reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jaipur, cokolwiek by to nie był za problem , czy ból - jesteśmy z Tobą.

Jolek, ja swój typ mam Versus Versace,tylko wiesz jak na allegro tyle podrób, że trudno trafić.

reklama
Witam się po weekendzie i wczorajszym urlopie.
Ale mi się nie chciało wstać dzisiaj... Coś okropnego.
Byliśmy wczoraj na szczepieniu, co i jak napiszę na lekarzowym. Po drodze do domu kupiliśmy młodemu nowe buty, bo te, które miał już są za małe. Ogólnie nic ciekawego u mnie ostatnio:)
Miłego dzionka wszystkim.

jolek nie martw się, co nas nie zabije to..
Ha ha no właśnie w którymś momencie zszedł mi ZEN i było BUM. To sprawy rodzinne, zawsze było ciężko, teraz przynajmniej będę mieć czyste sumienie, że powiedziałam co wiedziałam:rofl2: a co z tym zrobią, to już nie mój wybór.
poza tym pogoda się miła zapowiada, mam mało pracy na dzisiaj więc strzelę sobie coś przyjemnego:-p jak znajdę chwilę w ciągu dyskusji

Witam się :)

Jaipur cieszę się, że lżej Ci, czasem warto przemilczeć, ale czasem tak jak piszesz trzeba wyrzucić z siebie bo inaczej będzie BUM.
Joluś na szczęście Martynka nie wykazuje żadnych objawów. Zjadłam 4 nospy i dwa apapy :zawstydzona/y:. Oczywiście w odstępie czasowym, nie naraz. Nic nie pomogło kompletnie nic.
Futrzaczku super, że już jesteście
Madzik to Ty wczoraj urlopowałaś się, szczepiliście kawalera, tak wczoraj myślałam gdzie Ty.

Śliczna pogoda u nas, udanego dnia

Witajcie,

aina - współczuję Jaśkowi, bo może mu to dokuczać i Wam, bo nie wyobrażam sobie mojej Zośki na fotelu...
Nie słyszałam nigdy o takiej przypadłości...

jaipur - musiało Ci to ciążyć, skoro to sprawa sprzed tylu lat i nadal ważna. Ogólnie pewnie poczujesz wreszcie ulgę, pomimo, ze wczoraj było bum...

futrzaczku - witaj :-)

basiek - apap i nospa nie powinny zaszkodzić Martynce, choć sporo nałykałaś. Najgorsze, że bez skutku...

Moi ponoć spali dziś do 8.30 hmm, normalnie się to nigdy nie zdarza, zwłaszcza w weekend pobudka od 6 rano:sorry2:
ale nic, słonko wyszło, chmury deszczowe zniknęły - jest o.k.:-)

Hej kochane

Witam się szybko kawusią :*
przepraszam ale na razie nawet nie poczytałam bo kurcze muszę chatkę doprowadzić do ładu ( zawsze przy jakimś wyjeździe robi się bałagan jak po huraganie :confused:) ale chciałam się choć przywitać :-)

kurcze a jeszcze połamałam klawiaturę ( jeden podnóżek ) i lata mi cała teraz - muszę zaraz to podkleić , może się uda.

Całuski i miłego dnia :*

hej Dziewczynki!
Młody śpi, jak wstanie idziemy na dwór, niech się wybiega:))
Czekam z niecierpliwością na dzisiejszy mecz:-)

ja też dziewczynki nie spotkałam się z takim problemem jak Jasiek ma z zębami... Jak na razie staram się nie myśleć o poniedziałku, bo na samą myśl serce mnie boli.
Muszę zrobić jakiś obiad, a kompletnie nie mam weny co...
Japiur czasem dobrze jest z siebie coś wyrzucić, zwłaszcza jeśli siedzi to w nas 20 lat, mam nadzieje,że odrobinę Tobie lżej;-)tymczasem ściskam na lepszy humor:)
Madzik pochwalcie się nowymi bucikami:))

ja w duchu sportowym dziś:) POLSKA:-D
miłego dnia:)

reklama
a ja w duchu sportowym zjem orzeszki wieczorem, popije winkiem a teraz lecę na rower, pobrudzić się nieco.

basiekk nie przejmuj się , po cc je sie p-bólowe tonami więc Marti napewno nie zareaguje.

Do góry