reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku nawet we mnie rozgorzałaś ducha kibica:-D, siedziałam z zapartym tchem i oglądałam mecz :-D. Kurcze wspaniałe jest to, że Polska się jednoczy :).
Spisali się chłopaki racja Madzik brawo! POLSKA!!!

Witam się kochane
Śliczną pogodę mamy. Roboty mam mało dzisiaj :tak::-).Szkoda, że nie mogę się szybciej zerwać i do córci:dry:. Nic jeszcze dwa dni i weekend. Jakoś przeżyjemy.
Madzik nie myśl, że zapomniałam, że obiecałaś wkleić zdjęcia z Julkowego roczku:-p

Basiek, nawet mi to do głowy nie przyszło;-) Zrobię jak obiecałam, tylko jakoś czasu mi brak na wszystko:zawstydzona/y: A teraz to już w ogóle, ciągle jakiś mecz na tapecie i nie mam kiedy do kompa zasiąść:-) Ale wkleję na pewno:tak:

Witam!!
Piękny mecz, spisali się nam chłopaki!
Ja tez się stukam kawusią!
U nas pogoda taka sobie, pochmurno ale jak na razie nie pada.
Buziaczki:)

Cześć laseczki, a ja wczoraj obejrzałam dwie bramki Czechów, zjadłam orzeszki i powiedziałam do małża ,że nic więcej ciekawego nie będzie na ten dzień i poszłam spać:-D:-D:-D:-D

u nas leje od rana, ale teraz widzę ,że przestaje.. słońce wróć!!!

Wdepłam w przelocie i uciekam. Widzę,że wszędzie pada a u nas słonko więc zwijam małego gluta który zasnąć nie chce i idziemy na dwór skorzystać jeszcze co nieco z pogody. Papaski

Hejka dziewczynki

Pogoda to nas tu nie rozpieszcza ostatnio!!
Poza tym humor do bani... ehh...

Ainka - jejku tak mi przykro z powodu tych zabkow Jasinowych, cos okropnego.. dlaczego tak.. buuu - jak to bedzie na tym fotelu w poniedzialek??sama sie boje! bede z Wami duchowo, usciskaj Jasia mocno, biduleczek, ale na pewno mu pomoga i bedzie juz dobrze!! :***

Futrzaku - kibicko nasza pierwsza klasa - dziekuje plecki juz dobrze - ale juz sie nie forsuje - a szkoda bo doopa leniwa i ...duza, i rower powinnien byc codziennie a byl.... wstyd... 2 razy! No..troszku na stacjonarnym popylam z wieczora.. ciesze sie, ze wyjazd weekendowy byl taki udany - Styna super, ze i u Was tak fajnie i Nadia czuje sie tak rewelacyjnie w Polandii :)))

Jolus
- jak tam samopoczucie??? dalej zawrotki? cos musi byc w powietrzu.. ja tez nieraz glowa pourywana .. az w oczach dziwnie... w sobote dostalam pyralgine w kroplach tu, od cioci, i powiem Ci - rewelacja :)
aha - no i jak tam czworeczki Igusiowe?? :p

Jaipur
- dobrze, ze wyrzucilas z siebie to 'cos' - rozumiem, ze chodzi o sprawy rodzinne ... - trudno, zebys sama dzwigala na plecach ciezar, skoro 'innym' tez sie nalezalo! Jest juz ulga czy nadal ciezko...? Buzka :*

Ostatnia edycja:
reklama
Majcia dziś już dobrze..nie wiem o co chodzi z tymi zawrotami, mam tak co jakiś czas.
Czwóreczka jedna wyszła reszta czeka w kolejce. Muszę suwaczek zmienić.

Ale u nas pogoda super dzisiaj. Byliśmy z Igim na placu zabaw:):)
Zabrałam dla Was troszkę słoneczka :) słoneczko.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry