reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
madzik, a kiedy Julkowi zdejmą kabelki?

U na w nocy znowu burza straszna była i wiatr wiał, ale już bez tej trąby powietrznej, co ostatnio.
A teraz włączyłam chwilkę lapka i Maja w swojej ulubionej zabawie przebierania się jest ubrana w:
na szyi podkoszulka Mateusza założona na jedno ramiączko, majtasy Mateusza założone na jedną nogawkę, na to medal za strzelenie dzika mojego małża, na nosie (a raczej pod) okulary słoneczne i na głowie opaska bawełniana tym razem samej modelki naszej. Jak ta się czasem odwali, to boki zrywam. Chciałam pstryknąć foto, ale już się rozbiera.

Matusia, ale aparatka z Majki:-D Chciałabym ją zobaczyć w akcji:-)
Julek dziś o 8 rano był w szpitalu i mu odłączyli to badziewie. Teraz czekamy na umówioną wizytę u kardiologa i wtedy poznamy wyniki. Dopiero za 3 tygodnie:dry:

Witajcie babki :)
ja tylko na moment, bo jesteśmy z Zochną na wakacjach u moich rodziców. Mała śpi, ale już widzę, że się kręci...
nie nadrabiam, bo nie mam czasu i mozliwości.
pozdrawiamy :)

Witam kobietki. Nie było mnie bo robiliśmy mały remont z dzieckiem wszystko zabiera dwa razy więcej czasu. No teraz też zmukam coś mnie chyba rozkłada idę spać dopóki dzieć śpi. W niedziele rano wsadziła mi palec w oko i powiedziała "bedze" no i musieliśmy wstawać więc idę kimać dopóki zonu "bedze"

Cześć laseczki. Pogoda się zepsuła. Co chwila pada i do tego wieje.Nawet dwudziestu stopni nie ma:(
Młody śpi a ja jakaś zdechła jestem.

Matusia ale Ty masz wesoło z Majówką:):)

Madzik kurde długo czeka się na te wyniki. Dobrze,że macie już to za sobą.Mam nadzieję że wyniki będą ok. Ucałuj małego zucha :*

Lepi odpoczywaj odpoczywaj.

basiekk oddaj trochę pogody :tak:

Styna miłego drzemania:) Weź coś zawczasu na to przeziębienie.

Alex jak tam Olinek wyzdrowiał??

jolek zapraszam do nas, hamakujemy:-) i drineczki pijemy(bez % oczywiście, ale z miętą)

jak będziemy w Gd(27.07.-05.08), to musimy koniecznie się umówić na bibkę:rofl2:

reklama
Jaipur no ja myślę,że się odezwiesz jak już będziesz :):)

Ech chętnie bym zawitała na tego drineczka i małe lenistwo w ciepełku. Kurde się nawet nie można słońcem nacieszyć:/

Do góry