reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Tata usypia potworka mały głodomor mi rośnie pół kromki (dużej) chleba zjadła na kolację z pasztecikiem z kurczaka a pół godziny później jeszcze 300ml mleka z manną wypiła. No a teraz tata usypia.
Kamcia witaj mam nadzieję że ta jelitówka w miarę łagodnie przeszła.

Jolek my też wieczorem na rowerku byliśmy Nadia uwielbia rowerek nawet próbuje pedałować tylko jeszcze nie bardzo do pedałów sięga:confused2: Za to ślicznie kierownicę trzyma:tak:

Cześć dziewczyny wpadam się pożalić na ten pier........ upał mam DOŚĆ:no: w mieszkaniu chyba ze 40 stopni mamy Franek dopiero co usną też się bidok męczy:-( lubię ciepwłko ale bez przesady max 28 stopni:sorry: ale jestem mega zadowolona bo w przeciągu dwóch tygodni doprowadziłam swoją cerę do tak pięknego stanu jakiego szczerze mówiąc nie pamiętam:tak: prawie jak słodka pupcia Franka:-D Poczytam co tam skrobiecie i pooglądam najpiękniejsze dziciaki pod słońcem:-)

A Futrzaczku mam takie swoje sekrety;-) Troszkę kasy zainwestowałam ale warto było:tak: kupiłam sobie trzy kroki cliniqe i tym myję twarz codziennie rano. Wieczorem robię scrub czy jak to tam się nazywa też z cliniqa krem la roche na noc. Stosuję też nagminnie wodę termalną avene i kupiłam sobie takie śmierdzące kapsułki rybki firmy Gal i to trzy razy w tygodniu nakładam na noc. Poprostu jestem zachwycona:-) Wstawię zdjęcie napewno może jutro cyknę nawet:-)

eh styna jednak jeszcze nie przeszła :/
jednego dnia Vi zwymiotowała przez sen :eek: więc myslałam ze może coś miała na duszy i to tylko jednorazowo , bo innych objawów nie miała nawwet kolejnego dnia , szalała jak zawsze, jednak znów Emma sobie chaftnęła samym sokiem... więc coś już mi zaświtało że może jednak wirus, ale tez szalała , a to jeszcze bylismy nad jeziorem wtedy... no i cisza znów była... ani biegunki ani nic, a tu nagle znów w nocy Emma :/
ale tak konkretnie że musiałam ją wykąpac o 2 w nocy całą bo masakra... :/
i nastepnego dnia dopiero jak mnie złapało to nad ranem wymiotowałam , późńiej wstałam i to samo i biegunka i znów do łózka i dreszcze i gorączka i wymioty biegunka i tak w kółko.. wypiłam łyk wody a tu wymiotowałam jakby z litra wypiła :eek: no i oczywiśce 3 dni nic nie jadłam.. a w międzuczasie Vika dostała biegunkę ... a mój w miarę spokojnie miał bo ze 2 razy tylko wymiotował ale dziś znów spowrotem po 2 dniach ciszy mu wróciło .. no i ja tez już czuję ze do rana to nie dam rady i będę musiała iść oddac to co zjadłam :/ bo czuję się fatalnie.. a dziewczyny za to już ok.. więc one w miare spokojnie ... na szczęscie ...

o widze że agacio też wróciła :-) jak miło.. co tam u Ciebie ??
Futrzaczku jak tam Filip z przedszkolem bo ja już całkiem nie w temacie ....

idę wogóle troskę maj przejrzeć żebym wogóle wiedziała o co loto ;-)

Agacio ma się ochłodzić już w tym tygodniu więc Ci ulży. Proszę na kosmetykowym linki do tych wszystkich Twoich specyfików o których tu piszesz.

Styna mój młody nie trzyma kierownicy tylko to zabezpieczenie co w nim siedzi :)

Kamcia stara bida gorco:-D
Joluś mam nadzieję że przeżyje a ostatno właśnie pan w pogodzie mówił że wypoczywający nad morzem odpoczną od upałów;-)

reklama
Do góry