reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie

U nas weekendowo bylo intensywnie, duzo emocji, marudzenia, malo spania, ząbki tez sie odezwaly ..
W sobote na przywitanie Taty, ktory przyjechal do nas na weekend - Pola zrobila swoje pierwsze kroczki! Bylo ich cale piec! :-) a wczoraj 3 .. Niedziela byla fajna, z wycieczka nad jeziorko, pogoda stabilna - co tutaj to rzadkosc.. nie wialo, nie lalo...

Matusia - na Westfalii w DE tez takie wichury, wiatry czesto sa.. Okna chce powyrywac! Wspolczuje nocnej lataniny! Milego urlopowania sie - a tesciowa niech spada na drzewo! Twoj urlop - Ty wybierasz towarzyszy czasu wolnego - pamietaj!

Persefona - To na kiedy siostra ma termin?? Kwiatki faktycznie przypominaja groszek pachnacy, ale nie pachna i liscie inne.. Stawiam na dzikie storczyki. Na poludniu Europy wystepuja tysiacami odmian, na polach, łąkach - moze cos przywialo i tu?;-)

Madzik
- na pewno wszystko bedzie dobrze! Oby tylko Julis nie probowal sciagac tego ustrojstwa! Trzymam &&&
Ach, mialam zapytac ostatnio jak to te kroczki u Was - sa jeszcze i jak Julek stopki uklada? dalej 'pingiwnuje' :))?

Jolek - my dzisiaj odespalysmy weekendzik i wstalysmy po 9 :) A w niedziele Polka wstala przed 6 i popiski od rana strzelała przed Tata! Jeden plus, ze mu przywalila budzikiem w leb! seseseseeseeeee:evil::-)
Wygooglowalam sobie Orłowo - pieknie tam! <marzyyyyyy>

Dzisiaj mloda przyciela sobie pierwszy raz jezyk, byla i krewka - bo uciekala po schodach przed mamusia.. No a schody ma opanowane od 2 tygodni - niezla jest, bo to schody zabiegowe, strome - na poddasze i niejeden dorosly sie ich 'obawia', pokonuje je oczywscie na kolanach podciagając sie, alpinistka!

Maja widać Polcia postępy w chodzeniu robi. Fajnie że pogoda dopisała w weekend i super czas spędziliście.

Zakupy zrobione, młodzież śpi więc ja idę ziemniory do obiadu obrać :/

Widzę, że wszyscy miło spędzili weekend, my również, wczoraj mieliśmy gości, do Oliwierka przyjechała kuzynka 3 miesiące starsza, ale na siebie krzyczeli , ale i tak ładnie sie bawili.
Madzik trzymam kciuki za wyniki i żeby Julek nie ściągnąl aparatu!
Maju gratki dla Polci!

Czesc dziewczynki,
no prosze widze ze wiekszosc balowala caly weekend a ja tu sie kurcze na egzaminie wysilalam ;-) no ale ten najwazniejszy juz za mna ale w czwartek jeszcze jeden i waaaaakkaaaacccjjjjeeee :-):-D (tylko kurcze na wyniki tego pierwszego trzeba czekac ok 3 tygodni, tak ze jeszcze nic nie wiem).

Uciekam konczyc obiadek na jutro.
Milej nocy postaram sie wpasc jutro :***

basiekk, jak to Marti całuje wszystkie dzieciaki? Hi hi, ale zabawnie musi to wygląda. Moja za to zwierzęta całuje i tuli (jak Jej się uda zanim zdążę Ją powstrzymać).
madzik, trzymamy kciuki razem z Tobą.
mAja, mąż mi opowie, bo właśnie wraca z tych stron. Dzwonił, że już jest na granicy. A mojej koleżanki córka tak sobie język przegryzła, że miała szwy zakładane! Podobno okropicznie krwawił.
Alex, to sie Oli z kuzynką wyszalał.
karolka, trzymamy kciuki za wyniki egzaminu.

Witam się.
Majuś, u nas samodzielnego chodzenia nadal brak, a stopy ciągle idą na zewnątrz. A jak u Was sprawa wygląda?
Gratulujemy pierwszych kroczków, dzielna Polcia:)

Julek na 8 jedzie na zdjęcie Holtera. Dobrze, że był wczoraj u babci caly dzień, tam się przewinęło dużo ludzi i ciągle miał zajęcie, więc nie było tak źle. W domu już oczywiście zaczął przy kablach majstrować, a sięgnął wszędzie, gdziekolwiek by miał to umieszczone. Żal mi go było okrutnie. Mój mały robokop, cały okablowany:( I niestety znowu wróciły wspomnienia sprzed roku:( Ciekawa jestem jak po nocy wyglądał, bo bo całym dniu miał już w różnych miejscach poodciskane te kabelki. A nocka cała na brzuchu jak zwykle. Mam tylko nadzieję, że to już ostatni raz.
Dziękuję za wszystkie kciuki i za Wasze wsparcie:-*

Ostatnia edycja:
reklama
Madzik - kochana koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki. Cieszę się, że Julek nie chciał zdejmować tego ustrojstwa. Dzielny chłopczyk.
Karolka kciuki za wynik egzaminu zaciśnięte

Witam się
U nas piękna pogoda, mi tradycyjnie nie chce się pracować. W weekend mamy znów wesele, ale ciągle zastanawiamy się czy iść, mam już dość tych wesel.
Pustki tu straszne:-(

Do góry