reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek, a ja tam nie muszę mieć słońca nad morzem. I tak nastawiam się na spacery z Majeczką. A na plaży to po 1 jak się rozebrać do stroju? :szok: i jak dogonić Maję :eek:. To ja już wolę wiaterek, bez deszczu i spacerki.

reklama
Hejka - pisze z balkonu, ale mi swieci mi w monitor ..

U nas slonce, pogoda idealna!
Ale co z tego.... Pola od rana, a raczej nocy swiruje totalnie! od smiechu do placzu do zlosci i tak non stop. zrobila sobie przerwe w spaniu miedzy 3 a 5 - a ja dopiero co zasypialam, takze mam zgon i latam co chwile siku - wiec nie mozemy wyjsc za bardzo, wczoraj tez caly dzien w domu przez to eh... moze potem skoczymy na ogrodeczek.

Matusia - ale Majeczka swirkuje :-D
Madzik - u nas tez nie ma chodzenia jeszcze, nie nie.. kurcze, strasznie dlugo na te wyniki i wizyte musicie czekac! Brawa dla Julka - u nas po Holterze byloby w 5 minut.... :tak:

Matusia no dobra niech słońca nie będzie ale nich chociaż ciepło będzie a nie wiatr i deszcz:/

Maja pęcherz sobie przeziębiłaś??

Przeziebila..przeziebila..:-p;-):baffled:
Potworka wstala... pani z banku SRANKU musiala zadzwonic!szlag!
i jeszcze mi tu POPRZESTAWIALA KLAWISZ`KI NIC NI`E WIDZE MAM lIterKI ROZMIARU PCHELKI! POLCIA POZDRAWIA!

nie, ja protestuje, słońce jest zajebiaszcze.
Matusia Maja szybko nie pobiegnie po piachu, a bikini to najwygodniejszy strój na świecie.niedoskonałościami się nie przejmuj, tylko rozejrzyj się wokół :-p a samoocena od razu skoczy

Jolek tak Olinek wyzdrowiał, dzięki!!
U Ciebie brzydka pogoda a u nas tropiki dosłownie, zdechnąć można, parówa na maxa, 30 stopni w cieniu!!!!!!
Maja oj pęcherzyk sie przeziębiło to gdzie się wietrzyło hihi?? zdrówka!
Jaipur a Wy znowu na hamaku, ja tez chcę!!

A ja właśnie zajadam sie czereśniami pychotka!

U nas jakies 25 stopni, calkiem przyjemnie :)) - ja znowu tarasuje :))

Aleeee fajnie - Polcia pojechala sama z dziadkami na ogrodek - posprzatalam chatke i odpoczywam ;-)

Alex
- super, ze Olinek juz zdrow! a jak odcisk, jest jeszcze?? Ano specjalnie sie nie wietrzylam, upal wtedy byl :):p ..ale wiadomo .. :-p
Jolek - i co wyszliscie - poprawila sie aura troche??
Jaipur - bierzesz hamakos ze soba na wczasy ? :-)

reklama
Do góry