reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Joluś, ja Ci nie chcę straszyć, ale przywaliłam tak kiedyś paluchem w schody. Skończyło się gipsem do połowy łydki na 3 tygodnie:dry: Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz, bo jak nie to słuchaj M i jedź kontrolnie na rtg do szpitala. Trzymam kciuki.

reklama
jolek wbrew pozorom łatwo złamać palucha od nogi.Oby to nie było złamanie.Mały paluszek?
a lakieru szkoda, oj szkoda:-D

styna ja mam pomysł, ale chyba za bardzo niecenzuralny:-D chociaz nie wiem, czy masz w domu polewę czy bitą śmietanę:-D

Jolus ale mnie tzn Ciebie, Twoj paluch, yyyy:-p,, nastraszyla Madzik! 3tyg w gipsie! :szok: moze lepiej zrob przeswietlenie? ale jutro sobota....

Ach! Zapomnialam pokazac cosik - znalazlysmy z Pola na spacerze dzikie orchidee! Na naszej trasie w sumie, ale zauwazylam niedawno, rosna w pokrzywach i innych chaszczach :tak: niedaleko starej linii kolejowej, sa malutkie, takie drobne, mocna fuksja, a rozwiniete w domu paczki sa blade,, lookajcie;-) :

P6290083.JPGorch.jpgP6290089.JPGorch.jpgP6290091.JPGorch.jpg

Wpadam się tylko przywitać,bo szykuję się dziś na weselicho, o 13.00 fryzjer, a tu trzeba jeszcze posprzątać i pazurki pomalować ;) Wyniku ostatniego egzaminu jak nie ma tak nie ma. Leję już na to.
Wczoraj urodziła synka moja kuzynka,ale już jej wywoływali,bo była po terminie. Siostra siedzi jak na szpilkach :p
jolek lepiej z paluchem?
Maja piękne kwiatki, przypominają dziki groszek
styna zrób dobre ciacho,winko, kolacja i... ***** skoro i tak się staracie ;)

Jolek i jak tam paluszek??
Majka piękne!
Persefona udanej imprezki!

Ale upał...... spacerek poranny zaliczony bo po południu nie wychodzimy bo bedzie za cieplo, dopiero później jeszcze raz wyruszymy ..
Miłego wypoczywania!!

Cześć dziewczynki. Z paluchem trochę lepiej, już tak nie boli.Mogę kapcia założyć więc nie jest źle.
Co za pogoda u nas.Nad ranem ulewa, potem słońce i duchota.Przed chwilą słońce uciekło na 10 minut i burz bezdeszczowa była:/ Planuję jechać do Orłowa na molo ale czy nas coś nie zaskoczy :dry:

Persefona
gratuluję ciociu:) Będzie co opijać na weselu :):)Udanej zabawy:)

Alex my już też spacerek zaliczyliśmy.

Dzieć śpi,a że obiad wczoraj na dwa dni zrobiłam więc mam teraz chwilę dla siebie. Igor wstał dziś wyjątkowo wcześnie bo o 8mej więc do 10tej mieliśmy chatę sprzątniętą :):)

reklama
Cicho tu cicho....

Pogoda nas dziś nie rozpieściła. Grzmiało lało i błyskało :/ Popołudniu odwiedziliśmy "teściów", a potem wyskoczyliśmy na spacer na molo w Orłowie:) Chociaż tyle dobrego:)

Do góry