reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Basiekk - super, że zabawa udana i powodzenia na wodzie. Nie przesil rąk, żeby nie umierać z bólu jak ja. Miałam mega zakwasy, bo mój mą się obijał a ja wiosłowałam.

Aina - fajnie Wam się te nocki bez cycusia udają.

Karolq - udanych wakacji

Karolka - powodzenia, trzymamy &&&&.

Persefona - Ty Kujonie. Gratulacje. Wybaw się na weselichu za te egzaminy!

Jolus - no tak, a ja jak pospię do do 7.30 najdłuej mi się udało. Fufufu - dmucham sinego palucha

Alex - fahjnie, że udało się przedluzyc wychowawczy

Majuś, jeszcze będziesz miała dość pogoni za Polką. Spokojnie, daj Jej czas. Majula już nawet z tapczanu na parapet okna wchodzi, jestem bezsilna, a już od ponad 2 miesięcy za Nia ganiam wszędzie :( Co do kwiatków, to moja siostra robi z nich piękne kompozycje. Zerwij takie dłuższe też, świetnie się wywijają z niskiego wazonu takie długie.
Styna, ja już nic nie doradzę, bo za późno zajrzałam :zawstydzona/y: ale pewnie wymyśliłaś coś ekstra

Ja mam urlop. Jupi! Dwa tygodnie z dzieciakami!!!! W sobotę za tydzień jedziemy do Kołobrzegu, zabieramy moją siostrę i będziemy wypoczywać. Ale będzie super, nawet jak będzie padało i będzie zimno , to i tak będzie super!

Hejka :-)

Ufff jak gorąco....

Rano sprzątanko , zakupy , potem wpadli znajomi i chłopaki poszli grać w piłę na boisko a My przygotowywałyśmy grilla na wieczór , miły i udany dzionek!
gdyby nie trochę strachu i obawy o mojego biednego Szymcia bo strasznie go komar( chyba ? ) użarł w policzek i ucho ! strasznie opuchnięte ale na szczęście ani nie boli, ani nie miał gorączki ,wymiotów nic więc smarujemy się fenistilem i bierzemy też kropelki i zobaczymy jutro .

Karolqa- to wypoczywajcie! :-)
Matusia- tez trzymam Wam kciuki za pogodę i udany urlop! :tak:
Persefona- mam nadzieję że zabawa na całego :-)
Joluś- mam nadzieję że z palusiem i lepiej , i fajnie że dzionek miło spędziliście
Styna- i co wymyśliłaś?

Cześć Laski:-)

U nas też upał od rana... a Franek ma zpuchnięte i zaropiałe oczka:-( kurcze leje się ta ropa ciurem przemywam na przmian solą fizjologiczną i rumiankiem mam nadzieję że przejdzie mu do jutra?

Mi,lej niedzieli i słodkiego lenistwa buźki:***

Hejka :-)

Z Szymciem już lepiej , opuchlizna schodzi więc fajnie , pojechał z dziadkami na wieś a My dojedziemy po południu na grillka .
Filiś śpi :-) a ja sobie posprzątałam po wczorajszym grillu i teraz odpoczywam.

Agacio- a co się stało Franusiowi w oczka ? czy tak po prostu zaczęło ropieć ? może to zapalenie spojówek ???

Również wszystkim udanego dnia !

Witam

Futrzaczku uffff dobrze,że Szymciowi opuchlizna schodzi. Miłego grillowania:):)

Agacio a co jest Frankowi?? Gorzką mocną herbatą przemywaj mu oczka:tak:

Ech pogoda nas nie rozpieszcza nad ranem burze i do południa padało.Teraz jest trochę słoneczka.,Zaraz zjemy obiad i wybywamy gdzieś na spacer:)

Palec już coraz lepiej. Prawie nie boli a i opuchlizna i siniak schodzą:):) Udało mi się nawet dziś domalować odpryśnięty lakier :-D

Joluś, mnie na kajaki nikt już nie namówi:no:! Chyba , że z innym partnerem:-p

Agacio,
biedny Franiu, może Go zawiało w aucie. Maja miała katar wczoraj i poprzedniej nocy kaszlała, a dzis juz nic. Oby Frankowi też tak szybko przeszło &&&&&&

Futrzaczku, to super, że opuchlizna schodzi i że grill udany. No i kolejny Cie czeka....

U nas w nocy jakieś tornado czy coś szło. O 3 w nocy wiało, lało i burza okropna. Obudził nas hałas, bo przez uchylone dwa okna zrobił się taki przeciąg ze butelki w łazience od szamponów i dezodorantów spadały do wanny. Mąż mówił, ze dawno takiego czegoś nie widział i że tak chyba wygląda koniec świata i zabrali prąd. masakra na podwórku rano była, bo nawet krzesła fruwały. Mówią, że dziś w nocy będzie gorzej. Majka biegała razem z nami od okna do okna. Zasnęła o 5 :wściekła/y:, ale pospałyśmy do 9 :-)

Dzięki ciotki :***

Oczka wydaje mi się lepiej Joluś herbatą też przemywam:tak:

Joluś chętnie oddałabym trochę słońca bo taki upał jak u nas męczący strasznie i ZERO wiaterku:no:
Matusia o Matko miejmy nadzieję że dzisiaj burza Was ominie!
Futrzaczku nie za dobrze Wam co? codziennie grilliki:happy:

reklama
Agacio mam nadzieję,że Frankowi przejdzie:)

Matusia współczuję wichur i mam nadzieję,że dziś już nie będzie.

My znowu pojechaliśmy sobie do Orłowa na plażę i molo.Szkoda,że słońca prawie nie było, za to ludzi ogrom.

Do góry