reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej kochane:-)
Stęskniłam się!.
Jutro mamy chrzciny małej Oli, za tydzień wesele, potem znów wesele. Wczoraj na szopingu byłam, obkupiłam się troszkę:-).
Majeczko, Ainka, Alex chyba już tylko my zostałyśmy na placu boju z cycaniem. Mam ten sam problem, chciałabym już, ale nie wiem jak:dry:, próbowałam już nie raz, nie udało się. Martynka cyca w nocy kilka razy. MM nie wypije za żadne skarby świata:dry:.
Maja biedna, zawiałaś się, obklej się plastrami tak jak Joluś radzi:tak:, mam nadzieję,że chociaż wyżyłaś się na rowerkach.
Matusia współczuję przeżyć z zadławieniem gołąbkiem przez Matiego. Choć najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło, a że się wystraszyłaś wierzę:tak:. Z wczorajszym kibicowaniem super, koniecznie wstaw fotki.

U nas super weekend szalejemy z Marti-moim kręciołkiem kochanym. Szkoda tylko, że jeszcze jutro i długi weekend się kończy i szara rzeczywistość.
Styna super, że dojechaliście bezpiecznie:tak:
Kamcia zdrówka

Udanej niedzieli wszystkim

reklama
Matusia to zaszaleliście:):) Strasznie jestem ciekawa zdjęć:)

Basiekk
jeszcze Hope cycuje:):) Cieszę się,że szoping udany , a i weekend z Marti super spędzony. Czekam na wasze zdjęcia zz chrzcin i z wesel :)

Nam się dziś spacer nie udał bo młody wstał i za chwilę lunęło :( Chłopaki już śpią ja też zaraz brykam do wyrka. Dobrej nocki

Witam się wieczorową porą :)
jolek - pytałas o badania młodego -byliśmy - wyszło, że nie ma alergii na mleko, jajko czy gluten , ale po wizycie u alergologa - załamałam się bo nadal mamy podtrzymywac dietę :confused:(postaram sie jutro opisac na wątku "chorobowym")
a z mężem jak najbardziej OK - miedzy innymi dlatego tak rzadko zaglądam wieczorami na bb... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale dziś było nie całkiem OK - ostra wymiana zdań - stąd ja spędzam wieczór przed kompem, a mąż już smacznie śpi :baffled:
Poza tym wspomne jeszcze, że byłam w pracy porozmawiac o przedłużeniu urlopu wychowawczego - i efekt taki, że zostaję z młodym do końca roku. Od stycznia ja do pracy, a młody do żłoba :-(

Hej dziewczynki. Wpadam się tylko przywitać i powiedzieć,że żyję. Staram się trochę pouczyć,ale ... nie mam czasu! Kurcze. Jak młody śpi,to mam sporo obowiązków domowych albo znowu jakaś impreza rodzinna się szykuje i dooopa. A na dodatek wczoraj dostałam @:wściekła/y: Brzuch mnie boli i nic mi się nie chce...
Mecz oglądałam u kumpeli. W międzyczasie pisąłyśmy wniosek do UE na zaliczenie z ćwiczeń:-p Wróciłam koło 23.00:sorry2: Wczoraj byłam na kawalersko-panieńskim. ;-)
Lecę. Miłego dnia

Witam witam...Pustki tu oj pustki.

Gag mam nadzieję,że już dziś u Was w porządku. Super,że zostajesz z młodym do końca roku.

Persefona
współczuję @. Ech nie strasz mnie że jest ciężko się uczyć,bo ja siem wybieram do szkoły :p

Wreszcie miałaby trochę czasu na neta i TV, bo Majka padła przed 19.oo, mąż na polowanie pojechał, ale Mat wyjął właśnie test drugoklasisty (10 stron), o którym teraz sobie przypomniał:wściekła/y::wściekła/y: .
Chciałam pobuszować na allegro trochę, jakiś perfumik sobie kupić. W tym miesiącu mamy 10 rocznicę ślubowania :tak:, to może w prezencie sobie zażyczę he he :-D

Witam!
Jolek no chyba stęskniony wraca hehe:)
A my dzisiaj mieliśmy dzień pełen wrażeń.
Tak sie zaczęło: w nocy Oli spadł mi z łóżka i zahaczył o stolik polikiem i ma rysę, Kurdę tak jestem zmęczona że nawet nie słyszałam kiedy zaczął sie kręcić, w dodatku nigdy nie zasypiałam kiedy akurat spał od brzegu, bo zawsze po cycaniu przekładałam sie ja na ta stronę łóżka. niestety tym razem zasnęłam i zdarzył się ten wypadek.
Rano zauważyłam, ze Oli ma wysypek na piersiczkach, myślałam, ze to potówki ale kiedy przebierałam go na spacer był już wysypany na całym brzuszku i pleckach, pierwsze skojarzenie to ze jest to reakcja po szczepieniu na tą różyczkę, ospę i świnkę. No i jak pojechaliśmy pod wieczór do lekarza to lekarka stwierdziła że prawdopodobnie właśnie tak jest.
No i jeszcze przed lekarzem odwiedziliśmy fryzjera, Oli był bardzo grzeczny i dał ładnie obciąć sobie włoski. Efekt na odpowiednim wątku:)

Witam kochane:-)
Gdzie jesteście??
U nas ok. Nacieszyłam się córeczką przez wolne dni. Czorcik z niej kochany.

Alex - bidulek Oli. Ucałuj Go w rankę.

reklama
basiek - ja jestem, tylko tak podglądam dziś chwilami i też się dziwię, że nikt się nie odzywa. Ale pogoda ładna więc pewnie kto może spędza czas na spacerku, nie to co my...

u mnie nerwowo - kontroli ciąg dalszy:baffled:
a wolne dni - wcale nie były "wolne", bo czas za szybko uciekał:-D. W sobotę byliśmy na chrzcinach u mojej bratanicy - miło, rodzinnie spędziliśmy czas.

później zajrzę.

Do góry