reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Tiaaa i ciotki mi pozazdrościły bo brzucho mnie pobolewa teraz ... :-( :-D

Matusia- ojjj to się tam trzymajcie cało i zdrowo! i oby jednak nie było tak źle
Agacio- to super że już lepiej :-)

Filiś śpi , Szymcio śpi u dziadków a My oglądamy meczyk . :-)

reklama
Witam się w przerwie meczu:)
VIVA ESPANIA!!!
Jolus, cieszę się, że z palcem lepiej.
Agacio, masz jakiś pomysł skąd u Frania to ropiejące oczko?
Matusia, zazdroszczę urlopu:) Ja dopiero za miesiąc idę:(
Maja, przepiękne kwiaty!
U nas też skwar cały weekend, ale lepsze to niż w kółko deszcze:)

Nie Jolek, u mnie też. Dziś juz dwa razy. Teraz wiatr się zerwał i błyska w oddali, ale nie grzmi. Ciekawe...

Madzik,
no ja taka szczęśliwa z tego urlopu. Mówiłam już dzieciakom, że będziemy się codziennie tulić do 12 i kulać po łóżku. mdzik, jeszcze trochę i tak samo przyjemnie Ci będzie.

Sama nie wiem co mam robić na tym urlopie, bo działka zarośnięta, co roku robię porządki w skrytce (a to poł dnia) a najchętniej to bym tylko z dziećmi chciała spacerować i siedzieć na podwórku i nad jezioro iść (50 m od domu), ale Reksio to by dopiero patrzył, że tyle do zrobienia a ja siedzę :-(. Dziś wymyśliła, że jutro na jagody jedziemy. No już! Pierwszy dzień urlopu a ja za ostatnie grosze wleję paliwo i będę ją po lasach wozić.:no:

Bry :-)

Pierwsza :-D

Zdrowia chorowitkom, spokojnych urlopów urlopującym, pogody niezadowolonym z pogody:-)

Jolek paluszek i główka to szkolna wymówka:-D:-p No ale Ty do szkoły idziesz, więc wymówek nie ma :-)

Matusia jak to co z urlopem, a czyj to urlop Twój czy teściowej? Ucz się asertywności! Urlop mam już zaplanowany i nie ma w nim miejsca na:... A teściowa jak nie ma co z czasem robić to niech się do pracy weźmie.

A ja mam wakacje :rofl2::-)

Hej kochane
Na kajakach było super:-), dziękuje, że mnie namówiłyście. Spływ trwał jakieś dwie godziny, a potem część artystyczna na której ja byłam tylko chwilę bo mąż z naszym małym krzykaczem po mnie przyjechał, tak płakała, że musiałam jej dawać cyca podczas jazdy w aucie :-D, a ona w foteliku. Ale tak czy inaczej jestem zadowolona.
W ogóle imprezowy weekend miałam, bo w piątek kajaki, w sobotę na imprezce imieninowej u męża brata, Marti poderwała kawalera, ona strasznie towarzyska jest, chodzi i całuje inne dzieci:rofl2:, a wczoraj nad jeziorkiem całą trójką byliśmy, nie odpoczęłam ani chwili, ale nic fajnie było. A w nocy taka straszna burza była:confused2: bałam się okrutnie, a mąż i Marti spali w najlepsze.

Futrzaczku też impezowy weekend miałaś, super, dobrze, że to ugryzienie Szymcia to nic poważnego, ja jestem cała pogryziona przez te wstrętne komary:confused2:
Jolek dobrze, że przeszło z paluszkiem, ale bólu współczuje
Matusia teściową miej w tyłku to Twój urlop, a ja nie wiem kiedy na urlop pójdę w tym roku:no:

Witam się przy śniadaniu.
Basiek, super, że jesteś zadowolona z weekendu, a przede wszystkim z kajaków:) Przynajmniej wyrwałaś się z codziennych obowiązków chociaż na chwilę:)
Matusia, to Twój urlop, a nie teściowej, nich się ciągnie:)

Dziecko moje pojechało do szpitala na założenie Holtera, później jedzie do babci, odbieram go po pracy. Denerwuję się czy sobie tego wszystkiego nie ściągnie i w ogóle jak będzie z tym funkcjonował do jutra. Przez to wszystko na robocie się wcale nie mogę skupić. Ciągle o nim myślę. Oby tylko wynik wyszedł ok.

Hejka :-)

Filiś jeszcze śpi :szok: zawsze o tej porze miał już druga drzemkę ale dziś wymęczony po wczorajszym pływaniu w basenie i ogólnie po dniu i odpoczywa . :-D:-)

Matusia- racja kochana ! asertywność to ważna rzecz! kochana rób to na co Ty masz ochotę :* buziam żeby się udało!
Madzik- ojjj kotek :* trzymam kciuki aby wszystko było w porządku! :tak:
Basiekk- ja też pogryziona też ... a dzieci ehhh i za przeproszeniem g... dają te różniaste preparaty!!!! :wściekła/y: cieszę się bardzo że jesteś zadowolona z kajaków i że miło spędziliście weekend! :-)

reklama
Hejka. My w trakcie sprzątania.

Futrzaczku my dziś wstaliśmy o 9:40 z Igorkiem:):)

Basiekk cieszę się,że kajaki udane i cały weekend super spędzony:):)

Madzik dobrze będzie zobaczysz:):):):)

Hope Ty masz wakacje??Chyba Zuzia :tak:

Matusia no chyba nie pozwolisz żeby Ci Reksio urlop układała:eek:

Do góry