząbków,u nas są jedynki dwójki i czwórki trójek brak:-) Bartuś ma szpary:-)
A apropos zęboli wyobraźcie sobie ze mój synio toleruję jedynie elektryczną szczotkę do zębów:-) inną do buziolanie nie włoży
agacio dokładne szczegóły terapi poproszę ja też chcę wyglądać jak pupcia twojego synia;-)
Styna wspólczuję ciężkiej nocki, ale któraś mi to ostatnio napisała że wyśpię się na stare lata więc ty też:-),bo mój synio to z tych nocnych buczków jest,co se lubią po nocach ponarzekać mruczeniem:-)
No i dziś wraca moja obozowiczka :-) już nie mogę się doczekać.

Hejka. Pogoda się psuje,zdążyło już u nas padać:/
Młodzież standardowo śpi, jak to o tej porze. Wkur.wa mam od wczoraj. O 23ciej "teściowa" smsy do M słała,że stary coś cobie ubzdurał i marudzi,że ona obie już z nim rady nie daje ( widzę,że psychika mu siada strasznie). Wkurzyła mnie pora pisania!! Ostatnio o 22giej dzwoniła, żebyśmy następnego dnia wpadli na kawę. kuźwa pory sobie znalazła.Tak ciężko pomyśleć że o tej porze to człowieka można do zawału doprowadzić telefonami, albo,że małe dziecko w domu jest i można obudzić :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Paula
no to wyściskasz dziś córcię:)
No i jak to w końcu z tym rowerzystą było???

Futrzaczku
ja też nie robiłam nigdy przetworów więc nie jesteś sama :)

Maja gratuluję ząbka :)

Jaipur tobie też :p:p:p

Alex pochwalisz się jak coś znajdziesz ?:)

reklama
Jolusia rowerzysta jechał sobie i wjechał w nasz zaparkowany samochód :baffled:
Ja myślę że on po prostu nie patrzył się na drogę tylko jechała taki schylony z głową w dół i po prostu walną z całej siły głową w auto,może się zamyślił?? Nie wiem,ale dzięki Bogu miał kask
A córcię wycałuję od głowy aż po stopy :-D
Alexa owocnych poszukiwań,ja już mam projekt swojego domku,jak znajdę stronkę to się pochwalę,działka już ogrodzona i wyrównana ,tylko na razie nie mamy sąsiadów:baffled:

Do góry