reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej dziewczynki!
cały weekend spędzaliśmy razem, odwiedzaliśmy znajomych, znajomi odwiedzali nas, piekliśmy ciasta, robiliśmy sałatki...i tak minął nam weekend:)
dalej cycolimy,końca nie wiedać.
Nie przeszkadza mi to ale mam taką ochotę na piwoooo, zwłaszcza przy oglądaniu meczów.
Nie nadrobię przepraszam:(
Mam kiepski humor, młody ma problemy z zębami...

reklama
Lepi trzymam kciuki za dzisiejszą kontrolę &&&&&&&

Alex mam nadzieję,że wysypka szybko minie a rysa na policzku się zagoi w oka mgnieniu :):)

Basiekk
superaśnie,że weekend udany :)

A gdzie Madzik??? No i oczywiście gdzie cała reszta dziewczyn????????????

Futrzaczku Ty się jeszcze gościsz??

Matusia i jaką perfumkę wybrałaś??

Aina
dziś oglądałam DDTVN i w tym cyklu mama dookoła świata było,że w jakimś kraju podczas karmienia pije się piwo....tylko że wygazowane :/
Co się dzieje z zębulami Jaśkowymi????

My mamy w domu marudę też przez zęby. A i Dwa dni temu zauważyłam,że dolna czwórka nam się przebiła, reszta czwórek w natarciu bo strasznie dziąsła spuchnięte :(

Witam się w południe. Lecę zaraz kawkę zrobić i za obiad się biorę dopóki Igi śpi bo przy nim niestety nic nie dam rady zrobić. Przylepa mamy.

Joluś niestety z górnych jedynek, częściowo poodpadało mu szkliwo, w poniedziałek będzie miał zakładane wypełnienie. Byliśmy u stomatologa dziecięcego, bo P nie chciał tego sam robić. Pisk, krzyk, nie da się tego opisać. W poniedziałek będzie miał to robione. Nawet nie chce mi się myśleć co tam się będzie działo...:-:)-:)-(
Przyczyna.. nie wiadomo? Nie był to uraz mechaniczny, zapewne jakieś zaburzenie jeszcze jak był w brzuszku i tworzyły się zawiązki ząbków...

Kurcze Ainka pierwsze słyszę. Biedny Jasiek:-(. Będziemy mocno trzymać kciuki. Ściskam Was oboje.

Ja ze względu na karmienie mam trochę wyrzuty bo w nocy strasznie mnie bolał brzuch, najadłam się dużo środków przeciwbólowych, nic nie pomagało. Mam tylko nadzieję, że Martynce nic nie będzie, ale bolał okrutnie tak bardzo chciałam, żeby przestał boleć. Dzwoniłam do teściowej, mówiła, że wszystko ok, ale i tak mam wyrzuty.

Basiekk a co brałaś i ile???

Aina o kurczę. Biedny Jasiulek. Mojemu siostrzeńcowi jak był mały górne zęby wyszły od razu spróchniałe, miał tylko taką małą czarną kreskę :( Ponoć to od antybiotyku tak mu się porobiło.

Aina to przykre, mam nadzieję, że jakoś Jasiowi to nie dokucza, biedaczek oby tylko dal sobie zrobić to wypełnienie, bo wiadomo, że taki maluszek buźki ie chce otwierać. Trzymam kciuki za wizytę.

cześć laski,

ale miałam zajebiście ciężki dzień. Psychicznie jestem wykończona, wywaliłam z siebie coś co tkwiło we mnie 20 lat.No i kolejny raz się nie zawiodłam, do d***:baffled::rofl2::sorry2:

podczytuje ,ale jakoś ciężko mi coś napisac..
buziaki od juniorka

reklama
Do góry