reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
agaf będę pamiętać będę bo inaczej to jolek mnie wypatrzy i ubije.. hehehhe
co do bakterii to współczuję oby wszystko było ok...
a ponać osobę można po samych wypowiedziach;-)i da się tak rozpoznać kto jaki jest naprawdę
coś mnie głowa boli , chciąłam iś na spacer ale mała poszła spać i muszę czkeąc aż wstanie
co do bakterii to współczuję oby wszystko było ok...
a ponać osobę można po samych wypowiedziach;-)i da się tak rozpoznać kto jaki jest naprawdę
coś mnie głowa boli , chciąłam iś na spacer ale mała poszła spać i muszę czkeąc aż wstanie
_Roszpunka_
będę bo Ty jesteś moim tyranem
i musze się Ciebie słuchać hahaha
i musze się Ciebie słuchać hahaha
Agaf2204
Aktywna w BB
Kamcia co do tych osób to ja mam takie wyczucie, pamietam jak zaczynał się wiek randkowy to koleżanki mnie brały bo ja zawsze umiałam wyczuć osobę i tak zostało mi do dziś, po chwili rozmowy mogę zrobić charakterystykę Co do tych bakteri to mam za 10 dni robic zaś badania, zobaczymy! ale tak sie zastanawiam skąd to ***** sie bierze przecież każda z nas teraz bardziej dba o siebie niż przed ciażą! Ale tak jest zawsze czym bardziej dmuchasz chuchasz to zawsze sie coś czepi!!
_Roszpunka_
hehe to masz dobrze z tym przeczuciem
będe czekać teraz na wieści za 20 dni co i jak..
właśnie tak jest że im bardziej o siebie dbamy to tym się gorzej dzieje niestety...
będe czekać teraz na wieści za 20 dni co i jak..
właśnie tak jest że im bardziej o siebie dbamy to tym się gorzej dzieje niestety...
reklama
ewunka_k
Zaciekawiona BB
Od kiedy powinna nam waga rosnąc? ;/
Hmm, jak byłam u lekarza to niby, że 3 kg do przodu, a teraz na innej wadze, całkiem nowej się zważyłam i ważę 4kg. Czy to mozliwe, zeby te wagi az 4 kg się różniły??? JA się tak martwię, że znów schudłam
Hmm, jak byłam u lekarza to niby, że 3 kg do przodu, a teraz na innej wadze, całkiem nowej się zważyłam i ważę 4kg. Czy to mozliwe, zeby te wagi az 4 kg się różniły??? JA się tak martwię, że znów schudłam