reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam!
Jolek wczoraj bylismy u lekarza opisze w odpowiednim wątku co i jak! Gratki nowych ząbków!
Matusia ajajaja biedna Majeczka, całusek w chory paluszek od cioteczki!
Aina super, że przeprowadzacie się do Toronto!
Styna gratki dla Nadii!!
Persefona na pewno będzie dobra ocena!

u nas pogoda extra:)

edith: Agacio napisałaś, ze widzisz zdjęcia dziewczyn na fejsie ze spotkania a ja ich nie widzę wiedzieć można czemu??

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór:-)

Witam się wieczornie wykąpana wypachniona relaksuję się:-p Coś ktoś pisał o jagodach a sio a sio bo nie mam w domu:crazy:
Alex zdjęć nie było tylko dziewczyny coś pisały o wspólnym spotkaniu;-)
Franciszek ma dwa nowe ząbki dziś dojrzałam górna dwójka i jedynka razem sobie wylazły więcej perełek do szorowania:-) Byliśmy dzisiaj u mojej kuzynki chłopcy się baili Franek i półtora miesiąca starszy Arek gdzieś tam leżała drożdżówka z toffi i mój madry syn wysmarował kolegę masą toffi po włoskach heheh:-D

Jednym okiem oglądam mecz, a drugim okiem tu zaglądam:) VIVA ITALIA!!!:)
Jutro ostatni dzień pracy na 3 etatach, od poniedziałku będzie już lżej, nie mogę się doczekać.
Poza tym wszystko wporzo u nas. Mam zaproszenie do pizza hut ważne do poniedziałku i muszę się w końcu wybrać, ale jakoś brak mi czasu. A jak przepadnie to żal mi będzie.
Basiek, Jaipur dobrze prawi, jedź, baw się dobrze i zajmij się sobą przez chwilę. Marti będzie pod dobrą opieką, możesz być spokojna.
Jaipur, a jak tam nianior się sprawuje? Nadal jesteś taka zachwycona?:)

madzikk zabierz mnie ,zabierz mnie, ja na pizze zawsze chętna:rofl2:

nianior im dalej tym lepiej:-p Chociaż nie wiem czy przyjdzie do nas jutro bo jej wysłałam mmsa z kupą.W nocniku, bo junior wieczorem się popisał.Oby tego nie potraktowała osobiście:-D

Jaipur a Ty nie masz czego fotografować ????????:-D
Z Olsztyna jest Karolka,ale obecnie ona germani :p

Basiekk zboczuchu;-):-p jedź jutro i korzystaj z chwili dla siebie.Tylko nie zbałamuć
żadnego kolegi z pracy

Agacio gratuluję kolejnych perełek. Pomysłowy Franczesko jest:)

Madzik jeszcze tylko jutro i odsapniesz:)

Alex no to mykam na odpowiedni wątek poczytać.

Nogi mi w doope włażą!! 3 dni siedziłam w domu a dziś pół dnia z Igim spacerowaliśmy.Ech jak ja uwielbiam ciepło. Zaklinam deszcz,żeby nie padało przez całe lato.

sialala sialala :-) uhhh jak ja się cieszę że Niemcy odpadli :tak::-) od razu lepszy sen będzie :-)

Joluś- a deszcz zaklinam z Tobą !!!! Ommmmmmm ommmmm ommmm ! :-)

do juterka :*

reklama
Hejka
U nas też słoneczko:-):-). Zdecydowałam się jechać na te kajaki, choć nadal nie jestem przekonana, ale słowo się rzekło, jestem zapisana na listę. Mąż z Marti mają po mnie przyjechać jak się skończy.
A na jutro mam 2 kosze prania:dry:.

Do góry