reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Czesc dziewczynki.
Jutro juz egzamin, mam nadziej ze po wszystkim bede miala troche wiecej czasu dla was . Trzymajcie prosze kciuki za mnie :tak:

poza tym wszysko u nas ok.

milego dnia moze uda mi sie choc troche was poczytac...

p.s. Jaipur szkoda ze mnie nie ma teraz w Olsztynie bo moglabysmy sie spotkac... Ale jak juz tam bedzie to pozdrow ode mnie moj ukochany Olsztyn.

Ostatnia edycja:
Witam!
Ale się cieszę bo przedłużyłam urlop wychowawczy o miesiąc jupppiiiii czyli wracam do pracy we wrześniu, bo moja mama nie może się zająć małym w sierpniu:)

Pogoda super!!
No to zaczęły się wakacje!!
Buziaczki

a ja się zdrzemnęłam godzinkę , a D i Filis śpią od 8.30 :szok::-D:-)

teraz czas na kawusię :-)

Basiekk- super że się zapisałaś ! baw się dobrze :):*
Karolka- trzymamy mocno kciuki! :-)
Karolqa- ale extra! całe dwa tygodnie toście zaszaleli :tak:;-) a gdzie dokładnie jedziecie ?
Alex- cieszę się razem z Tobą :))) super że się udało :) i jeszcze jedno fotki na :ninja2:

Ostatnia edycja:
Witajcie bbabki,
wczoraj zaglądałam w pracy,a le nie chciało mi się udzielać:zawstydzona/y:

jaipur - ja też się cieszę jak kupa jest w nocniku,ale fotografować JĄ?!? bleee:-D
alex - kolejny miesiąc wakacji - zazdroszczę:-D, teraz macie dosyć czasu na odstawienie od cyca;-)
karolka - powodzenia!
basiek - mądra decyzja, nie pożałujesz, zwłaszcza, że pogoda się super zapowiada:tak:
karolaq - udanego wypoczynku!

nie pamiętam co jeszcze:zawstydzona/y:

ja mam teraz trochę roboty, bo przyszły tydzień się urlopuję:-D
nie wyobrażam sobie pakowania - wszystko trzeba wziąć od czopków przeciwbólowych na nocniku skończywszy...
na razie to tyle.

Witam się kobitki moje kochane. Co za pogoda...tak może być już zawsze.Zaliczyliśmy już spacer i zakupy. Młody śpi a ja śmigam obiad robić bo jak dzieć wstanie to lecimy na dworek :)
Młody dziś jakiś ryczący od rana więc muszę mu zajęć szukać żeby nie myślał o marudzeniu :tak:

Karolka
kciuki zaciśnięte, daj znak jak będziesz miała wyniki.

lepi
udanego urlopu:)

Karolq dwa tygodnie ??? mam nadzieję,że pogoda Wam dopisze. Udanego wypoczynku:)

Futrzaczku
od 8:30?? My o tej porze wstaliśmy z Igim:)

Basiekk miłej zabawy na kajakach:)

Alex miesiąc dłużej będziesz z Olinkiem:)

Hello
2 dni wymarzonego upalu u nas - po 3 dychy - oszalec mozna :) ..wlasnie idzie mega burza - rano tez byla - ale huczalo!!!

U nas nic ciekawego, Pola szaleje, zdrowa, chodzic sama jeszcze nie zaczela - a juz chodzacym gratulujemy! :tak:
Oraz nowych zęboli, bo widze, ze wysyp byl :p

Basiekk
- milego kajakowania! I fajnie, ze wesela takie udane, mimo Twoich obaw :)) - ale jak sie udalo z karmieniem nocnym? Martysia juz sie nie budzi tak czesto, unormowalo sie juz u Was? Buziaki dziewczyny ;*

Aina
- to kiedy nad morze? :D Lecicie z Mama do Wladyslawowa tak? Super, ze nocki bez cysia takie udane! Jak ząbki Jasinkowe? :***

Karolq
- udanego wyjazdu i pogody!

Karolka
- powodzenia na egzaminie! daj znac jak poszlo.

Persefona
- gratki dobrych ocen! Oby tak dalej :)

Jolus - my tez przed 9 wstajemy :p tzn Pola, ja troszke pozniej..

Alex - swietnie, ze moglas przedluzyc wychowawczy! Lato Wasze :DD

Dziewczynki witam się i o radę proszę. Małż ma jutro urodziny ja zapomniałam tzn. nie wiedziałam że jutro już 30 i nie mam jeszcze prezentu macie jakiś pomysł???

reklama
Styna kochana upiecz tort:):) Do tego możesz dokupić jakąś fajną grę bo z tego co pamiętam to on maniak :-D

Maja
w końcu i do Was lato przyszło:)

U nas też ciepełko. My zaliczyliśmy popołudniu plac zabaw. Widzę Igor już śmielej do dzieci podchodzi.Jeszcze nie ma szału ale widziałam dziś postępy.
Ja wychodząc z piaskownicy potknęłam się i uderzyłam paluchami u nogi w dechę, myślałam że się posikam z bólu. Zacisnęłam tylko zęby żeby nie krzyknąć. Teraz mam sinego, spuchniętego palca. M mnie straszy pogotowiem bo nawet dotknąć nie mogę :( Od tego piznięcia lakier mi się starł, a wczoraj pazury malowałam:growl:

Do góry