reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No popatrz babcia jaka bystra!!! I dobrze zrobiłaś!
He he bawią mnie takie osoby ledwie zaczęła pracować a już podwyżki jej się zachciało!

Jak tam bibka ze Stachem??

Nie wyrobiłam dziś z tym moim glutem marudą i byłam z nim teraz wieczorkiem chwilę na dworku. Jutro jak nie będzie padało to musowo wychodzimy bo to siedzenie w domu nam nie służy.

reklama
haha lepi :-D poprawiłaś mi humor !!!
nie no żadne dziecko tam nie siedzi :-p hahaha
ooo jaipur to babcia zaszalała!!
dobrze że ją odprawiliście :sorry: tym bardziej ze teraz jesteś zadowolona :-)

ale dzisiaj pusto..
ja mam humor do bani... .... wrrrrrr
\

Witam i lecę prasować. Jutro pakowanie i lecimy:-) Trzymajcie kciuki P jelitówkę ma, oby nas nie dopadło:dry: Przez najbliższe dwa tygodnie może mnie być bardzo mało. Pozdrawiam

Witam się.
Joluś, niestety wczoraj dopiero o 19.15 byłam w domu, zanim na tą swoją wieś się dotargam, to lata świetlne mijają.
Styna, udanej podróży i miłego pobytu!
Jaipur, a to cwana bestia z babci:) Dobrze, że teraz jesteś zadowolona, oby tylko ten nianior nie zafundował Wam jakichś niespodzianek:)
Zmykam poczytać i do roboty.
Milego dnia.

Cześć mamuśki,
dzisiaj do roboty i potem już długi weekend:-)
styna witaj w Polszy:-D
madzikk Ty wypluj te słowa, i to już! już nie mam siły na niespodzianki przy następnej niani. Dlatego też tej nie chwalę bez umiaru, a zasługuje.

poza tym dojadam ciasto po wczorajszej bibce, mniam i zbieram się do wyjazdu do roboty.

Witam się i ja.
U nas ponuro i pochmurnie, ale zapowiadają poprawę pogody. Przyszłam dzisiaj w poplamionej bluzce do roboty :zawstydzona/y: ubierałam się w ciemnej garderobie i nie zauważyłam, ale na szczęście miałam tu sweterek i założyłam, zapięłam i git.
Mam trochę zmartwienie z Martynką, ale napiszę w odpowiednim wątku.

Jaipur
super, że bibka była udana, miłej podróży do pracy.
Styna szerokości!
Madzik przeżyłaś jakoś wczoraj do 18?

Basiek, jakoś przeżyłam:) Na szczęście tym razem nie było tłumów, bo takie kolejki jakie się we wtorek po południu potrafią zrobić, to szkoda gadać.
Właśnie śniadanie wcinam. Smacznego wszystkim:)

Jaipur, wierzę, że tym razem będzie git:) &&&

reklama

Madzik smacznego :)
To ile kilosów masz z domu do pracy??

Basiekk oj zdarza się najlepszym :):*

Jaipur masz rację.Jak to mówią "nie chwal dnia przed zachodem słońca ":-p

Styna udanego pobytu w kraju i super zabawy na weselu :)

Widzę,że same pracujące się tu udzielają. Żeby nie było Wam przykro to chociaż siedzę w domu zabieram się za sprzątanie :-)

Do góry