reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam. Wpadam tylko na chwilę bo kiepsko się czuję.Strasznie mi się w głowie kręci i ledwo widzę na oczy. Ciśnienie w porządku więc nie wiem co to. Idę zaraz włosy malować dopóki młody śpi. Nawdycham się smrodku farby to może mi przejdzie:-)

Jaipur
no tak czasami bomba wybucha:) Domyślałam się,że pewnie jakieś rodzinne tematy:) Podziwiam Cię ,że tyle trzymałaś, ja tam zawsze wale prosto z mostu. Mojej najstarszej sister się tonie podobało więc się teraz do mnie nie odzywa.Mnie tam z tym dobrze przynajmniej mam z głowy jej głupotę! Teraz średnia siostra się z nią męczy:-D

Matusia Versace mmmmmmmmmmmmm:):) Ja miałam jakiś czas temu Versace Bright Crystal edt 50 ml Versace Bright Crystal edt 50 ml | VERSACE \ LINIA DAMSKA | Tania perfumeria internetowa : najtańsze, oryginalne perfumy dla mężczyzn, tanie wody toaletowe, męskie perfumy. śliczne. Może się jeszcze kiedyś M wykaże i mi sprezentuje:)

Basiek to nie aż taka ogromna ilość, nie ma się co przejmować:):)

Madzik a ty wczoraj na urlopie, a ja myślałam że nas już nie lubisz.

Futrzaczku jak ogarniesz u siebie to zapraszam do mnie :-p:-D

Lepi
i jak tam kontrola???

Aina udanego spacerku:):*

jolka - kontrola w toku. Facet czepia się dosłownie wszystkiego i to żeby jeszcze słusznie! Szefowa mówi, że woli przy nim siedzieć, bo wszystko notuje, a wymyśla chwilami bzdury, których w przepisach nie ma - chyba żeby po prostu coś wymyślić i czegoś się czepić :baffled:. Już nie wspomnę, że zupełnie nieżyciowo radzi, bo najlepiej zza biurka, a terenie u rolników nie zawsze jest tak różowo... Całe szczęście, ze nie musze z nimi siedzieć:-). Jestem u siebie i robię swoje:-). I podczytuję bb :-D:-D

Joluś, jak mnie tak globus nawala, to nie jestem w stanie patrzeć w monitor...

Jolek, że ja Was nie lubię?? Ja??? No kto jak kto, ale ja??:-D Jak mogłaś w ogóle:-D
Jaipur, zazdroszczę roweru. ja się wybieram, wybieram i wybrać nie mogę. A rower stoi i się kurzy.
Lepi, uwielbiam takich mądrych w teorii. Jak by mieli codziennie do czynienia z prawdziwymi sprawami, to by inaczej gadali, a tak to się tylko wymądrzać potrafią...

Cześć kobietki my się urlopujemy korzystamy z okazji aby się sobą nacieszyć. Nadia coraz odważniejsza coraz to więcej kroczków robi. Rozkochała się w polskich truskawkach w całości wcina jedna za drugą, apetyt jej dopisuje kanapki z polskiego chleba wcina, a dzisiaj pól babcinego gołąbka wciągnęła. Pozdrawiamy serdecznie i buziaki dla majówczątek

Także kochane:

Matusia- matko kochana co za rzeczy piszesz z tym zadławieniami!!!! łaaa :szok::no: współczuję przeżyć :* , cieszę się za to że Mati zadowolony z wycieczki :tak: , brawa także dla Ciebie za zrobienie zastrzyku psiuni :tak: , aaa i ogromniaste brawa za super kibicowanie!!!! super ! a perfumków nie znam ale wierzę że cudne !a kochana jak rocznicę świętujecie???
Jolek,Persefona ,Madzik , Aina ,Jaipur - dzięki za kibicowanie ! i oby tak dalej ! dziś Nasi chłopcy Nas jeszcze bardziej potrzebują! aaa i wszelkie przekąski piwka winka wskazane a co :-p:-)
Maja- i jak tam plecki ? pomógł plaster ?
Styna- fajnie że podróż udana i że Nadia w siódmym niebie :-)
Alex- nie miej wyrzutów :*
Kamcia- ale dzień... , mam nadzieję że u Was już lepiej :*,
Aina- jejciu bidulek :* mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy z tymi ząbkami
Jaipur- ojjj to Ci kamień z serca musiał spaść ogromy! ale dobrze że wyrzuciłaś to z siebie , miłego rowerku
Joluś- mam nadzieję że już Ok i główka nie boli :tak:

dziś zapowiedziały się moje siorki do Nas na meczyk! :-) więc będzie szał ! :-D

Ostatnia edycja:
Witam.
Byłam dziś u siostry-lipcóweczki :)
Fajnie wygląda. Młody żywo reagował na ciotkę,bo fikał,że cały brzuch jej chodził:szok::-D
Poza tym troszkę się uczę,ale słabo mi to idzie :/
jolek nie straszę z tą nauką i popieram każdą mamę,która chce iść gdziekolwiek się dokształcać. Tylko niestety dzieci bywają różne. Z Gabi wykułam na egzaminy jeszcze przed terminami :) A z Remikiem jestem wciąż słabo przygotowana-bardziej absorbujący jest po prostu :rofl2:
Futrzaczku kibicujemy. Ja dziś oglądam mecz,ale wiesz jak to jest... [obrazek poniżej ;) ]

dzis-kazdy-kibic-w-polsce-czuje-sie-rozerwany.jpg
jaipur rodziny się niestety nie wybiera...Jak to mówią - tylko wychodzi się ładnie na obrazku....wiem coś o tym...
aina gratulacje dla Jaśka. Ja też nie wyobrażam sobie Remika na fotelu i...Gabi też nie, choć u niej już by przydała się taka wizyta. Ale to straszek wielki...
jolek perfumki fajnie wyglądają,ale ja się nie wypowiem,bo nigdy nie miałam takich drogich...niestety...
lepi współczuję tych wszechwiedzących...Drażnią mnie tacy ludzie...wrrrr...
styna Remik też zasmakował w truskawkach z ogródka. Tylko zawsze przy pierwszej sztuce kwasi się jakby cytrynę jadł :)

Lepi uwielbiam takich co to w dup*e byli gów*o widzieli no ale przecież najmądrzejsi są!!! Jeszcze kilka dni i po kontroli.

Styna super,że zaglądasz. Widać Naduni służą nasze klimaty:):)

Futrzaczku POLSKA tutututu :):):)

Persefona pewnie inaczej z jednym dzieckiem a już całkiem inaczej z dwójką...Ale dasz radę kochana:):)

reklama
Do góry