reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ewcia też tam sporo Twoich postów:tak:, Nie mówię, że przeczytałam cały, o nie , ale doszłam chyba do 30 strony:-).
I trochę się nawet zadumałam na Tobą, bo czytałam jak cieszyłaś się, że się Wam udało zaciążyć,a dzisiaj czytam o pierwszych krokach i pierwszym "mama", wzruszające.

Ostatnia edycja:
jolek biba ze Stachem już za kwadrans, wpadajta:-D
co do nianiora, to nie wiem czy się chwaliłam, ale babcia z nami nie została, mamy teraz przemiłą nianię, w moim wieku.Czy jestem zadowolona? no co ja mogę napisać??? bo kuźwa boję się zapeszyć.Ale zajebiaszcza jest.

basiekk widzę,że masz mega motywację:-D
Mi też się zdarzyło czytać początki, ale oglądałam wtedy brzuszki.. słodkie były..

Hej kochane

czasu brak pakuję Nas powoli na jutrzejszy wyjazd , Szymcio już dużo lepiej więc fajnie :-)

ale Was na wspominki wzięło... :-) też czasami czytam czy patrzę na zdjęcia...

Buźki wpadnę wieczorkiem :*

Ale Was naszło:p Basiek masz rację pusto się tu zrobiło strasznie. Weszłam ostatnio na czerwcówki 2012 i zobaczyłam ile one stron dziennie klepią to zatęskniłam za naszym gadulstwem.

Jaiapur a co babcia nianior nie wytrzymała tempa :-D
Aaaaaaaaaaaaaaaa przypomnij GAG że jesteśmy tutaj i ucałuj Stacha od ciotki :*

Ufff Madzik już po pracy i pewnie w domku jesteś :)

Lepi super czytać,że humorek u Ciebie lepszy.

reklama
jolek co tu owijać w bawełnę, babcia sobie wyczaiła ,że stać nas na więcej niż jej zaoferowaliśmy.Więc zażądała podwyżki.To była nasza ostatnia rozmowa:-D Dla mnie to niepoważne było a że obiecałam sobie,że w razie najmniejszych wątpliwości rezygnuję, bo nie będę bujać się jak z poprzednią, więc decyzja była szybka.Ciesze się,że tak się stało, bo na dłuższą metę drażniły mnie jej "rady".

Ostatnia edycja:
Do góry