reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie,
Kamcia -moja doktórka, jeśli osłuchowo jest dobrze i tak jak piszesz, gardło nie jest bakteryjnie zmienione, nie daje antybiotyków. No chyba, że dziecko nie zdrowieje. Każe oklepywać, dawać wit.c. U nas raz była taka sytuacja i kazała uczyć małą kaszleć, bo miała bardzo kiepski ten odruch. Wszystko minęło bez leków. ale zawsze daje badanie z krwi CRP, żeby sprawdzić, czy nie ma stanu zapalnego.

ja horrorów też nie mogę oglądać, oj nie :no:. nawet filmów mocno trzymających w napięciu:zawstydzona/y:. za duży nerwus ze mnie i zbyt wybujała wyobraźnia...

joluś - posprawdzaj w tych szkołach, może coś da się z młodym wykombinować. Ucz się póki masz ochotę i jako takie możliwości.

Kurcze, wczoraj wypadła mi cała plomba, nie wiem, czy uda mi się umówić do dentysty... dzwonię.

reklama
Cześć laseczki, dzisiaj mamy w planach bibke :cool2::cool2::cool2: będzie się działo:-D

Kamcia oj te dziadki to zawsze coś głupiego powiedzą.Skoro nie ma bakteryjnego zapalenie to na co dawać te antybiotyk? Jasne są lekarze co dają na samą goraczkę antybiotyk, ale niespecjalnie ich szanuję:-D:-p

Witam!
Na pewno wstawię jak uda nam się w końcu odwiedzić fryzjera bo dzisiaj chyba nie damy rady.
Jaipur to wpadamy na bibke!
Kamcia u nas tez antybiotyk w ostateczności!
Ja horrorów tez nie lubię!

no taqk też myslałam z tym antybiotykiem...
fakt jak pamietam w pl zawsze dostawałam pełną reklamówkę leków jak byłam mała i byłam chora..
ale nie pamietam co wtedy lekarze mówili :-p czy to bakteryjne czy nie ;-) czy wogóle mówili czy tylko pisali...

resztę napisze na wątku o zdrowiu ;-)

wogóle wstałam dzisiaj jakoś lewa noga ... od @ tak mnie nawala wszystko
że dzisiaj rano nie mogłam usiąść bo czułam ból jak na parcie porodowe!

a zaraz się szykujemy na zakupki i pozłatwiać parę spraw... :/ w czwartek mam przegląd auta .. w piątek urodzinki i okulistę ...
cały tydzień w biegu..
i na złość ta @ :/

No to jestem. Dziś w pracy od 10 do 18 niestety:( Szlag mnie kiedyś trafi z tymi dyżurami.
Miałam wczoraj wstawić zdjęcia, ale dostałam @ i miałam wieczorem taki ból glowy, że musiałam się mebli trzymać, żeby się o własne nogi nie przewrócić.
Przeczytałam co u Was, ale nie pamiętam zbyt wiele:) Miłego dnia.

Madzik współczuję @ i siedzenia do 18 w robocie.

Lepi widzę u Ciebie dziś humorek dopisuje :):)

Basiekk u mnie nie pada...jeszcze:/

Jaipur a bibka z jakiej okazji bo nie wiem z jakim prezentem wpadać :-p

Ja ostatnio od lekarza wyszłam bez recepty:p

Pogoda do bani mi się nic nie chce..ech Młody od rana jęczący już mnie tym wymęczył.W nocy też pól godziny wył i nie wiedzieliśmy co się dzieje.Brzuch miętki, zęby nasmarowane,a ten wył. Dopiero jak go położyłam na swoje brzucho i trochę pokołysałam zaczął się uspokajać.

Jaipur a tak mi się dziś przypomniało...Jak nowy nianior się sprawdza??????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry